forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Novi Spirou u Francuskoj...!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 15/01/2011 : 20:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Zabavnikov prevod je "Sivomaslinasti lakej" (u originalu: Le groom vert-de-gris) a fabula je o borbi Spirua i Fantazia protiv Nemaca u II svetskom ratu sto mi je vec samo po sebi nespojivo sa Spiruom, a tek spaljivanje Nemaca i borba Prleta i Tihog, tj Spirua i Fantazia je potpuno nespojivo sa onim kako zamisljam taj strip.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!

Edited by - wildboar on 15/01/2011 20:35:30
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/01/2011 : 20:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Pa sad... "Sivomaslinasti lakej" jeste glupost, kao što sam spomenuo na prethodnoj stranici topika (što li Zabavnik nije krenuo od Okamenjenih divova, ili ne dao Bog, s Panikom na Atlantiku?), ali oko Spiroua i Nemaca, dosta je pročitati "Dnevnik jednog naivka" i videti kako se od toga pravi fenomenalna, fenomenalna priča.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 15/01/2011 : 21:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Ma sto crtaju gluposti i nekako, ali ko u Zabavniku bira stripove koje ce izdavati- to je u stvari ono sto mi smeta. Od 50 albuma imam utisak da su izabrali najlosiji da stampaju.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/01/2011 : 21:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
O ne, nisu, bez brige. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 15/01/2011 : 21:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Mene je baš obradovao Spirou u Zabavniku. (Nakon predosadnog Hermanna, Hermanna i samo Hermanna...) Video sam da je ovo jedan iz one serije one shotova koje su, među ostalima, radili i Trondheim i Bravo, pa se nadam da se neću baš toliko razočarati, ali čekam da izađu svi delovi da bih krenuo s čitanjem...
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 16/01/2011 : 00:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
MA sve sam nekako i trpeo ali kad sam video juce u novom broju scenu kako spiru pali zive nemacke vojnike a spip komentarise da se osecaju na nemacke kobasice... mislim da se franken okrece u grobu.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000