forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/01/2011 : 11:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by anto

A kad je to uskoro ? ()
Troši ti Grujo slobodno pare, njihovo uskoro je relativan pojam - od 6 meseci do 2 godine.
A ako izađe pre kraja ovog meseca, ja ću da ti pozajmim pare - evo ovde se svečano zaklinjem!

Ok, onda sad uzimam Scalped 1 i Pride of Baghdad, a tebe drzim za rec

KOJI SCALPED 1?? GDE??? To je neka online trgovina ili ga ima u BG, vrlo sam zainteresovan za ovo...

Sa bookdepositoryija, a odakle drugde..
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 11/01/2011 : 12:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Pomislih naivno, da ga mozda ima u Delfiju ili tako nesto.... :)))

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7966 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 11/01/2011 : 15:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

quote:
Originally posted by karven

Na dan kada prodavci (BP, Laguna, Maxi diskont...) budu znali nesto o svojim izdanjima (proizvodima, artiklima...)ovaj svet ce postati bolje mesto. Ne verujem u Deda Mraza, Uskrsnjeg zeku i ostale bajke, pa time ne verujem ni da ce taj dan ikada doci.

U velikim knjižarama problem sa prodavcima se krije u tome što ti ljudi uglavnom ne doživljavaju ozbiljno svoj (trenutni) posao, već su tu samo dok ne naiđe neka bolja prilika. Retko ko se zadrži neko duže vreme, a baš je vreme neophodno da bi se makar elementarno upoznali sa knjigama (i književnošću)... Delim pesimizam u pogledu toga da će dan kada se to bude promenilo uskoro doći,

Neće se promeniti sve dok su prodavci bedno plaćeni. Kad budu imali dobre plate (penziono i zdravsteno itd), posao neće smatrati privremenim i trudiće se da nauče nešto o njemu. To je jasno.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/01/2011 : 16:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Na Badnje vece, oko 21h, Trafike su radile. Ne znam kako one, al meni bilo glupo kad sam to video.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 11/01/2011 : 18:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, moj post je bio najvecim delom revolt usled neobavestenosti i tupaje poluotvorenih usta prodavacica u "Laguni", koje nisu znale ni da li imaju nekoliko knjiga koje su njihovo izdanje. Nista upuceno direktno BP. Mada je cinjenica da je opsta manija da se cesto nezainteresovani ljudi zaposljavaju po knjizarama, makar u bg. Mozda preterujem ali stvarno izluđuju konverzacije tipa: -Imate li "Olimp" od Dena Simonsa? -Ne, mislim da nemamo nista od Densona! -Hm...Den Simons...Stoji na polici iza vas! -Ne, tamo je fantastika...a ako vam treba nesto o Olimpu, pogledajte među putopisima! Ako nema ovde, sigurno imate u "Akademiji"! (Istinita prica)

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/01/2011 : 18:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
carski! :D

inace, ja sam bas zadovoljan sa devojkama koje rade u BP knjizari. kad god sam bio tamo, uvek sam dobio informacije koje su mi trebale, misljenje o nekom stripu, knjizi, itd....a uvek se i tema prosiri na nesto skroz levo, pa sam znao i nevezano da zaglavljujem po pola sata, 45 minuta u knjizari, potpuno spontano.

toliko od mene

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 13/01/2011 : 13:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

inace, ja sam bas zadovoljan sa devojkama koje rade u BP knjizari. kad god sam bio tamo, uvek sam dobio informacije koje su mi trebale, misljenje o nekom stripu, knjizi, itd....a uvek se i tema prosiri na nesto skroz levo, pa sam znao i nevezano da zaglavljujem po pola sata, 45 minuta u knjizari, potpuno spontano.

toliko od mene

Preneću im pohvale!

Naša namera je bila upravo to - stvoriti mesto u kojem će se svaki posetilac osećati prijatno i dobrodošlo i gde će od zaposlenih moći da dobije pravu informaciju o svakoj knjizi koja ga interesuje.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/01/2011 : 14:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jednom zaboravio kesu sa papirima vezanim za posao, pa me je devojka koja radi zvala posle par minuta da se vratim inace, bas bitni papiri, bilo bi mi bas zeznuto da sam ih izgubio

+ su uvek ljubazne, tako da pohvala i od mene
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/01/2011 : 14:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

quote:
Originally posted by Lord Vader89

toliko od mene

Preneću im pohvale!

Naša namera je bila upravo to - stvoriti mesto u kojem će se svaki posetilac osećati prijatno i dobrodošlo i gde će od zaposlenih moći da dobije pravu informaciju o svakoj knjizi koja ga interesuje.

pa da :)

plus, zaboravio sam vrlo bitnu stavku, a to je da mi uvek bude zao sto moram da izadjem, jer mi je mahom ograniceno vreme kada sam u Srbiji :(

a to mi se desava vrlo retko, uglavnom u Darkvudu ili Alan Fordu

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 13/01/2011 : 15:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Pa još kada nemaš mobilni...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/01/2011 : 15:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Pa još kada nemaš mobilni...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/01/2011 : 16:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Rogan
Nadam se da ne uzimate k srcu ovo moje šaljenje sa Grujom o teoriji relativiteta!
E sad ozbiljno - danas sam zvao BP klub čitalac za neke naslove koje planiram da poručim ove sedmice, i lukavo sam počeo da se raspitujem za ova nova izdanja, tačnije za Btetmena i Ligu 2, pri čemu devojka koja mi se javila nije imala predstavu o čemu govorim, a kamoli o nekom datumu eventualnog izlaska.Čak se i sa nekim konsultovala, ali opet bez texta.Malo je glupo da ja kao običan forumaš imam informacije koje niko od radnika nema!
Ne bih sad dizao dževu, ali ovde nešto smrdi!

