forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Najbolje od američkog superherojskog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 60

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/01/2011 : 19:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Oću, skinija sam prvi broj al su me neke stvari pomalo zbunile i vidim da prije toga triba pročitat neke druge priče, pa ću se tek onda pribacit na Justice Society of America. Uf, da mi je novaca za kompletirat i JSA u papirnatom obliku, ne bi bija nikad sritniji, al sad sam počea sa kupovinom ovog novog runa Green Lanterna (od Rebirtha pa nadalje), pa neman novaca za ništa drugo.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/01/2011 : 20:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Oću, skinija sam prvi broj al su me neke stvari pomalo zbunile i vidim da prije toga triba pročitat neke druge priče, pa ću se tek onda pribacit na Justice Society of America.

Misliš na Infinite Crisis i Kingdom Come?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/01/2011 : 20:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Infinite Crisis Kingdom Come sam kupija i pročita još prošle godine.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/01/2011 : 20:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Infinite Crisis Kingdom Come sam kupija i pročita još prošle godine.

Da, Infinite Crisis se nešto dosta javljao u zadnjim brojevima, što ima smisla jer je Johns pisao oboje.

Inače, ako te zanima kako Johns završava priču, Justice Society of America ti je dovoljno čitati do broja 26. Iako meni nije bio loš ni nastavak Billa Willinghama, koji se zadržao do broja 40.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/01/2011 : 21:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo taman pročitah Red Son (inače, 10/10, odlična stvar), pa ću se ovih dana bacit na OMAC Project i Superman: Sacrifice, a poslije toga na Infinite Crisis, pa ćemo vidit na šta to sve liči.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/01/2011 : 21:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo taman pročitah Red Son (inače, 10/10, odlična stvar), pa ću se ovih dana bacit na OMAC Project i Superman: Sacrifice, a poslije toga na Infinite Crisis, pa ćemo vidit na šta to sve liči.

Od ovih silnih tie-inova svakako preporučam da pročitaš mini-serijal Villains United od Gail Simone, koji je super uvod u njezin odličan serijal Secret Six.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/01/2011 : 21:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Potrudit ću se

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 07/01/2011 : 09:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Jbt, kad stignete to sve procitati... :)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2011 : 13:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
aj i to, nego kako uspete da uklopite sve to o.O

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 07/01/2011 : 13:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma većina ovoga šta ja čitam su skenovi, tako da iman vrimena dok sam za kompjuterom... Pogotovo sad dok su praznici, pa prije spavanja il poslije ručka, tako nekako. Inače mi za tiskana izdanja triba malo duže dok se nabave i lipo pročitaju A uklapam kako stignem, više manje nikako

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 07/01/2011 : 16:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

aj i to, nego kako uspete da uklopite sve to o.O

Triba samo znat plivat u kontinuitetu.Kreneš sa DC globalno COIE i poslin je lako.Priča ti se samo otvara ka slagalica jedna velika i zaobilaziš sve ostale elseworld ili kako se to sad zove 52.
Tu i tamo zvrineš po cbr i ostalim forumima i to je to.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2011 : 16:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
neka, malo sam krenuo sa Marvelom, i sto kazes, plivam :D
dobro, nije bas da plivam, ali plutam onako, dovoljno da prezivim :D

krenuo sa "Avengers disassembled", pa pomalo guram :)

DC mi je ipak, olujni okean. ako sam nesto odatle citao, to je Betmen, a i njega nesto malo samo, onih par poznatijih naslova. mada....ovih dana sam se usudio da krenem sa Morisonovim runom, pa da vidimo.... :)

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 07/01/2011 : 16:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:

DC mi je ipak, olujni okean. ako sam nesto odatle citao, to je Betmen, a i njega nesto malo samo, onih par poznatijih naslova. mada....ovih dana sam se usudio da krenem sa Morisonovim runom, pa da vidimo.... :)

