Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 11/11/2010 : 18:49:12
|
I ja sam kod sedme u petoj sezoni,cekam prevod,nadam se da ga danas ima. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1521 Posts
Member since 02/06/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 12/11/2010 : 00:10:50
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
ma ko ce docekati prijevod...
Nije da ne razumem engleski ali nije mi to to bez prevoda. Nazalost ni danas nema prevoda.Hmmm u pravu si vec ne mogu da docekam,nikad im ovako dugo nije trebalo da ga urade. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 28/11/2010 : 01:22:07
|
Pogledao i četvrtu sezonu. Izvrsno. Kraj je izvrstan. Ali epizoda "Hello Dexter Morgan"...ona scena na kraju... Kako volim kada me nešto istinski oduševi. Klišeji su posvuda. Čekat ću da se završi peta sezona pa ću onda u komadu smazat i nju. Sad je koja, deveta epizoda aktuelna? Znači za tri tjedna imamo komplet sezonu. A onda - Tonight's the night:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/11/2010 : 22:24:01
|
quote: Originally posted by mladjo
Pogledao i četvrtu sezonu. Izvrsno. Kraj je izvrstan. Ali epizoda "Hello Dexter Morgan"...ona scena na kraju... Kako volim kada me nešto istinski oduševi. Klišeji su posvuda. Čekat ću da se završi peta sezona pa ću onda u komadu smazat i nju. Sad je koja, deveta epizoda aktuelna? Znači za tri tjedna imamo komplet sezonu. A onda - Tonight's the night:))
 Cetvrta je mozda i najbolja sezona.Juce sam bas odgledao devetu epizodu.Uh al je uzbudljivo.Da poludis dok docekas sledecu. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1521 Posts
Posted - 29/11/2010 : 10:38:20
|
meni je nekako ova najbolja, ostalo mi je malo do kraja tako da necu gledati nista... da mogu sve od jednom kad se zavrsi |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/11/2010 : 19:39:57
|
5. sezona mi nekako nije dobro počela, ali onda je došla julia stiles i ide prema boljem i boljem odgledao 6 epizoda i jedva čekam dalje |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2521 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/11/2010 : 20:35:31
|
quote: Originally posted by ken2
5. sezona mi nekako nije dobro počela, ali onda je došla julia stiles i ide prema boljem i boljem odgledao 6 epizoda i jedva čekam dalje
Čujemo se da ti vrnem diskove. Svaka čast na preporuci  |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/11/2010 : 21:33:19
|
Meni se 5 sezona dopada... Sviđa mi se evolucija interakcije između Dextera i Lumen Pierce, i njegovo balansiranje između obitelji i ruba zakona. Mislim da nas općenito čeka još dosta iznenađenja do kraja. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1521 Posts
Posted - 14/12/2010 : 12:12:13
|
S P O I L E R S P O I L E R S P O I L E R
sezona kao sezona mi je dobra. Al ova zadnja epizoda hmmmmm. Mislim previse je bilo glupe srece, sto se i ranije koristilo al ovdje je bas izrazeno... od savladavanja Jordana pa do one scene kad Deb pusta Dextera i Lumen (kroz neprozirnu foliju ahaa) na slobodu. A i Quinovo ponasanje je ono ''pa cuj mozda je ovaj tip stvarno psihopata al iskuliracu dobra mu je sestra'' ma daaaaaaj. |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 14/12/2010 : 15:39:04
|
Ja sam dosta razočaran ovom (5.) sezonom, nekako mi je sve light, nema Dexterovog ubijanja dežurnih psihopata, sve se nekako prejednostavno završilo i odvilo, previše "sretnih" podudarnosti, sve u svemu ništa posebno, odgledaj i zaboravi:(( btw potvrđena je 6. sezona... |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 14/12/2010 : 20:28:29
|
SPOILER
Ni ja nisam baš oduševljen. Sve je na kraju ispalo nekako previše banalno. Početak sezone je bio dosta spor i poslužio je kao svojevrsni farewell to Rita. Ali nakon toga je došla Lumen (btw odlična uloga Džulije Stajls) i tu je krenulo ono što čini mi se svi očekujemo od serije. Dobri scenariji, odlična gluma, napetost. Sve se nekako poklopilo i baš je šteta što taj potencijal nije iskorišćen do kraja. Čini mi se da je gledanost serije, koja je ove godine dostigla vrhunac, učinila da se prave kompromisi kako bi se produžilo trajanje i to itekako utiče na cijelu priču.
Ne mogu da prežalim što Deb onamo nije otkrila Dextera a i Kvin je ispao pizda . Šteta. Međutim, ja i dalje očekujem da Dexter završi na električnoj stolici Ljudski je nadati se iako bi poznajući Amere prije mogao da bude neki hepiend kao i sada.
