Najviše volim pročitat strip, koji sam tek kupio na kiosku, u parku koji je odmah pokraj i to ljeti. Nema boljeg od zelenila, sunca i tišine. Nekad znam i sjest u neki izoliraniji kafić gdje nema gužve, pa pročitat uz kavicu. Po zimi se volim zavalit na fotelju ili dvosjed, a sad kad mi traje faks, pa krene neko dosadno predavanje, e onda ga zaturim pod klupu i pročitam
Imam jednu prostoriju uredjenu po mom gustu. Tu drzim stripove, knjige i muziku. Izvalim se u fotelju, upalim muziku, natocim nesto i uzivam. Na miru, niko mi ne smeta, idealno! Kud ces bolje od toga
Najčešće kombiniram prvu i drugu opciju, a ovo na WC-u izbjegavam pogotovo sa stripom koji mi je iznimno važan/drag/skup jer može doći do ozbiljnih situacija (zafali papaira ne daj Bože). Ovo s parkom mi nije navika, iako ne zvuči loše. Ovo s kafićem mi se čini kao najgora opcija jer bi mi smetala buka, koja je tamo vrlo česta. Možda u tom slučaju postoji iznimka, kao neki mirni penzionerski kafić, di je makijato 5-6 kn, ali današnji kafići su uglavnom leglo nemorala s lošom glazbom tipa Magazin i sličnim sranjima. Možda bi to triba napravit u caffe baru "Svijet stripa" . Ova pak, zadnja opcija mi se čini kao bolesna opsesija, ali svi bi mi bili pomalo sick da imamo više para...
Ovo s kafićem mi se čini kao najgora opcija jer bi mi smetala buka, koja je tamo vrlo česta.
Ma dobro, ja kad sam stavlja tu opciju u poll, zapravo sam zamišlja to više ko u proljeće il jesen kad se može sidit vanka jer je toplo, a nema previše ljudi Tako ja ponekad znan sist i pročitat štagod tek kupljeno na kiosku.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ovo s kafićem mi se čini kao najgora opcija jer bi mi smetala buka, koja je tamo vrlo česta.
Ma dobro, ja kad sam stavlja tu opciju u poll, zapravo sam zamišlja to više ko u proljeće il jesen kad se može sidit vanka jer je toplo, a nema previše ljudi Tako ja ponekad znan sist i pročitat štagod tek kupljeno na kiosku.
Krevet. Valjda je Zagor muškarac s kojim sam najviše puta legla do sada. Nakon toga mi je kafić, uz kavicu. Malo graja zna smetati ali se nakon nekog vremena isključim. A ovo čitanje na wc-u je odlika muškaraca. I ja bi to radila da pišam na nogama. Valjda vam je jednom kad sjednete teško ustati pa se komodate uz stripove.
Ha, da na livadi bez zmija!! Ne bi bilo baš zgodno da se iznebuha pojave dok čitaš kako Dranki Dak po stoti put ide zeznuti Čika. Iako, mora se priznati da bi značajno dodale povećanju suspensa..
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Ontopic, fotelja s tamburinom da možeš dignuti noge i dobrom priručnom rasvjetom. Glede ovih zahodskih avantura, mislim da je korijen ponašanja u činjenici što je to jedino mjesto gdje čovjek u danu ima neko vrijeme samo za sebe pa..
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.