Oho ceka te House of M , Civil War ... dobar dio si uzeja

Ma nije uopce problem.To se ljudima cini problem
Vazno ti je znat da imas junake solo i globalan DC koji prati krize i sve sto se zbiva sa cilim univerzumom.
Mos pratit posebno junaka i ne obazirat se na globalan DC dok bolje ne upoznas sve.Poslin slazes samo i uzivas kako to sve lipo i tecno stoji u kronologiji i oces jos povezivanja i sve ostalo.
Sretno s Morrisonovim runom.Nije bas za pocetnika.Uglavnom imas tamo na bats topicu je jedan lik sa comicvine rasclanio cili run pa ako ti bude sta nejasno samo se pomogni tamo.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2011 : 16:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
video sam da si postavio ta dva linka, odusevili su me :)

nasao sam na jednom drugom forumu jedan dobar Morisonov timeline citanja, pa cu da vidim da se njega pridrzavam :)

a glede pojedincanih heroja, najvise volim X-mene, te mi je bilo izuzetno drago kada sam video da su oni jedni od najbitnijih aktera u ovim krizama i eventovima :)

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 07/01/2011 : 17:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:

video sam da si postavio ta dva linka, odusevili su me :)

nasao sam na jednom drugom forumu jedan dobar Morisonov timeline citanja, pa cu da vidim da se njega pridrzavam :)

a glede pojedincanih heroja, najvise volim X-mene, te mi je bilo izuzetno drago kada sam video da su oni jedni od najbitnijih aktera u ovim krizama i eventovima :)

Da i meni su bili zanimljivi u tim krizama,ali ih inace nisam nikad volija previse u regularnim serijama.Najvise sam cita Spidermana.
Svi govore da je onaj X-Men: Second Coming jedan od boljih stripova prosle godine.Ja ga jos nisam procitao.Lista sam ga i iman nekih zanimljivih smrti tamo.

P.S drago mi je da su ti bili o koristi

Edited by - provodina on 07/01/2011 17:15:03
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/01/2011 : 17:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
super je i spiderman, ali sam ga pauzirao pre jos ihaha.... cekam malo da se stabilizujem sa X-bicima, pa onda hocu da uzimam ESSENTIAL Spidey, taj period mi je bas simpatican :)

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/01/2011 : 18:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Jbt, kad stignete to sve procitati... :)

Ja nikako.
Grickam tu i tamo, počinjem 42 niti i pravca, pola mi se ne uklapa...
Al, glavno da uživam...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/01/2011 : 18:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by provodina

quote:

Oho ceka te House of M , Civil War ... dobar dio si uzeja

Ma nije uopce problem.To se ljudima cini problem
Vazno ti je znat da imas junake solo i globalan DC koji prati krize i sve sto se zbiva sa cilim univerzumom.
Mos pratit posebno junaka i ne obazirat se na globalan DC dok bolje ne upoznas sve.Poslin slazes samo i uzivas kako to sve lipo i tecno stoji u kronologiji i oces jos povezivanja i sve ostalo.
Sretno s Morrisonovim runom.Nije bas za pocetnika.Uglavnom imas tamo na bats topicu je jedan lik sa comicvine rasclanio cili run pa ako ti bude sta nejasno samo se pomogni tamo.

Ovo se tocno moze reci za moje skupljanje..upravo san tako krenia i sad polako slazem puzzle jedne velike slagalice..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/01/2011 : 19:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote

Planiran u skorije vrime sebi uzet ovo deluxe izdanje, tvrde korice, 416 stranica za 36 dolara. Nešto sam malo čita po wikipediji o Legion of Super-Heroes i vidin da kod njih vlada totalna zbrka oko kontinuiteta, možda i najveća šta sam ikad vidija do sada, al koliko vidin, za ovu priču se i dan danas razmatra jel pripada glavnom kontinuitetu ili ne. Meni zapravo to i nije nešto previše važno, vidim po stranim forumima da dobiva odlične ocjene i da su ljudi stvarno oduševljeni.

