forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 20:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ja polazim od toga da me njezino lice nekako neobjašnjivo odbija. Nije mi apsolutno nikako privlačna, dapače. Radi toga svega je ne volim vidjeti na ekranu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 10/04/2012 : 20:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:

quote:
Originally posted by selanne

Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone?

Ovo samo govori u korist kreativnog tima ove serije koji su uspjeli storiti jedan gotovo psihoticni realizam u kojemu je pozitivno negativno i negativno pozitivno.
Debra se roka ko stuka i neznam kako bi odolio njenom sexipilu da mi se nade u okruzenju,
Male sise , uski bokovi, velike oci..nadrkana, nepredvidljiva, samostalna, pa opet u trazenju zastite koju nesvjesno treba.
Opterecena prosloscu, edipovim sindromom i sto je najbitnije..Nedojebana .

Malo grafičke poezije o Debri:

Sve to stoji.
Zapravo, sve stoji kad je Debra u pitanju.
Ima iritirajući seksipil, ali način na koji glumi je iritantan.
Ovo prvo čovjeka diže, ovo drugo spušta.
Stoji li sve?

Stoji naravno..i njeno glumatanje i vapaj da je se kazni u guzu u usta i vaginu..ali stoji i cinjenica da je ona jezicac na vagi koja mjeri i odmjerava nas psihoski profil kao voaera i kao virtalnog sudca ..sto naravno prijatelju moj ..nikad necemo biti..heh

Bila bi još bolja da ima neki feler.
Da je (na)gluha ili bez jednoga uha.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 20:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja polazim od toga da me njezino lice nekako neobjašnjivo odbija. Nije mi apsolutno nikako privlačna, dapače. Radi toga svega je ne volim vidjeti na ekranu.

Ok , iskreno.
Mene osobno smeta maria laguerta i njeno usrano MILF proseravanje i njena plasticna sexualnost na koju nikad iskreno drkicu bacio nebih.
Ona kao Sef ?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 20:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ja je pamtim kao doktoricu iz Oza, nikako je ne zamišljam kao šefa.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 20:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone?

Ovo samo govori u korist kreativnog tima ove serije koji su uspjeli storiti jedan gotovo psihoticni realizam u kojemu je pozitivno negativno i negativno pozitivno.
Debra se roka ko stuka i neznam kako bi odolio njenom sexipilu da mi se nade u okruzenju,
Male sise , uski bokovi, velike oci..nadrkana, nepredvidljiva, samostalna, pa opet u trazenju zastite koju nesvjesno treba.
Opterecena prosloscu, edipovim sindromom i sto je najbitnije..Nedojebana .

Malo grafičke poezije o Debri:

Sve to stoji.
Zapravo, sve stoji kad je Debra u pitanju.
Ima iritirajući seksipil, ali način na koji glumi je iritantan.
Ovo prvo čovjeka diže, ovo drugo spušta.
Stoji li sve?

Stoji naravno..i njeno glumatanje i vapaj da je se kazni u guzu u usta i vaginu..ali stoji i cinjenica da je ona jezicac na vagi koja mjeri i odmjerava nas psihoski profil kao voaera i kao virtalnog sudca ..sto naravno prijatelju moj ..nikad necemo biti..heh

Bila bi još bolja da ima neki feler.
Da je (na)gluha ili bez jednoga uha.

Ne cine li nas bas ti feleri drugacijima ?
Ne cine li mas bas ti feleri..ljudskijima , covjecnijima ili pak ..bozanskijma..heh.?
Debra je gordijski cvor i kljuc pandorine kutije..
Ponekad se ucini da .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 20:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja je pamtim kao doktoricu iz Oza, nikako je ne zamišljam kao šefa.

Yeep

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 10/04/2012 : 21:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Rita mi je definitivno najbolji komad mesa u seriji.
Zato sam gledao Dextera, zbog Rite i njezine ritike.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 21:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Meni je osobno najbolja ona Quinnova novinarka iz 4. sezone.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 21:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rita mi je definitivno najbolji komad mesa u seriji.
Zato sam gledao Dextera, zbog Rite i njezine ritike.

Iskreno,pa opet tako transparentno da i bilo istinito ..probaj opet

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 21:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sex sa psihopatima je neusporedivo iskustvo...ako ga prezivite

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 21:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Zar je bila psihopat? Pomagala je tati, to je odlika svake prave cure.

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 10/04/2012 : 21:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je ipak najbolja riba bila Lila iz druge sezone (Jaime Murray). Iako me njen lik u seriji nepodnosljivo iritirao i jedva sam docekao da mu se nadje na stolu. Ima nesto toliko jebozovno kod nje da sebi ne mogu da objasnim. Poceo sam da gledam Hustle samo sbog nje i smorio sam se kao zmaj kada je napustila seriju. Sto se Debre tice, najvise me nervira to njeno ultra-giga-mega pretenciozno ubacivanje reci fuck ispred svake reci koju izgovori. Toliko izvestaceno da boli
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 21:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar je ?
Da si ti ta curica u toj ulozi..ucinila bi isto?..ili?
Tata je samo prizma morala, vjere, podobnog drustva..tata je samo zao dug koji se nije uspio prilagodti promjenama i sada trazi koleteralne zrtve da opravda svoju prazninu i svoj smisao.
Jesi li ti ta curica ?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/04/2012 : 21:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zar je ?
Tata je samo prizma morala, vjere, podobnog drustva..tata je samo zao dug koji se nije uspio prilagodti promjenama i sada trazi koleteralne zrtve da opravda svoju prazninu i svoj smisao.
Jesi li ti ta curica ?

E sad me već prepadaš.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/04/2012 : 21:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zar je ?
Jesi li ti ta curica ?

E sad me već prepadaš.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 10/04/2012 : 23:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Kaj sam ja jedini kome je Debra simpatična i dobar lik?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/04/2012 : 19:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Kaj sam ja jedini kome je Debra simpatična i dobar lik?

Ahh , zavisi smatras li ju pod simpaticno jebozovno dobru ili simpaticno glumacki dobru.

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2139 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 20/08/2012 : 09:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/08/2012 : 16:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Dobro je što se vraćaju na prvu i drugu sezonu i potencijalno otkriće prave istine o svemu tome.

Ali ono Dexterovo pravdanje upućeno Debri "I snapped" je...

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/08/2012 : 16:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Je li ono Dex zaklao Masuku?

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/08/2012 : 16:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je li ono Dex zaklao Masuku?

Ma nema šanse. Biće da je to onaj Masukin stažista.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/08/2012 : 16:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, kratko je bilo, nisam dobro vidio.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 22/08/2012 : 10:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam da vidim prvu epizodu, bit će zanimljivo!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/09/2012 : 09:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Tko nađe dobre torrente, neka kači ovdje.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/09/2012 : 21:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Danas premijera... Načekali smo ga se! Nadam se da bude bolje od prošle sezone.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000