forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 U potrazi za najvećim strip kolekcionarom :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2010 : 19:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by martina23000

Okej, neki se sprdaju pa me čisto zanima je li to zato što ih je sram javno progovoriti o svom hobiju, ili nemaju pametnijeg posla nego se obrušiti na njuba? :)

Možete mi dati i dva dana na forumu što se mene tiče - ako dobijem priču, super, a ako ne, ima još foruma i dobrih tema za pokriti :)
Meni bi u svakom slučaju bilo krivo da ova priča propadne, jer je to nešto što me zanima, za razliku od većine drugih zadataka koje dobivam.

Dakle, javite se ako imate nešto za ispričati. Bacit ću pogled ovdje s vremena na vrijeme, pa se možda i javi netko ozbiljan.

ja iman gomilu stripoteka na aukcijama,ako misliš to skupljat sad ti je prava prilika

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40295 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/12/2010 : 19:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Okej, neki se sprdaju pa me čisto zanima je li to zato što ih je sram javno progovoriti o svom hobiju, ili nemaju pametnijeg posla nego se obrušiti na njuba? :)

Možete mi dati i dva dana na forumu što se mene tiče - ako dobijem priču, super, a ako ne, ima još foruma i dobrih tema za pokriti :)
Meni bi u svakom slučaju bilo krivo da ova priča propadne, jer je to nešto što me zanima, za razliku od većine drugih zadataka koje dobivam.

Dakle, javite se ako imate nešto za ispričati. Bacit ću pogled ovdje s vremena na vrijeme, pa se možda i javi netko ozbiljan.

Retko ko ce ti odavde stisnuti tojase i pojaviti se pred kamerom... Bolje da si koncipirala neku vrstu ankete.. To ce biti dosta zainteresovanih... A i neces morati anketirati samo ljude koji su ti u okolini vec i neke koji su dosta udaljeni... Mozes napraviti interesantnu paralelu.. Gde god bili istu bolest vucemo..

A slika hvala Bogu imas u onom topicu "Voajeri ovamo" ili kako se vec zove...

A ne zezaju te kada kazu da je 1000 stripova malo.. To imas maltene svaki drugi forumas...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 22/12/2010 : 19:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ja bih se javio jer me nije sram govoriti o svom hobiju, ali ne ispunjavam uvjet da sam iz okolice Zagreba.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 22/12/2010 : 20:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ja bih se javio jer me nije sram govoriti o svom hobiju, ali ne ispunjavam uvjet da sam iz okolice Zagreba.

Ako si kojim slučajem iz Zadra, mogli bi napraviti priču unutar idućih nekoliko dana, taman idem doma proslaviti Božić :)
Pa onda da priča ide u neku drugu rubriku.

Edited by - martina23000 on 22/12/2010 20:10:03
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 22/12/2010 : 20:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Retko ko ce ti odavde stisnuti tojase i pojaviti se pred kamerom... Bolje da si koncipirala neku vrstu ankete.. To ce biti dosta zainteresovanih... A i neces morati anketirati samo ljude koji su ti u okolini vec i neke koji su dosta udaljeni... Mozes napraviti interesantnu paralelu.. Gde god bili istu bolest vucemo..

A slika hvala Bogu imas u onom topicu "Voajeri ovamo" ili kako se vec zove...

A ne zezaju te kada kazu da je 1000 stripova malo.. To imas maltene svaki drugi forumas...

Ideja stoji, ali tema je zadana od urednika...i traži se baš jedna ili više paralelnih priča. "Voajere" ne mogu iskoristiti jer bi slike trebale biti aktualne...

Možda bih stvarno u prvom postu trebala povećati donju granicu :)
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 22/12/2010 : 20:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako si kojim slučajem iz Zadra, mogli bi napraviti priču unutar idućih nekoliko dana, taman idem doma proslaviti Božić :)

Iz Mostara sam.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 22/12/2010 : 21:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Iz Mostara sam.