Ima li itko iskustva sa ovom pričom, jeste čitali?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/01/2011 : 21:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Planiran u skorije vrime sebi uzet ovo deluxe izdanje, tvrde korice, 416 stranica za 36 dolara. Nešto sam malo čita po wikipediji o Legion of Super-Heroes i vidin da kod njih vlada totalna zbrka oko kontinuiteta, možda i najveća šta sam ikad vidija do sada, al koliko vidin, za ovu priču se i dan danas razmatra jel pripada glavnom kontinuitetu ili ne. Meni zapravo to i nije nešto previše važno, vidim po stranim forumima da dobiva odlične ocjene i da su ljudi stvarno oduševljeni.

Ima li itko iskustva sa ovom pričom, jeste čitali?

Ne samo The Great Darkness Saga, nego i kompletna Levitzova i Giffenova Legija nešto su najbolje što superherojština može ponuditi. Savršen spoj epske svemirske akcije i karakterizacije likova.

Šteta što je tako malo toga reprintano. The Great Darkness Saga se svakako isplati pročitati, odličan je to početak Levitz/Giffen suradnje i jednog nevjerojatnog niza odličnih priča. Samo, treba se strpiti da bi mogao čitati ostatak serijala na papiru.

Zanimljivo, Levitz od prošle godine opet piše Legiju i prilično je dobro.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/01/2011 : 21:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Vidi, naša san i ovo: http://www.amazon.com/Legion-Super-Heroes-Curse-Deluxe/dp/1401230989/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1294605957&sr=8-1

Jel to nastavak na Great Darkness? I šta više gledam ovo deluxe izdanje TGD Sage, to mi se sve više čini da ću kupit. 200ak kn za više od 400 strana u tvrdim koricama je skroz prihvatljiva cijena, a pogotovo još kad se radi o nečemu tako velikome ko šta je ova priča.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/01/2011 : 22:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi, naša san i ovo: http://www.amazon.com/Legion-Super-Heroes-Curse-Deluxe/dp/1401230989/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1294605957&sr=8-1

Jel to nastavak na Great Darkness?

Moguće da je, ali je prateći tekst potpuno krivi. Saznat ćemo za mjesec ili dva o čemu se radi.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/01/2011 : 22:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, baš zato te i pitam zbog ovoga teksta, jer na jednom stranom forumu je jedan forumaš zbraja stranice pojedinačnih sveski (mislin da TGDS završava sa brojem 294, a on je broja od 295 pa nadalje) i taman se sljedeća neka priča zaokruži na nekih 500ak stranica, pa moguće da je to. Jer ovaj tekst šta je tu naveden se očito odnosi na nešto dosta novije, čim se Johns spominje.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/01/2011 : 22:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, baš zato te i pitam zbog ovoga teksta, jer na jednom stranom forumu je jedan forumaš zbraja stranice pojedinačnih sveski (mislin da TGDS završava sa brojem 294, a on je broja od 295 pa nadalje) i taman se sljedeća neka priča zaokruži na nekih 500ak stranica, pa moguće da je to. Jer ovaj tekst šta je tu naveden se očito odnosi na nešto dosta novije, čim se Johns spominje.

Tekst je djelomično prekopiran odavde.

http://www.dccomics.com/dcu/graphic_novels/?gn=17006

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3514 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 10/01/2011 : 00:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
The Great Darkness Saga je jedna od najboljih prica sa LSH ali je prilicno old skul. Gifena kao crtaca nikad nisam podnosio, i kao klincu mi je bio derivativan, plus price o skidanju Munjoza...

Licno mi je draza kasnija sapunica od "savrsenog spoja epske svemirske akcije i karakterizacije likova", ali to je skroz subjektivno. Recimo trejdovi "An Eye for an Eye" ili jos bolje "The More Things Change", ali kontam da to nije po svacijem ukusu. Plus sto nedostaju neki bitni delovi price, recimo godisnjaci.

Jedino bih te savetovao da jos ne uzimas ono sto je Bushido poslednje okacio; taj serijal krece "pet godina kasnije", pripovedanje je zahtevno, a sto je najgore - svi nose neke kapute i jakne i ne mozes pohvatati ko je ko. Ukratko, nije za nekog ko tek pocinje sa LSH.

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 10/01/2011 01:51:55
Go to Top of Page
Page: of 60  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000