Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/01/2011 : 02:20:10
|
Iz filma "Leaves of Grass - razgovor dva brata blizanca (glumi ih Edward Norton). Jedan je profesor a drugi uzgaja "travu"
Čitao sam tvoj članak u New York Review of Books. O filozofu Heidegegeru.
- Heideggeru.
E, taj. Kakvo je to jebeno ime?
- To je bila recenzija knjige koja se bavi stavom Jacquesa Lacana o Heideggeru.
Baš tako. To je ono što ne shvatam. Svima vam je teško pisati o temi. Pišete o onome što je neki drugi frajer napisao o temi. Taj Heidegger je imao neku ideju, pa je neki Francuz to komentarisao, ti si pisao recenziju o tome, pa će neki drugi tip... i tako u nedogled.
Gledam film, pa mi nekako doslo da to podelim sa svima
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/01/2011 : 19:35:43
|
quote: Originally posted by Mairosu
Meni se ne svidja sto ocena za naslovnicu vredi cak 25% opsteg utiska ! Pa 'de to ima. Pogotovo kad ti jos nagrne sekta svetog prepodobnog Ferrija, pa i najgore djubre od Zagor epizode ispadne prolazno zbog Ferrijeve naslovne. :D
Formula!
[priča x 3]+[scenarij x 3]+[crtež x 3]+ naslovnice
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 02/03/2019 : 22:52:51
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Mairosu
Meni se ne svidja sto ocena za naslovnicu vredi cak 25% opsteg utiska ! Pa 'de to ima. Pogotovo kad ti jos nagrne sekta svetog prepodobnog Ferrija, pa i najgore djubre od Zagor epizode ispadne prolazno zbog Ferrijeve naslovne. :D
Formula!
[priča x 3]+[scenarij x 3]+[crtež x 3]+ naslovnice
Zanimljiva tema, a ovo je prvi put da vidim formulu za izračun prosjeka ocjena stripa.
Ja koristio, u usporedbi s ovim, nenormalno kompliciran način do kojeg sam došao pokušavajući shvatiti način izračuna.
Prvo bih našao postotak između prve tri ocjene, a onda oduzimao ili dodavao razliku za naslovnice. Npr. ako je prosjek 48%, a naslovnica 7, dodam 2, pa je ukupna ocjena 50%. Čak ne znam svoj način prikazati u formuli, a uvijek mi je rezultat ispao točno!
To me podsjeća na školu kada sam došao do točnog rješenja, ali na ploči nisam uspijevao objasniti način, pa je ispalo da sam prepisivao. Šta ti je matematika. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Topic |
|