Rado cu ti pokazat fotku stripova ali još rađe fotku vlasnika ima da padnes u nesvijest Hehe nemoj zamjeriti sprdancija eto cak i ostavih prostora da se uzvrati i na moj racun
neces dobiti odgovor, jer vecina ljudi je sujetna. Pitaj direkt nekoga preko PM , a verujem da bi se javili judi da ti odgovore preko skajpa i posalju slike svoje kolekcije mailom
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Kolega Max (Marjan) je vise nego voljan da sa tobom podeli utiske oko svoje kolekcije (nalazi se cak i u knjizi "Ko je ko u Zemunu"). Ako ti nije frks da dodjes do Bg-a, slobodno me mozes kontaktirati, ja ili deo nase forumske DW ekipe moze da ti bude posrednik i vodic.
Kolega Max (Marjan) je vise nego voljan da sa tobom podeli utiske oko svoje kolekcije (nalazi se cak i u knjizi "Ko je ko u Zemunu"). Ako ti nije frks da dodjes do Bg-a, slobodno me mozes kontaktirati, ja ili deo nase forumske DW ekipe moze da ti bude posrednik i vodic.
Pozdrav!
Hvala ti puno! Ostadoh paf na fotke! *slinnnnn*!
Već vidim da kod zagrepčana nemam sreće :) Pokušat ću predložiti temu za neku drugu rubriku, pa ako prođe, javit ću ti se pa da se dogovorimo o detaljima i razmijenimo kontakte. :)