Author |
Topic |
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
Posted - 15/01/2011 : 20:32:03
|
Zabavnikov prevod je "Sivomaslinasti lakej" (u originalu: Le groom vert-de-gris) a fabula je o borbi Spirua i Fantazia protiv Nemaca u II svetskom ratu sto mi je vec samo po sebi nespojivo sa Spiruom, a tek spaljivanje Nemaca i borba Prleta i Tihog, tj Spirua i Fantazia je potpuno nespojivo sa onim kako zamisljam taj strip. |
Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!! |
Edited by - wildboar on 15/01/2011 20:35:30 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 15/01/2011 : 20:44:03
|
Pa sad... "Sivomaslinasti lakej" jeste glupost, kao što sam spomenuo na prethodnoj stranici topika (što li Zabavnik nije krenuo od Okamenjenih divova, ili ne dao Bog, s Panikom na Atlantiku?), ali oko Spiroua i Nemaca, dosta je pročitati "Dnevnik jednog naivka" i videti kako se od toga pravi fenomenalna, fenomenalna priča. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
wildboar
New Member
292 Posts
Posted - 15/01/2011 : 21:07:54
|
Ma sto crtaju gluposti i nekako, ali ko u Zabavniku bira stripove koje ce izdavati- to je u stvari ono sto mi smeta. Od 50 albuma imam utisak da su izabrali najlosiji da stampaju. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 15/01/2011 : 21:23:29
|
O ne, nisu, bez brige. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 15/01/2011 : 21:54:47
|
Mene je baš obradovao Spirou u Zabavniku. (Nakon predosadnog Hermanna, Hermanna i samo Hermanna...) Video sam da je ovo jedan iz one serije one shotova koje su, među ostalima, radili i Trondheim i Bravo, pa se nadam da se neću baš toliko razočarati, ali čekam da izađu svi delovi da bih krenuo s čitanjem... |
|
|
wildboar
New Member
292 Posts
Posted - 16/01/2011 : 00:08:27
|
MA sve sam nekako i trpeo ali kad sam video juce u novom broju scenu kako spiru pali zive nemacke vojnike a spip komentarise da se osecaju na nemacke kobasice... mislim da se franken okrece u grobu. |
|
|
Topic |
|