SPOILER |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 14/12/2010 : 21:05:04
|
Mislim da je zapravo najveći problem ove sezone što je uslijedila nakon fantastične i neponovljive 4.sezone i znalo se da neće biti moguće takvo što ponoviti, još i promjene showrunnera, scenarista…
Ja sam zadovoljan, ova 5.sezona mi je ipak bolja od 3.sezone jer je ipak sveukupno gledajući bilo više napetosti ai nije bilo Rite, što mi je zapravo i najveći plus ove sezone :-D
Sve u svemu, lagani pad se dogodio, nadam se da se u 6.sezoni neće srozati, barem da se zadrži ista razina. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 14/12/2010 : 21:26:27
|
Ritu sam nekako podnosio, ali ovu romansu Laguerte i Batiste što se provlači već drugu sezonu ne mogu. Ne znaju šta će s njima, pa da bi se nešto dešavalo smišljaju ljubavne probleme. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1521 Posts
Posted - 14/12/2010 : 23:28:40
|
mislim da bi bilo genijalno da nekako Dextera strpaju u zatvor medju silovatelje i ubice... da napokon oslobodi svog dark passenger-a  |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 14/12/2010 : 23:51:14
|
SPOILER Upravo sam pogledao.Zao mi je sto Lumen nije ostala,ipak nije potpuni hepi end . Jedina glupost mi je to sa Kvinom.Inace sezona dobra i napeta do kraja,ne dobra kao cetvrta ali dobra.Sta vise da ocekujemo. |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 16/12/2010 : 15:09:48
|
Ja sam očekivao nešto šokantno kao npr. kraj 4. sezone ili kad je onaj crnac u 2. sezoni ubijen. Nekako mi je falilo nešto da me trzne, a u biti je sve ispalo očigledno i predvidljivo.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 16/12/2010 : 15:57:07
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Mislim da je zapravo najveći problem ove sezone što je uslijedila nakon fantastične i neponovljive 4.sezone i znalo se da neće biti moguće takvo što ponoviti, još i promjene showrunnera, scenarista…
U potpunosti se slažem s tobom... Mada, i dalje mislim da je serija vrlo dobra, i kao da su se nešto suzdržavali u ovoj sezoni, da bi povratak u sljedećoj bio još bolji. Finišu je falilo malo jačine, negativac na kraju i nije bio toliko opak i zanimljiv kako se moglo naslutiti. Šteta što nisu ubacili neke hintove za sljedeću sezonu, ili ostavili barem neki cliffhanger da bi nestrpljivo čekali sljedeću. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 16/12/2010 : 18:58:07
|
Baš zbog nedostatka upečatljivom momenta žalim što Deb nije vidjela Dextera. Bio bi to perfektan kraj. Ona ulazi i zatiče Dextera kako po završenom poslu sjecka Džordana. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 16/12/2010 : 20:44:54
|
SPOILER Pazite Deb mogu i da razumem,posle gledanja onih snimaka i njenog gneva prema pociniocima vecina nas bi tako to uradili.Ali mi nije jasan Kvin,kao 100 posto je Dexter roknuo ovog al nema veze,pravicu se da nista ne znam. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 17/12/2010 : 10:51:05
|
quote: Originally posted by okiboki
SPOILER Pazite Deb mogu i da razumem,posle gledanja onih snimaka i njenog gneva prema pociniocima vecina nas bi tako to uradili.Ali mi nije jasan Kvin,kao 100 posto je Dexter roknuo ovog al nema veze,pravicu se da nista ne znam.
TOčno, poglupavio je najedanput, a prošle i ove sezone cijelo vrijeme sumnjao na Dextera i prema samom instinktu. Osim ako je jednostavno sve prikrio jer mu je Dex spasio guzicu na kraju? |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 17/12/2010 : 13:11:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by okiboki
SPOILER Pazite Deb mogu i da razumem,posle gledanja onih snimaka i njenog gneva prema pociniocima vecina nas bi tako to uradili.Ali mi nije jasan Kvin,kao 100 posto je Dexter roknuo ovog al nema veze,pravicu se da nista ne znam.
TOčno, poglupavio je najedanput, a prošle i ove sezone cijelo vrijeme sumnjao na Dextera i prema samom instinktu. Osim ako je jednostavno sve prikrio jer mu je Dex spasio guzicu na kraju?
On nema nikakvih dokaza protiv Dextera i da ga je optužio izgubio bi zauvijek Debru, a pride, ona krv na cipeli i telefonski pozivi ga direktno optužuju pa je shvatio da je bolje da ćuti, a onda se na sve nadovezalo i to što ga je Dexter oslobodio sumnje, pa je donekle i razumljiv njegov potez. U svakom slučaju, ispade Kvin pizda  |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 17/12/2010 : 16:20:44
|
quote: Originally posted by Beren On nema nikakvih dokaza protiv Dextera i da ga je optužio izgubio bi zauvijek Debru, a pride, ona krv na cipeli i telefonski pozivi ga direktno optužuju pa je shvatio da je bolje da ćuti, a onda se na sve nadovezalo i to što ga je Dexter oslobodio sumnje, pa je donekle i razumljiv njegov potez. U svakom slučaju, ispade Kvin pizda 
A barem sam očekivao da će mu prišapnuti na uho: "Znam tko si i što si radio...", a ovako je ispalo da su scenaristi jednostavno zanemarili činjenicu da već 2 sezone sumnjiči Dextera. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 11/10/2011 : 13:34:21
|
Evo, skoro godina dana je prošla od zadnjeg posta. Sjećam se da su svi bili zaluđeni Dexterom, a sad nitko ne spominje da je nova sezona počela  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
Edited by - dr strangelove on 11/10/2011 13:34:40 |
 |
|
Topic  |
|