E samo da kažem da sve ovo što sam napisao je laž (da ne kažem šala) - samo sam malo hteo da ispipam teren.
Devojka koja mi se javila se zove Tanja i bila je izuzetno ljubazna i predusretljiva, zaista čista desetka.
Jedina moja zamerka na celu priču, ali to nije nikako do nje, je što nema opcija slanja poštom, već samo brzom poštom, koja je ipak dosta skuplja - ali ajde , nije to ni toliko bitno!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 15/01/2011 : 10:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Lepo sto si priznao, da znamo ubuduce da tvoje postove uzimamo sa zadrskom.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 21/01/2011 : 11:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Da li neko ima pouzdanu informaciju o izlasku knjige 1 ili 2,Torgala?Stvarno steta da imamo onako lepe knjige 3 i 4 a ove prethodne ne...
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 21/01/2011 : 11:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Da li neko ima pouzdanu informaciju o izlasku knjige 1 ili 2,Torgala?Stvarno steta da imamo onako lepe knjige 3 i 4 a ove prethodne ne...

Zadnje sto je bilo receno je da za knjige 1,2 postoji neki problem, s materijalima cini mi se.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 21/01/2011 : 12:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
E na zdravlje.Pa to znaci da je moguce da nikad ne ugledaju svetlost dana.Zato mrzim kad se sa necim ne krene hronoloski....
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/01/2011 : 12:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Zadnje sto je bilo receno je da za knjige 1,2 postoji neki problem, s materijalima cini mi se.

To je bilo zvanicno objasnjenje pre 3 godine.
E sada, da li stvarno jedan od najuspesnijih BD stripova zaista ima takav i to visegodisnji problem, to verujem da cemo tesko saznati.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 21/01/2011 : 13:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Pa zato je tu BELI PUT PRESS, da da odgovor zar ne?
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/01/2011 : 13:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče Torgala, dosta smo govorili o tome, ali da ponovimo neke osnovne detalje. Dakle, odlučili smo da Torgala objavljujemo u integralima od po 5 epizoda. Plan je da objavimo šest takvih integrala. Započeli smo serijal trećom knjigom, u kojoj su epizode XI-XV, a nastavili četvrtom knjigom (XVI-XX). Urednička odluka je da redosled bude takav, a dosta razloga je uticalo na to: stav da su epizode iz ovih knjiga među najkvalitetnijim u kompletnoj priči o Torgalu, činjenica da su se neke od epizoda koje će pripadati prvoj i drugoj knjizi već poznate čitaocima jer su objavljivane... Ono što je, verujem, najvažnije za vas jeste da ćemo Torgala nastaviti i dovesti do kraja ovaj fenomenalni strip.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/01/2011 : 13:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
I tako smo (za sada) ostali bez prve epizode Zemlje Ka, i bez Strelaca (mozda najbolje epizode). Cini mi se da je ranije objasnjenje za preskok bilo da nedostaju materijali u digitalnoj formi i slicno.

Edited by - kasper on 21/01/2011 14:11:58
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 21/01/2011 : 14:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Svi se nadamo da ce Torgal doci do kraja.Kakva bi milina bila da u policama imamo svih 6 integrala.Zivi bili pa videli.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/01/2011 : 14:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Svi se nadamo da ce Torgal doci do kraja.Kakva bi milina bila da u policama imamo svih 6 integrala.Zivi bili pa videli.

Slažem se. Daćemo sve od sebe.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 21/01/2011 : 14:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ili pak nece.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/01/2011 : 15:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
E, bilo bi kul ako biste mogli da mi javite ovde na forum kada stignu bedzevi Nadziraca (onaj novi, bolji, bez natpisa). Bio sam skoro da uzmem i nije bio nijedan (da ne idem sad svake nedelje da trazim bedz). Ili jos bolje kad dodju da mi ostavite 5 komada sa strane :P

Edited by - Grujah. on 21/01/2011 15:13:43
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 21/01/2011 : 22:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Cim Beli Put cuti znaci da nesto muti. Nadajmo se poplavi.
I ja sam kupio bedzeve i to Propovednika, Tamo gde pogled ne dopire ( najlepsi ) i Sendmnena. Kupicu i Nadzirace sledeci put. Bedzevi su odlican marketinski potez.
Inace nova radnjica je odlicna. Stara je bila prostranija, ali je nova na lepsem mestu i nekako ususkanija. Posto imam sve stripove koje je izdao Beli Put, ovog puta sam pazario neke decije knjizice i dva Fibrina albuma.
Samo napred majstori.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000