forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko Fibrinih stripova posjedujete!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/12/2010 : 16:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ma moze da me napada ko hoce, sta mi moze... Ja sam pokusao da citam gomilu Fibrinih stripova i ne ide mi nikako.. Ako su drugima dobri, svaka cast, samo nek se hrane time, meni nisu i citam ono sto volim... Tog "glupog" Zagora cu citati 200 puta a Alvar Majora sam procitao jednom i necu nikad vise... A da ne spominjem one stripove sto me skenjaju totalno... Ja radim na svom dobrom raspolozenju... Jeste da ce reci neki da je cilj stripa da probudi neku emociju, kakva god da je, ali ja hocu da mi aktivira hormone dobrog raspolozenja.. Ako ne moze te, onda nece ni neke druge...

TAKO JE,RECI IM SVIMA
hebo vas alvar major i fibra skupa sa markosom

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 30/12/2010 : 16:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Sve mi je jasno, osim vrijedjanja Tellera i Sawitch-a. Je li moguce da neko misli da je pametniji od drugih jer cita Francuze umjesto Zagora? Genijalno. Pa ne bi imao takvo misljenje ni kad bi uporedjivao razumljivost kvantne fizike i Seherezade, a ne uporedjujuci 2 stripa.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/12/2010 : 16:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Kod Telera je veliki problem, i to sam mu vec nekoliko puta spomenuo. da je iritantno blag u odbrani samoga sebe. Mozda sto mnogo postuje pa se razvodnio.

Edited by - kasper on 30/12/2010 16:15:37
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27588 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/12/2010 : 16:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

Mozda bi svi kupovali sve stripove i citali da imamo neograniceno mnogo para , vjerujem da bi

E vidiš o ovome se i radi.Puno njih ovdje ne bi jer im je Bonelli čača,mater i ljubavnica.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/12/2010 : 16:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by feka82
Mozda bi svi kupovali sve stripove i citali da imamo neograniceno mnogo para , vjerujem da bi

E vidiš o ovome se i radi.Puno njih ovdje ne bi jer im je Bonelli čača,mater i ljubavnica.

Njihov izbor.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27588 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/12/2010 : 16:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ja ne zabranjujem nikome izbor već samo tvrdim da za mene ljubitelji jedne vrste stripa(bilo koji on bio)jednostavno nisu ljubitelji stripa već sektaši.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 30/12/2010 : 16:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Tako je. Dajte, pa mnogi ovdje nemaju ni jedan Fibrin strip, ali planiraju da kupe ako se poboljsa finansijska situacija. I ovo davanje izdanja na pregled po prvih 60 stranica je fenomenalno, mozes lijepo da vidis sta kupujes. Meni je Aldebaran prvi na listi, ali pitanje je kad cu izdvojiti toliko novca.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/12/2010 : 16:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ja ne zabranjujem nikome izbor već samo tvrdim da za mene ljubitelji jedne vrste stripa(bilo koji on bio)jednostavno nisu ljubitelji stripa već sektaši.

I sad se osecas bolje?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/12/2010 : 16:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Sve mi je jasno, osim vrijedjanja Tellera i Sawitch-a. Je li moguce da neko misli da je pametniji od drugih jer cita Francuze umjesto Zagora? Genijalno. Pa ne bi imao takvo misljenje ni kad bi uporedjivao razumljivost kvantne fizike i Seherezade, a ne uporedjujuci 2 stripa.

bravo.
eto ja bih imao mnogo za reci o kvantnoj fizici, a DDZ, taj jebeni zagor, najbolji mi je strip na svijetu.
sto ne znaci da cu prestati pljuvati ovo u sto se pretvorio gotovo citav bonelli.
a sto se tice fibre, pa recimo da sam dvojan: pola stripova su istinska remek-djela i stripovi u pravom i najdubljem smislu rijeci, pola tezak "smor" i jadna kopija beletristike iskompleksiranih autora koji na tom polju ocito nisu mogli nista.
ali zbog one prve polovine Marku treba biti zahvalan. ne dupeuvlacki, kako to mnogi prakticiraju, vec lijepo reci "hvala ti sto si objavio stripove koje i mi veoma volimo".

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/12/2010 : 16:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Tako je. Dajte, pa mnogi ovdje nemaju ni jedan Fibrin strip, ali planiraju da kupe ako se poboljsa finansijska situacija. I ovo davanje izdanja na pregled po prvih 60 stranica je fenomenalno, mozes lijepo da vidis sta kupujes. Meni je Aldebaran prvi na listi, ali pitanje je kad cu izdvojiti toliko novca.

e to sam zaboravio. ovo NITKO DRUGI NIJE UCINIO.
inace je ovo odlika beskrupuloznih gramzivaca kojima je zarada jedini zivotni cilj.
prokleto lukav potez: daj 500 kila privjua pa da oni koji su mozda mislili kupiti mogu odustati.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41055 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/12/2010 : 16:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
A Savić svira kurcu - da je pročitao Eternauta ili Zekana/Tvrđu, usro bi se u gaće od sreće i rekao "daj još,daj još!!!" -stojim iza ovoga, ovo je tvoj kalibar Fibre Sale!
Jednostavno si počeo sa lošim (po tvoj ukus) Fibrama !!!

