Odlična scena je kada Rorschach zalije crnca vrućim uljem u redu za hranu i počne vikati da nije on zatvoren tu s njima nego su oni zatvoreni s njim. Moćno! U SBE kozmosu je odlična scena (iz Paklene jazbine, ako se dobro sjećam) kada Zagor, Tonka i Čiko stoje u gustišu i čekaju da izađu ona čudovišta iz rupe. Ta mi scena i nakon puno godina od prvog čitanja ima neku napetost i nervozu u sebi za koju se usudim reći da odskače od većine ostalog SBE kataloga.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Odlična scena je kada Rorschach zalije crnca vrućim uljem u redu za hranu i počne vikati da nije on zatvoren tu s njima nego su oni zatvoreni s njim. Moćno!
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ovo bih i ja izabrao, te epizode sam prelistao stotinjak puta cca :)
Dodao bih još Zagor - Okršaj u Los Angelesu na kraju kada se bore protiv razbojnika i Nata Murda. To mi je jedna od najdražih epizoda. Neka netko skenira i stavi ovdje ako mu se da. Ja sada ne mogu.
Dyd čovjek sa dva života ima super scena plus kada Groucho pričajući viceve natjera Blocha da se probudi iz kome :)
Nathan Never u broju 7 Ljudi Sjene kada se bori protiv onog mutanta koji izgleda kao pauk (zaboravio sam kako se zove možda Mace i sl.)
Jaka mi je scena kada u Texu Čitači tragova Tiger Jack odlazi u špijunsku misiju, a Tex ga gleda i onako u odlasku kaže: "Ako postoji čovjek koji će ući u pakao, a da ga gospodin sotona ne primjeti, onda je to Tiger Jack".
Divna scena! "Last sled to Dawson", zar ne? Mene je iz te priče impresionirala i ova scena: http://disneycomics.free.fr/Ducks/Rosa/AR113/05.jpg Prosto te tjera da razmišljaš o tim davnim vremenima, i slobodi Granice i dalekog sjevera... I da se sjetiš Londonovih pričanja o Sjeveru i Jugu, svakako. P.S Samo, imam jednu nedoumicu - kako se tačno prevodi "peat"? Treset?