Author |
Topic |
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 16/12/2010 : 11:38:18
|
quote: Originally posted by mladjo
Mali podsjetnik na najači skeč svih vremena
http://www.youtube.com/watch?v=37K5l8VUL2s&NR=1
joeste čuoli....sušta inteligencija tu sam mu sobicu izradil znate, sin mladi oće postere lepiti, ove-one |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 16/12/2010 : 20:05:26
|
Došla časna sestra kod ginekologa i sva uznemirena govori: • Doktore, mislim da sam teško bolesna, iz one stvari mi povremeno ispadaju neke čudne svete sličice.
Ginekolog joj kaže da se skine, i nakon što je pregledao, kaže joj: • Draga sestro, vi ste potpuno zdravi, nisu to nikakve svete sličice već nalepnice sa Bonita banana.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 16/12/2010 : 21:12:09
|
Kako se zovu pilule protiv Edipovog kompleksa? Antimaterija. |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 16/12/2010 : 23:05:00
|
Mali đavolčić sletio u New York i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam koferić i došao sam krasti." Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu:"Ne možeš ovdje krasti, idi u Englesku."On ode tamo i ista priča: "Ja sam mali đavolčić, imam koferić i došao sam krasti."Ovi isto i pošalju ga u Njemačku: "Idi tamo pa kradi, tamo se krade."I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam koferić i došao sam krasti."Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dolje niže, na Balkanu, Hrvatska, tamo se krade na veliko, a nitko ne odgovra za ništa i ne ide u zatvor. Idi tamo."On odmah u Hrvatsku, sleti na aerodrom u Zagrebu i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam ... ma ... gdje mi je koferić, j .... vam mater lopovsku..." |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 17/12/2010 : 17:33:01
|
kuka pirocanac da je poskupio gas (plin) i pita ga gedzo zasto kukas kad nemas auto, pa brate imam upaljac na gas |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 17/12/2010 17:47:53 |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 19/12/2010 : 00:42:38
|
quote: Originally posted by azra x.
umireeem
tko bi rekao da je lord voldemort ljubitelj shakire |
"Nothing lasts forever." |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 19/12/2010 : 19:22:48
|
Ide magarac dzunglom, skace, divlja kad ispred njega iskoci lav! Lav: - jel znas ti da se ne smijes tako ponasati ovdje, ja sam kralj zivotinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora postovati! - Magarac: - jel? a ko je tebe postavio za...... kralja zivotinja? - Lav: - sve ostale zivotinje, jer mogu najduze da jebem! - Magarac: - ja mogu duze. da se kladimo? - Konta lav sta ce, gleda magarca i pristane na opkladu! Prvi lav ufati magarca i pocne sa radnjom, 15min, 30min....magarac trpi ne progovara, 45min, 1h i lav svrsi! Dosao red na magarca i ufati on lava i poce radnju! 15min lav trpi, 30min lav trpi, 45min lav trpi i vec konta vidi ove budale, bas ce me sjebati, procuce se bruka. I sta ce, sjeti se sta njemu najvise odgovara kad je s lavicom. Skonta da voli kad lavica stenje i poce lav da stenje. Magarac nastavi sa radnjom. Sat vremena a magarac ne popusta. Lav se sjebo i konta sta ce. Na um pade mu da voli kad ga lavica ceska po jajima dok to radi i on poce magarca da ceska. Navalio magarac još jače i ne popusta niti nakon dva sata, a lav stenje i ceska ga po jajima. Poslednje cega se lav seti da ne moze da izdrzi kada lavica pocne da miješa. Zavrti lav guzicom najzesce sto je mogao i u po frke, magarac ufati lava za grivu, povuce ga prema sebi i kaze: \"Lave, ti nisi kralj.........TI SI CAR!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 09:56:53
|
Švercali Mujo i Haso rijetku i skupu vjevericu preko granice. Da je carinici ne bi našli, Mujo je stavi u gaće. Prošli su granicu, i taman Haso počne komentirati kako je sve dobro prošlo, a Mujo izvadi vjevericu, slomi joj vrat, baci ju, skače... po njoj, pa je na kraju šutne u grmlje. - "Bolan Mujo što ucini, pa to je bilo nasih 5000 eura!" - "Haso! Dok mi je za kurac mislila da je grana i njihala se, izdržao sam! Dok je za jaja mislila da su orasi i pokusala ih razbiti jedan o drugi, izdržao sam! Dok je za šupak mislila da je rupa u drvetu i zavukla se ko u gnijezdo, izdržao sam!" - "Pa dobro Mujo, a što to nisi mogao izdržati?" - "Mater joj jebem, kad je pocela vući orahe u gnijezdo!". |
Grad - to ste vi. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 20/12/2010 : 11:14:07
|
Došli jedan dan tata i sin zec kući. Sin zec sav upišan, tata zec zasran. Nato će mama zečica: - Sine pobogu pa šta se desilo? A sin će nato: - Ma pusti, ja sam se upišao od smijeha dok je Medo briso dupe s tatom.