Evo procitacu oba i javicu ti se... Moze tako? Njih nisam citao ali hocu da vam dokazem da mene to ne privlaci niti mi je zanimljivo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/12/2010 : 16:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

bravo.
eto ja bih imao mnogo za reci o kvantnoj fizici, a DDZ, taj jebeni zagor, najbolji mi je strip na svijetu.

Citas li ti Texa il' ga samo lektorises
Zna se ko je najbolji
Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 30/12/2010 : 17:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
Ni jedan dosad, nema ih u nijednu knizaru u Makedoniji, a postarine su nenormalno visoke i nikako se nam ne isplati kad se nadodaju na vec relativno visoke cijene Fibrine stripove, posebno za nas makedonski standard - za te pare kupio bi 30 novih bonelija od Veselog Cetvrtka ili Darkwood-a ili Phoenix Press-a, a kvantitet mi je ipak u predni plan ispred tehnickog kvaliteta!
Inace, prva stvar koju bi hteo da nabavim kad budem u mogucnost je "Ofucani Holivudski Film", zanimljiva mi je tematika, dobra je i cena, pa ako nadjem neki prijatelj da ide u Beograd, zamolicu da mi donese to ako je dostupno u Darkwood-u ili u Alan Ford-u!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/12/2010 : 17:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by anto
A Savić svira kurcu - da je pročitao Eternauta ili Zekana/Tvrđu, usro bi se u gaće od sreće i rekao "daj još,daj još!!!" -stojim iza ovoga, ovo je tvoj kalibar Fibre Sale!
Jednostavno si počeo sa lošim (po tvoj ukus) Fibrama !!!

Evo procitacu oba i javicu ti se... Moze tako? Njih nisam citao ali hocu da vam dokazem da mene to ne privlaci niti mi je zanimljivo...

Eternaut je vrhunski! Zekani su mi prosječni, jednostavno to nije za mene. Volim stripove sa koliko toliko realističnim likovima, izuzev Lucky Luka i Mausa i možda još po kojeg albuma.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7964 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 30/12/2010 : 17:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
dovoljno je da neko kaze puuu,i odma se krivica prebacuje na markosa pa cak i na libellus!strasno!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2010 : 17:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nemam nijedan Fibrin strip.

Ali ih imam dosta u originalnim izdanjima.
Ima dosta genijalnih izdanja (Chaboute, Beli lama i sl), ali ima i dosta njih koji me ni najmanje ne zanimaju.

Ah da, čitao sam i Bonellija. I dosta njih sakupljam, zbog kolekcije.
Da li jedna i druga škola stripa može da funkcioniše zajedno? Da.

I nije mi jasno kako neko može da vređa ljude sam zato što čitaju Bonellija...Glupost najveća.
Ali mi isto tako nisu bonelijevci jasni kad kreću u objašnjavanje i u isto takvo vređanje i nipodaštavanje ovih kojima Zagor end kompani nisu vrh vrhova...

Svi ste vi isti.

I da, DDiZ je jedan od najboljih stripova izdatih u YU.
I da, Inkal će biti jedno od najkapitalnijih dela izdatih na prostoru X Yu.

I šta ćemo sad?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 30/12/2010 17:58:33
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 30/12/2010 : 18:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

I šta ćemo sad?

Inkal je vec izdat u ex-YU...

Edited by - Vlaadisha on 30/12/2010 18:20:05
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2010 : 18:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlaadisha

quote:

I šta ćemo sad?

Inkal je vec izdat u ex-YU...

Ali ne u ovakvom obliku? Ili sam nešto propustio?

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 30/12/2010 : 18:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
ex yu je obilovala izdajvacima

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 18:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A priča se po drugim forumima da moderatori ovdje moraju kupiti sve Fibrine stripove...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2010 : 18:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

A priča se po drugim forumima da moderatori ovdje moraju kupiti sve Fibrine stripove...

Zato su Ultras i King morali određene naslove da kupe u dva primerka, da poprave prosek.

Ja se ne dam.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/12/2010 : 18:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

ja ih dobijem mukteod svakog po dva primjerka...a pošto mi se 99 posto naslova fibre ne sviđa,to lipo prodam

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8329 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 30/12/2010 : 19:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
važno je bit iskren

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 30/12/2010 : 20:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ja sam se odlučio povući iz ovakvih diskusija, ionako ću uvijek ispasti za nešto kriv, sudjelovao u njima ili ne. Ne sviđa mi se potenciranje i umjetno stvaranje tog rivaliteta Fibra - Bonelli, koji, bar što se mene tiče, ne postoji niti je uopće bitan (mada je vjerojatno to jedan od kljucnih razloga ekipe iz prve dvije opcije) , ali što je - tu je.
Meni je drago da su bar neki ljudi pronašli poneki strip za sebe u Fibrinom katalogu i da ih je on oduševio. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih se bavim izdavaštvom, hvala vam na lijepim riječima i podršci. Iako smatram da nije presudno stripove imati koliko ih pročitati, imajući u vidu rezultate ankete, Fibra će vrlo brzo organizirati prigodnu akciju koja će olakšati kupovinu svima onima koji su planirali počastiti se nekim našim stripom, o čemu će više riječi biti u narednih par dana.

Ajde reci koju više o akciji da se znam organizirati :). Pa da pokupim i nešto zaostataka.
Baš me zanima kako ćeš izvesti da ljudima daš popust a da oni onda kasnije kupuju i izdanja po punoj cijeni a ne da samo čekaju sniženja (sindrom BP).

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/12/2010 : 20:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jednostavno, neće više davat akcije haha

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000