forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/10/2011 : 14:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Pa polako, tek je druga epizoda emitovana. Imamo kad

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 11/10/2011 14:45:36
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/01/2012 : 21:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
6. sezona mi je onako, puna rupa, ne sviđa mi se taj ubojica sudnjeg dana, preisforsirana ideja
najviše mi se svidio dio kada odlazi u nebrasku kod trinitijevog sina
sve skupa kao uvod u sedmu sezonu
koja će, nadam se, biti prava
barem je klifhenger pravi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/01/2012 : 21:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nedavno sam dobio sve sezone na CD-ovima, došao sam do početka treće sezone, moram priznati da je serija jako zanimljiva. Jedino me Debra nervira, volio bih da ju je ubio odmah u prvoj sezoni kad mu je buraz dao priliku.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/01/2012 : 21:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

6. sezona mi je onako, puna rupa, ne sviđa mi se taj ubojica sudnjeg dana, preisforsirana ideja
najviše mi se svidio dio kada odlazi u nebrasku kod trinitijevog sina
sve skupa kao uvod u sedmu sezonu
koja će, nadam se, biti prava
barem je klifhenger pravi

Slazem se sa tobom...6. sezona je daleko najgora...bas me razocarala.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/01/2012 : 21:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ma ja sam uvjeren da se je u 5. sezoni trebalo raditi o onome što će biti (valjda) u 7.
i da će to biti kraj

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/01/2012 : 22:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma ja sam uvjeren da se je u 5. sezoni trebalo raditi o onome što će biti (valjda) u 7.
i da će to biti kraj

Nažalost 7. sezona neće biti poslednja. Prije kraja 6. sezone su najavili još najmanje dvije sezone.
Jebale ih pare, zato će i musti dok god mogu.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/01/2012 : 22:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ako je tako, onda je debra najebala

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/01/2012 : 22:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Samo bez spoilera, ja sam tek na pola treće sezone.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/01/2012 : 22:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pa vidiš da se trudimo ne spojlat
požuri s trećom i uživaj u četvrtoj

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/01/2012 : 00:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Da, četvrta je bila vrhunska!
Završna scena šeste sezone mi je bila očekivana. Dalo se naslutiti da bi mogao biti takav završetak. Tako da bi prva epizoda sedme sezone mogla imati rekordnu gledanost, ali tko će to dočekati...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/01/2012 : 13:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako je tako, onda je debra najebala

Pričali smo ja i DeeCay nešto o ovome na topiku o serijama (41-42 strana). On ima potpuno drugačija očekivanja (oproštaj, razumijevanje i sl.) Ne daj bože da se ostvare

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/01/2012 : 23:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Kućica u dvorištu s lokotom umjesto stana.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/02/2012 : 18:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
SPOILER

Dobar završetak četvrte sezone, Rita me ionako počela živcirati skoro kao Debra.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/02/2012 : 00:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Sve sam odgledao, mislim da sad mogu komentirati.
Vidim da vas je dosta navelo 4. kao najbolju sezonu, ali mene je 5. oduševila. Neću izbacivati spoilere, ali stvarno ima sve - zaplete, obrate, vrhunac, rasplete... Sad mi ostaje željno iščekivati zadnju sezonu.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 13:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Priča li se igdje o mogućoj sedmoj sezoni? Navodi me na tu pomisao to što je onaj Masukin stažist poslao ruku Dexteru, izgleda kao lijep uvod za novi zaplet. Zna li netko nešto?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 17:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
U cetvrtoj su se rijesili gospode Morgan jer je ma koliko se trudila bila dosadna i isla je na zivce..makar meni.
U petoj su se rijesili jos nepotrebnije i dosadnije dijece gospode Be.., mislim Morgan, i sve je opet ok...ili?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 18:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Još da se riješe Debre.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 19:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Još da se riješe Debre.

Debra je borac..i jedina kocnica ka Dexterovom putu ka monstrumu,,ili kako ga on vec naziva..mracnom putniku.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/04/2012 : 19:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još da se riješe Debre.

You wish

Do ove poslednje sezone mi je bila podnošljiva.
Ako uradi ono što priželjukujem, tj. okrene se protiv brata, biće mi najmiliji lik, ako mu oprosti, dabogda završila na stolu ili poluđela od šoka

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 19:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone?

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/04/2012 : 19:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Kako to misliš, oće li biti nove sezone? Naravno da oće.
Najavili još prije kraja šeste, još najmanje dvije.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 10/04/2012 : 19:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još da se riješe Debre.

Amen!

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 19:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone?

Ovo samo govori u korist kreativnog tima ove serije koji su uspjeli storiti jedan gotovo psihoticni realizam u kojemu je pozitivno negativno i negativno pozitivno.
Debra se roka ko stuka i neznam kako bi odolio njenom sexipilu da mi se nade u okruzenju,
Male sise , uski bokovi, velike oci..nadrkana, nepredvidljiva, samostalna, pa opet u trazenju zastite koju nesvjesno treba.
Opterecena prosloscu, edipovim sindromom i sto je najbitnije..Nedojebana .

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 10/04/2012 : 20:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Ovo samo govori u korist kreativnog tima ove serije koji su uspjeli storiti jedan gotovo psihoticni realizam u kojemu je pozitivno negativno i negativno pozitivno.
Debra se roka ko stuka i neznam kako bi odolio njenom sexipilu da mi se nade u okruzenju,
Male sise , uski bokovi, velike oci..nadrkana, nepredvidljiva, samostalna, pa opet u trazenju zastite koju nesvjesno treba.

Malo grafičke poezije o Debri:

Sve to stoji.
Zapravo, sve stoji kad je Debra u pitanju.
Ima iritirajući seksipil, ali način na koji glumi je iritantan.
Ovo prvo čovjeka diže, ovo drugo spušta.
Stoji li sve?

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 20:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Malo grafičke poezije o Debri:

Sve to stoji.
Zapravo, sve stoji kad je Debra u pitanju.
Ima iritirajući seksipil, ali način na koji glumi je iritantan.
Ovo prvo čovjeka diže, ovo drugo spušta.
Stoji li sve?

Stoji naravno..i njeno glumatanje i vapaj da je se kazni u guzu u usta i vaginu..ali stoji i cinjenica da je ona jezicac na vagi koja mjeri i odmjerava nas psihoski profil kao voaera i kao virtalnog sudca ..sto naravno prijatelju moj ..nikad necemo biti..heh

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000