Eh, šteta :)
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 22/12/2010 : 22:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Zivila Martina, evo prošvrljaj tutekarce

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35729

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 22/12/2010 : 22:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
a ode ti je njegov profil, mail itd.

http://forum.stripovi.com/pop_profile.asp?mode=display&id=1745

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/12/2010 : 22:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
o kojim dnevnim novinama se radi?
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 22/12/2010 : 23:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

jutarnji nije, vecernji ne virujen, dakle 24

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2010 : 23:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Iz Mostara sam.

Eh, šteta :)

ali san zato ja iz Splita. mogu te slikat sa Zagorovin stripom kod sfinge koju je Dioklecijan popalija u Egiptu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 23/12/2010 : 12:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ja bi rado izasao u setnju i odradio taj intervju..stekao bi novo poznanstvo,pricao o temi koju volim,stripovi,malo o drugim hobijima,i bilo bi to lepo druzenje plus devojka bi obavila svoj zadatak da napravi pricu o nama stripofilima...ali ja sam daleko,u beogradu...inace imam oko 4000 stripova,vise neznam gde da ih stavljam jer imam malenu sobicu...volim i sport,prirodu,istoriju,dobre ljude...ma stripofili su ti martina uglavnom jako prijatni ljudi koji sem stripova uglavnom vole i knjige citati,koje zanima mnogo toga od kulturnih desavanja i ostalog slicnog...jako kreativni ljudi..do sad svi koje sam upoznao su bili takvi...nazalost taj svet izumire polako...ali nedamo se
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 23/12/2010 : 17:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Usput, Martina, šta god radila, ne javljaj se tipu pod nickom panzer, vidi kako su završile zadnje 2-3 cure koje su se pojavile na forumu.

Bilo bi bolje da si joj rekao neka si pogleda crnu listu ako če ikad trejdovati stripove.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/12/2010 : 22:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Bok Martina!

Evo, ja bih ti rado dao intervju, nije me sram. Uvatit me možeš u Zagrebu, trenutno nisam tamo, ali lako skočim do Zadra. Nemam baš 1000 komada (malo manje), ali ima razna (najčešće loša) iskustva u vezi skupljanja jer sam se vrlo rano počeo baviti kolekcionarstvom. Moj ti je savjet, ako si trenutno u Zadru, da skupiš 5-6 skupljača iz Zadra, oni će s tobom podjeliti svoja iskustva, a onda možeš i sa ekipom iz Zagreba i okolice. Na kraju to sve lijepo iskombiniraš sa nekim od ovih postova i možeš dobit jedan super kvalitetan članak o strip kulturi u Hrvatskoj!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 25/12/2010 : 00:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

quote:
Originally posted by supermark

jutarnji nije, vecernji ne virujen, dakle 24

Kako znaš da nije jutarnji? :)
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 25/12/2010 : 00:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Bok Martina!

Evo, ja bih ti rado dao intervju, nije me sram. Uvatit me možeš u Zagrebu, trenutno nisam tamo, ali lako skočim do Zadra. Nemam baš 1000 komada (malo manje), ali ima razna (najčešće loša) iskustva u vezi skupljanja jer sam se vrlo rano počeo baviti kolekcionarstvom. Moj ti je savjet, ako si trenutno u Zadru, da skupiš 5-6 skupljača iz Zadra, oni će s tobom podjeliti svoja iskustva, a onda možeš i sa ekipom iz Zagreba i okolice. Na kraju to sve lijepo iskombiniraš sa nekim od ovih postova i možeš dobit jedan super kvalitetan članak o strip kulturi u Hrvatskoj!

