Poll Question:
Ajmo, da vas čujemo, di najviše volite čitat stripove? Ponuđene opcije za glasanje su zezancija, al mislin da se razumi šta sam tija reć. Uglavnom eto, zanima me di najradije čitate stripove Ja ih najčešće čitam u dnevnom boravku na kauču, iako volim sjest u nekakav park kad kupim novi strip na kiosku i tamo ga pročitat.
Choices:
Omiljeni kauc ili fotelja
Na krevetu
WC
Nekakav park ili trg
Sjest u kafic sa netom kupljenim kiosk izdanjem
Posebno izgradena prostorija, vakuum, a vi u skafanderu sa pincetom u ruci. Da strip ostane glancer.
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kauc, fotelja, krevet... to nisi trebao da razdvajas u 2 opcije Ja lezim i u fotelji, samo prinesem poveci tabure da ispruzim noge i ko u krevetu Mada citam stripove i dok lezim u kadi - kafa,cigara, picence i potpuni uzitak. Citao sam kao klinja i na WC solji,pa sam posle cuo da i nije bas higijenski
Ajme to sam zaboravija ubacit ko opciju, a mislija sam... Škola, faks il posao. Jel mogu ubacit i tu opciju sada u poll, bez da se poremeti ovaj već postojeći broj glasova?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ajme to sam zaboravija ubacit ko opciju, a mislija sam... Škola, faks il posao. Jel mogu ubacit i tu opciju sada u poll, bez da se poremeti ovaj već postojeći broj glasova?
Što se mene tiče, WC-i postoje i u školama i faksevima i poslovima, tako da whatever
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Zalosno je koliko ljudi ovde koristi strip u wc-u vidjao sam to po poljskim wc-ima ali u danasnje vreme brisati dupe stripom.Meni je prosto necivilizovano.Zastoo
Krevet vodi za 2 glasa, kauč i šekret dijele 2. mjesto