forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 665

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/01/2011 : 08:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
došo crnogorac u kafić pita ga konabarica izvolite kaze on kavu pita ona kakvu kaze on da je jaka ko ja i slatka ko ti, donese konobarica kavu on nagnu pa kaze, oooo đevojko da se ti nisi precjenla

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12625 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 11/01/2011 : 09:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote

Ispravljeno:
Janez, pokliči, ko boš prišel.
Špela, prišel sem.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 11/01/2011 11:37:32
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 11/01/2011 : 14:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

Ispravljeno:
Janez, pokliči, ko boš prišel.
Špela, prišel sem.

hahahahahhaa odlično xD

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 11/01/2011 : 23:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauviek.

Sedam godina sam ti bila dobra žena, a šta sam dobila zauzvrat? Ove dve nedelje su bile ravne paklu. Tvoj šef mi je telefonirao da mi kaže da si upravo dao otkaz i to je za mene bila poslednja kap.

Prošle nedelje si došao kući, a nisi ni primetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila novi negliže. Došao si kući, završio večeru za dva minuta i otišao pravo u krevet posle utakmice. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me niti bilo što drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali šta god da je u pitanju, ja odlazim.

Sa srećom, tvoja bivša žena.

PS: Nemoj se truditi da me tražiš. Tvoj brat i ja se selimo u Zapadnu Virdžiniju zajedno.

Draga bivša ženo,

Ništa me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre žene. Ja gledam sport na televiziji ne bih li se isključio od konstantnog prigovaranja. Šteta što to ne pomaže.

Primetio sam da si se prošle nedelje ošišala, ali prvo što mi je palo na pamet bilo je: „Izgleda kao muškarac”. Moja majka me je naučila da, ukoliko nemam da kažem ništa lepo, ćutim.

Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu još pre sedam godina, kada sam otkrio kamen u žuči.

Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj negliže, zato što je cena još bila zakačena na njemu. Molio sam Boga da je to samo slučajnost što je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a što je cena tvog negližea bila 49,99 dolara.

Usprkos svemu, ja sam te još uvek voleo i osećao da mi još uvek možemo biti zajedno. Zato, kad sam saznao da sam dobio 10 miliona dolara na lotou, dao sam otkaz i kupio nam dve karte za Jamajku. Kad sam došao kući, ti si već bila otišla.

Pretpostavljam da se sve ovo dešavalo sa razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvek želela. Advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala neću morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi računa o sebi.

Tvoj bivši muž, prebogat i slobodan.

PS: Ne znam da li sam ti ikada rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karla. Nadam se da to ne predstavlja problem.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/01/2011 : 21:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 12/01/2011 21:40:31
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/01/2011 : 12:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
U ratnom metežu u Bosni Mujo bi ranjen u nogu. Kako je bio dobar borac, odvedoše ga čak u inozemstvo da ga najpoznatiji doktori operiraju. Međutim, ne da Mujo nikom da ga reže, ne vjeruje on ni jednom čovjeku, osim svom jaranu Hasi, seoskom liječniku. I što će doktori se dadoše u potragu za Hasom, jedva ga nađoše i dovedoše u bolnicu. Mujo je bio oduševljen kad ga je vidio. Uzme Haso opremu, sredi Muji nogu i odsječe mu obje ruke. Zaprepašteni doktori ne mogu se čudom načuditi, te priupitaše Hasu:
- Što si to uradio crni Haso svome prijatelju, zašto si mu odsjekao obje ruke?
- Eh, ne znate vi Muju. On bi tu krastu od rane na nozi čupkao, čupkao, dok se ne bi inficiralo.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 13/01/2011 : 13:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Djevojke, navalite!

http://www.youtube.com/watch?v=kmuktEmhLKI&feature=player_embedded
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 13/01/2011 : 14:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

U ratnom metežu u Bosni Mujo bi ranjen u nogu. Kako je bio dobar borac, odvedoše ga čak u inozemstvo da ga najpoznatiji doktori operiraju. Međutim, ne da Mujo nikom da ga reže, ne vjeruje on ni jednom čovjeku, osim svom jaranu Hasi, seoskom liječniku. I što će doktori se dadoše u potragu za Hasom, jedva ga nađoše i dovedoše u bolnicu. Mujo je bio oduševljen kad ga je vidio. Uzme Haso opremu, sredi Muji nogu i odsječe mu obje ruke. Zaprepašteni doktori ne mogu se čudom načuditi, te priupitaše Hasu:
- Što si to uradio crni Haso svome prijatelju, zašto si mu odsjekao obje ruke?
- Eh, ne znate vi Muju. On bi tu krastu od rane na nozi čupkao, čupkao, dok se ne bi inficiralo.

legendarno :)

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/01/2011 : 10:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 14/01/2011 10:58:02
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/01/2011 : 10:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Edited by - Risar_69 on 14/01/2011 11:05:06
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/01/2011 : 11:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Edited by - Risar_69 on 14/01/2011 11:23:41
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/01/2011 : 11:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Edited by - Risar_69 on 14/01/2011 11:41:27
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/01/2011 : 12:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ovo s chuckom norrisom je najjače XD

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/01/2011 : 13:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/01/2011 : 15:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
http://translate.google.com/#en|sr|bruce%20springsteen

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/01/2011 : 17:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

http://translate.google.com/#en|sr|bruce%20springsteen

Ha ha ha, mocna! Opet je neko svrljao tamo po googleu.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/01/2011 : 20:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nacistička Njemačka kapitulirala je 7.05.1945.
Chuck Norris je rođen 6.05.1945.
Slučajnost?
Ja mislim da nije.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/01/2011 : 13:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Edited by - Risar_69 on 17/01/2011 13:08:35
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/01/2011 : 13:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Edited by - Risar_69 on 17/01/2011 13:19:12
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/01/2011 : 14:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Jednog dana najhrabriji plemenski ratnik proviri u poglavičin vigvam:
- O veliki poglavice, ispričavam se na smetnji, dal imaš malo vremena za mene?- upita ratnik.
- O najhrabriji ratniče, za tebe uvijek imam vremena, sjedni pokraj mene, da zapalimo lulu.
Nakon određenog vremena uživanja u duhana, poglavica prozbori:
- Reci, ratniče, šta me trebaš.
- Pa vidite, uvijek sam se pitao kako vi nama dajete imena- upita ratnik znatiželjno.
- Dok žena rađa- započne poglavica- ja stojim ispred vigvama, i čim začujem djetetov prvi plač, bacim pogled u visine..i vidim kako orao nadlijeće. Tada mi babica da dijete u ruke. Ja podignem dijete pred cijelim plemenom i kažem: Uz pomoć Velikog Duha ti si sad član našeg plemena Orao Nadlijeće.
Slijedeći put kad začujem djetetov prvi plač, bacim pogled daleko u planine.. i vidim kako snijeg meko pada. Tada mi babica da dijete u ruke. Ja podignem dijete pred ostatkom plemena i kažem: Uz pomoć Velikog Duha ti si sad član našeg plemena Snijeg Meko Pada.
Ali reci mi Dva Psa Se Jebu, zašto te to toliko zanima.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/01/2011 : 16:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Jednog dana najhrabriji plemenski ratnik proviri u poglavičin vigvam:
- O veliki poglavice, ispričavam se na smetnji, dal imaš malo vremena za mene?- upita ratnik.
- O najhrabriji ratniče, za tebe uvijek imam vremena, sjedni pokraj mene, da zapalimo lulu.
Nakon određenog vremena uživanja u duhana, poglavica prozbori:
- Reci, ratniče, šta me trebaš.
- Pa vidite, uvijek sam se pitao kako vi nama dajete imena- upita ratnik znatiželjno.
- Dok žena rađa- započne poglavica- ja stojim ispred vigvama, i čim začujem djetetov prvi plač, bacim pogled u visine..i vidim kako orao nadlijeće. Tada mi babica da dijete u ruke. Ja podignem dijete pred cijelim plemenom i kažem: Uz pomoć Velikog Duha ti si sad član našeg plemena Orao Nadlijeće.
Slijedeći put kad začujem djetetov prvi plač, bacim pogled daleko u planine.. i vidim kako snijeg meko pada. Tada mi babica da dijete u ruke. Ja podignem dijete pred ostatkom plemena i kažem: Uz pomoć Velikog Duha ti si sad član našeg plemena Snijeg Meko Pada.
Ali reci mi Dva Psa Se Jebu, zašto te to toliko zanima.

Još vrištiiiim!!!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/01/2011 : 16:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Prometni policajac zaustavlja pijanog vozača koji vozi u pogrešnom smjeru u jednosmjernoj ulici.
- Gdje si to krenuo?! - zagrmi policajac na pijanca.
- Nemam pojma, hik, a ionako sam zakasnio, hik, vidiš da se svi već vraćaju!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/01/2011 : 16:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
- Mišo, nemoj me tako gledati! Ti znaš da sam ja svoje srce već odavno dala drugome!
- To je u redu, Ljubice! Ali ti imaš i neke druge organe...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 20/01/2011 : 10:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
"In Italy for thirty years under the Borgias they had warfare, terror,
murder and bloodshed but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci
and the Renaissance.
In Switzerland, they had brotherly love; they had five hundred years
of democracy and peace and what did they produce? The cuckoo clock."
-- Orson Welles (1915--1985).

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 20/01/2011 : 19:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Upitno je koliko je taj citat stvarno njegov s obzirom da je to samo čitao iz scenarija (na kojem je navodno nešto malo i sam radio), a opet - ako bi tako gledali onda pola citata se pripisuje krivim ljudima jer im ih je napisao neko treći...

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page
Page: of 665  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000