Hvala ti na javljanju :)

Eh, bilo bi super da mogu napraviti pravu veliku reportažu o strip-sakupljačima, ali ograničena sam prostorom (gradska ima samo dvije stranice, i mjesta za tek jednu veću temu između vijesti, a ostale rubrike mi eventualno mogu dati karticu-dvije), tako da e ne mogu baš previše raspištoljiti :)

U svakom slučaju, ljudi, sretan Božić :)
Čitamo se još ovih dana, nije ovo previše hitno!
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 25/12/2010 : 00:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote

Bogamu Martina, ovi te samo zavlace!
Sto se ne javis Banetu Kercu, (valjda ce ti neko reci njegov nick ovde) pa da vidis, i starog majstora - crtaca stripa i kolekcionara (dobro, ne poznajem ga najbolje, ne znam koliko ima, ali ima dobre stvari).
Pa da ti stari majstor objasni sta i kako.
Da imas viziju kako to izgleda iz ugla jednog klinca kakav je on, 20-ak leta koliko bese ima ;)

A onda nadji jednog matorog pa da ti on kaze svoju pricu.
I nekog iz okoline ciju ces kolekciju slikati. Nekog pozera

:)

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 25/12/2010 : 00:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ja bi rado izasao u setnju i odradio taj intervju..stekao bi novo poznanstvo,pricao o temi koju volim,stripovi,malo o drugim hobijima,i bilo bi to lepo druzenje plus devojka bi obavila svoj zadatak da napravi pricu o nama stripofilima...ali ja sam daleko,u beogradu...inace imam oko 4000 stripova,vise neznam gde da ih stavljam jer imam malenu sobicu...volim i sport,prirodu,istoriju,dobre ljude...ma stripofili su ti martina uglavnom jako prijatni ljudi koji sem stripova uglavnom vole i knjige citati,koje zanima mnogo toga od kulturnih desavanja i ostalog slicnog...jako kreativni ljudi..do sad svi koje sam upoznao su bili takvi...nazalost taj svet izumire polako...ali nedamo se

Eh, šteta :) Zvučiš kao dobar kandidat za priču :)

Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 25/12/2010 : 00:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marenovic

Bogamu Martina, ovi te samo zavlace!
Sto se ne javis Banetu Kercu, (valjda ce ti neko reci njegov nick ovde) pa da vidis, i starog majstora - crtaca stripa i kolekcionara (dobro, ne poznajem ga najbolje, ne znam koliko ima, ali ima dobre stvari).
Pa da ti stari majstor objasni sta i kako.
Da imas viziju kako to izgleda iz ugla jednog klinca kakav je on, 20-ak leta koliko bese ima ;)

A onda nadji jednog matorog pa da ti on kaze svoju pricu.
I nekog iz okoline ciju ces kolekciju slikati. Nekog pozera

:)

Ma neka zavlače, tema nije toliko hitna, uostalom, sad su i meni praznici pa se mogu malo zaebavati i otezati! A mogu i malo bolji dojam steći o ekipi ovdje :)

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/12/2010 : 15:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

Da, pravo zboriš kolega. Sva strip-branša ti je uglavnom miroljubiva i fina ekipa, koja ima široku lepezu interesa (film, sport, knjiga...).Tako da, ne samo da možeš dobiti dobru priču o stripovima i kolekcionarstvu, već o svemu blisko vezanom.
Ali nažalost, shvaćamo da te uredništvo ograničilo u prostoru koji moraš iskoristiti za članak...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
263 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 26/12/2010 : 21:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message  Reply with Quote
Pa nevjerojatno!?! Ovo još traje?! Dajte dječaci, uozbiljite se! Dopustite više toj mladoj novinarki da odradi svoj posao i napravi tu reportažu.
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2010 : 23:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message  Reply with Quote
Da li je neko pomenuo Žigu Leskovšeka?
Sumnjam da iko ima veću kolekciju od njega.

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

martina23000
Starting Member

78 Posts

Member since 15/12/2010

Posted - 27/12/2010 : 10:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send martina23000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boban

Da li je neko pomenuo Žigu Leskovšeka?
Sumnjam da iko ima veću kolekciju od njega.

Je li iz Zagreba?

Kako ga mogu kontaktirati?
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 27/12/2010 : 10:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
To ti je Sigismundus.

http://forum.stripovi.com/pop_profile.asp?mode=display&id=345

Čovjek je iz Ljubljane.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 27/12/2010 11:11:01
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000