Kupio danas, meni je ovo izdanje koje nema manu, kamoli sreće da je više ovakvih stripova...
ima, prijevod. ali, moram priznati da je sve vise solidan, ili bar podnosljiv, a svakako nista losiji od mnogih drugih. s druge strane, otisak izvrstan, zbilja odlicno za kiosk s tehnicke strane. LU ipak bez ozbiljnog konkurenta od triglava do vardara u masovnoj nakladi, unatoc svim manama. jebes strip u kojem ne vidis sto citas.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Mislin da Slobodna Dalmacija tiska ove Ludensove stripove, o tome se radi.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Meni su i inace originalne naslovnice superiornije Tuttovim, pogotovo sa onim svojim sarenim naslovima. Iako u ovom broju slova na originalu nisu nesto specijalno kao u nekim drugima, ali ipak.
slazem se. Ti fontovi daju posebnu notu naslovnicama.
Bez "uvrede" , ali ja se baš ne bih složio. Meni osobno te originalne naslovnice izgledaju lošije i što se tiče koloracije i ta šarena nekako "dječja" slova... Tutto naslovnice su prepravljene na "ozbiljnije" i novije tj. djeluju mi nekako moćnije i dorađenije što cijenim u ovom slučaju. Original je uvijek original i tu nema dvojbe, on nosi svoje originalne ajmo reć osobine, ali nekako mi te naslovnice djeluju i dječje naškrabano ( tu prvenstveno mislim na stil (na)slova )...
Ma nema problema. Inace ja ne patim na stvari kao sto su original ili drugo, trece izdanje i to, ali bas u slucaju Zagorovih naslovnica mi je dizajn originala bolji. Nekako je uzbudljiviji, imaju smeka. Tutto mi je jako sterilan. Takav dizajn mi je super za MM ili NN--neke suvremenije stripove gdje su tipovi u odijelima, cak i za (realisticnog) Villinog Texa no za Zagora ona "divlja" slova mi bas dodaju sarmu i atmosferi, barem meni i jos nekima.
Meni su i inace originalne naslovnice superiornije Tuttovim, pogotovo sa onim svojim sarenim naslovima. Iako u ovom broju slova na originalu nisu nesto specijalno kao u nekim drugima, ali ipak.
slazem se. Ti fontovi daju posebnu notu naslovnicama.
Bez "uvrede" , ali ja se baš ne bih složio. Meni osobno te originalne naslovnice izgledaju lošije i što se tiče koloracije i ta šarena nekako "dječja" slova... Tutto naslovnice su prepravljene na "ozbiljnije" i novije tj. djeluju mi nekako moćnije i dorađenije što cijenim u ovom slučaju. Original je uvijek original i tu nema dvojbe, on nosi svoje originalne ajmo reć osobine, ali nekako mi te naslovnice djeluju i dječje naškrabano ( tu prvenstveno mislim na stil (na)slova )...
Ma nema problema. Inace ja ne patim na stvari kao sto su original ili drugo, trece izdanje i to, ali bas u slucaju Zagorovih naslovnica mi je dizajn originala bolji. Nekako je uzbudljiviji, imaju smeka. Tutto mi je jako sterilan. Takav dizajn mi je super za MM ili NN--neke suvremenije stripove gdje su tipovi u odijelima, cak i za (realisticnog) Villinog Texa no za Zagora ona "divlja" slova mi bas dodaju sarmu i atmosferi, barem meni i jos nekima.
Ok, štima! Zato je i dobro što naša regularna i extra serija imaju različite dizajne! Za svakog ponešto heh!
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Hebo vas Ludens....to je izdavač a tiskare koje tiskaju njihova izdanja so bile AKD,Tipomat i sada Slobodna Dalmacija... To je ko da Fibrina izdanja tiska Fibra a Libellusova tiskara Libellus....jedno je izdavač a drugo tiskara koja za njega tiska izdanja,...za HC Fibra i Libellus(nadam se i novog kol.Zagora Ludens)sada to obavlja tiskara Suton iz Splita.... Neznalice jedne! Ajde,malo vas opravdava mladost. Vi bi tellera........koja vremena...pilič zna više od koke(pardon kokota).
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hebo vas Ludens....to je izdavač a tiskare koje tiskaju njihova izdanja so bile AKD,Tipomat i sada Slobodna Dalmacija... To je ko da Fibrina izdanja tiska Fibra a Libellusova tiskara Libellus....jedno je izdavač a drugo tiskara koja za njega tiska izdanja,...za HC Fibra i Libellus(nadam se i novog kol.Zagora Ludens)sada to obavlja tiskara Suton iz Splita.... Neznalice jedne! Ajde,malo vas opravdava mladost. Vi bi tellera........koja vremena...pilič zna više od koke(pardon kokota).
Hahahahaha koji kralj koje spuštanje inace odlicna naslovnica i kako rekoh gore tisak izvrstan
Od danas u strip knjizari SNK. Ako neka ima bolju sliku, stavite te je ovdje, pa cu je ja onda stavit na ovaj post. Odlucio sam ne otvarat novi topic za nove Zagor Extra brojeve, nego samo da upotrebim stariji topic, a da promjenim naslov. Ne treba nam ionako vise topica, moze eto ovaj da bude ekskluzivno samo Novi Zagor Extra topic.