Šeću dva crva i jedan se non-stop smijulji. Pita prvi: - Šta je tako smiješno? - Otišla mi punica na pecanje- odgovori drugi.
Vraća se obitelj medvjeda iz šetnje kući.Sjedaju za stol da ručaju i tata medvjed kaže: - Moj tanjur je prazan, neko je jeo iz njega. Mali medo kaže: - I moj tanjur je prazan, neko je jeo iz njega. A mama medvjedica uleti: - Ajd ne serite, još vam nisam ni servirala. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 20/12/2010 11:14:56 |
|
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 20/12/2010 : 11:19:13
|
quote: Originally posted by zlikovski
Švercali Mujo i Haso rijetku i skupu vjevericu preko granice. Da je carinici ne bi našli, Mujo je stavi u gaće. Prošli su granicu, i taman Haso počne komentirati kako je sve dobro prošlo, a Mujo izvadi vjevericu, slomi joj vrat, baci ju, skače... po njoj, pa je na kraju šutne u grmlje. - "Bolan Mujo što ucini, pa to je bilo nasih 5000 eura!" - "Haso! Dok mi je za kurac mislila da je grana i njihala se, izdržao sam! Dok je za jaja mislila da su orasi i pokusala ih razbiti jedan o drugi, izdržao sam! Dok je za šupak mislila da je rupa u drvetu i zavukla se ko u gnijezdo, izdržao sam!" - "Pa dobro Mujo, a što to nisi mogao izdržati?" - "Mater joj jebem, kad je pocela vući orahe u gnijezdo!".
"Moj", postao sam ga nekoliko dana unazad. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 20/12/2010 11:21:50 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 12:29:20
|
Vabilo na lekarski pregled
Pozdravljeni!
Molimo, da se odmah javite kod vašeg osobnog lekara i sa sobom donesete uzorak krvi i blata. Po narudzbi vaseg šefa čemo proveriti, ili vam je rad u krvi ili se na njega poserete.
Vaša ambulanta
-- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 20/12/2010 12:29:51 |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 16:07:32
|
quote: Originally posted by panzer
quote: Originally posted by zlikovski
Švercali Mujo i Haso rijetku i skupu vjevericu preko granice. Da je carinici ne bi našli, Mujo je stavi u gaće. Prošli su granicu, i taman Haso počne komentirati kako je sve dobro prošlo, a Mujo izvadi vjevericu, slomi joj vrat, baci ju, skače... po njoj, pa je na kraju šutne u grmlje. - "Bolan Mujo što ucini, pa to je bilo nasih 5000 eura!" - "Haso! Dok mi je za kurac mislila da je grana i njihala se, izdržao sam! Dok je za jaja mislila da su orasi i pokusala ih razbiti jedan o drugi, izdržao sam! Dok je za šupak mislila da je rupa u drvetu i zavukla se ko u gnijezdo, izdržao sam!" - "Pa dobro Mujo, a što to nisi mogao izdržati?" - "Mater joj jebem, kad je pocela vući orahe u gnijezdo!".
"Moj", postao sam ga nekoliko dana unazad.
sorry, nisam vidio. dobio ga danas na mail. prejeben je. |
Grad - to ste vi. |
|
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 20/12/2010 : 18:33:22
|
"Twilight" is like soccer;nothing happens for 2 hours,nobody scores and its millions of fans say you just don't understand. |
My username was a mistake. |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 20/12/2010 : 22:21:41
|
Dječak pita prijateljicu: - Što ćeš ti tražiti da ti Djed Mraz donese za Božić? - Jednu Barbiku! A ti? - Ja ću tražiti jedan Tampon! - Što ti je to 'Tampon'? ...- Pa ne znam točno... ali na TV-u kažu da kad imaš taj tampon onda možeš ići na plažu svaki dan, voziti bicikl, raditi tulum, trčati, raditi sve što ti se sviđa - a da nitko ništa ne primjeti! |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia