Author |
Topic |
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 15/01/2011 : 10:58:47
|
quote: Originally posted by drogsy
Kakva je ono mrlja na nebu ?
Verovatno ostali prilikom rada u Photoshopu.... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
zagorovac
Junior Member
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 15/01/2011 : 18:24:25
|
quote: Originally posted by velka031
Kupio danas, meni je ovo izdanje koje nema manu, kamoli sreće da je više ovakvih stripova...
ima, prijevod. ali, moram priznati da je sve vise solidan, ili bar podnosljiv, a svakako nista losiji od mnogih drugih. s druge strane, otisak izvrstan, zbilja odlicno za kiosk s tehnicke strane. LU ipak bez ozbiljnog konkurenta od triglava do vardara u masovnoj nakladi, unatoc svim manama. jebes strip u kojem ne vidis sto citas. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 15/01/2011 : 18:27:29
|
quote: Originally posted by Bardho
quote: Originally posted by zagorovac
Zavrsava u tome broju prica o Vampiru ili u sljedecemu broju 196?
sljedećem
da, na 60ak stranica... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18872 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/01/2011 : 18:45:25
|
Skidam kapu Slobodna Dalmacija...bilo ko vas kupio,imate odlične tiskarske mašine i vrijedne radnike...
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 15/01/2011 : 20:12:39
|
quote: Originally posted by teller
Skidam kapu Slobodna Dalmacija...bilo ko vas kupio,imate odlične tiskarske mašine i vrijedne radnike...
? o čem ti? |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 15/01/2011 : 20:45:28
|
quote: Originally posted by crazyboy993
? o čem ti?
To se i ja pitam. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 15/01/2011 : 22:54:24
|
quote: Originally posted by kingleoric
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by D.J.
Meni su i inace originalne naslovnice superiornije Tuttovim, pogotovo sa onim svojim sarenim naslovima. Iako u ovom broju slova na originalu nisu nesto specijalno kao u nekim drugima, ali ipak.
slazem se. Ti fontovi daju posebnu notu naslovnicama.
Bez "uvrede" , ali ja se baš ne bih složio. Meni osobno te originalne naslovnice izgledaju lošije i što se tiče koloracije i ta šarena nekako "dječja" slova... Tutto naslovnice su prepravljene na "ozbiljnije" i novije tj. djeluju mi nekako moćnije i dorađenije što cijenim u ovom slučaju. Original je uvijek original i tu nema dvojbe, on nosi svoje originalne ajmo reć osobine, ali nekako mi te naslovnice djeluju i dječje naškrabano ( tu prvenstveno mislim na stil (na)slova )...
Ma nema problema. Inace ja ne patim na stvari kao sto su original ili drugo, trece izdanje i to, ali bas u slucaju Zagorovih naslovnica mi je dizajn originala bolji. Nekako je uzbudljiviji, imaju smeka. Tutto mi je jako sterilan. Takav dizajn mi je super za MM ili NN--neke suvremenije stripove gdje su tipovi u odijelima, cak i za (realisticnog) Villinog Texa no za Zagora ona "divlja" slova mi bas dodaju sarmu i atmosferi, barem meni i jos nekima. |
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 15/01/2011 : 23:11:08
|
quote: Originally posted by legaz
? o čem ti?
To se i ja pitam.
možda čovjek nezna da ludens zagora izdaje sada |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
|
kingleoric
New Member
229 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 15/01/2011 : 23:44:51
|
quote: Originally posted by kingleoric
quote: Originally posted by King Warrior
Meni su i inace originalne naslovnice superiornije Tuttovim, pogotovo sa onim svojim sarenim naslovima. Iako u ovom broju slova na originalu nisu nesto specijalno kao u nekim drugima, ali ipak.
slazem se. Ti fontovi daju posebnu notu naslovnicama.
Bez "uvrede" , ali ja se baš ne bih složio. Meni osobno te originalne naslovnice izgledaju lošije i što se tiče koloracije i ta šarena nekako "dječja" slova... Tutto naslovnice su prepravljene na "ozbiljnije" i novije tj. djeluju mi nekako moćnije i dorađenije što cijenim u ovom slučaju. Original je uvijek original i tu nema dvojbe, on nosi svoje originalne ajmo reć osobine, ali nekako mi te naslovnice djeluju i dječje naškrabano ( tu prvenstveno mislim na stil (na)slova )...
Ma nema problema. Inace ja ne patim na stvari kao sto su original ili drugo, trece izdanje i to, ali bas u slucaju Zagorovih naslovnica mi je dizajn originala bolji. Nekako je uzbudljiviji, imaju smeka. Tutto mi je jako sterilan. Takav dizajn mi je super za MM ili NN--neke suvremenije stripove gdje su tipovi u odijelima, cak i za (realisticnog) Villinog Texa no za Zagora ona "divlja" slova mi bas dodaju sarmu i atmosferi, barem meni i jos nekima.
Ok, štima! Zato je i dobro što naša regularna i extra serija imaju različite dizajne! Za svakog ponešto heh! |
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18872 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/01/2011 : 11:57:43
|
Hebo vas Ludens....to je izdavač a tiskare koje tiskaju njihova izdanja so bile AKD,Tipomat i sada Slobodna Dalmacija... To je ko da Fibrina izdanja tiska Fibra a Libellusova tiskara Libellus....jedno je izdavač a drugo tiskara koja za njega tiska izdanja,...za HC Fibra i Libellus(nadam se i novog kol.Zagora Ludens)sada to obavlja tiskara Suton iz Splita.... Neznalice jedne! Ajde,malo vas opravdava mladost. Vi bi tellera........koja vremena...pilič zna više od koke(pardon kokota). |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/01/2011 : 22:09:27
|
Hebo vas Ludens....to je izdavač a tiskare koje tiskaju njihova izdanja so bile AKD,Tipomat i sada Slobodna Dalmacija... To je ko da Fibrina izdanja tiska Fibra a Libellusova tiskara Libellus....jedno je izdavač a drugo tiskara koja za njega tiska izdanja,...za HC Fibra i Libellus(nadam se i novog kol.Zagora Ludens)sada to obavlja tiskara Suton iz Splita.... Neznalice jedne! Ajde,malo vas opravdava mladost. Vi bi tellera........koja vremena...pilič zna više od koke(pardon kokota).
Hahahahaha koji kralj koje spuštanje inace odlicna naslovnica i kako rekoh gore tisak izvrstan |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 18/01/2011 : 07:47:58
|
quote: Originally posted by legaz
? o čem ti?
To se i ja pitam.
možda čovjek nezna da ludens zagora izdaje sada
A slobodna tiska |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 15/02/2011 : 12:58:39
|
Od danas u strip knjizari SNK. Ako neka ima bolju sliku, stavite te je ovdje, pa cu je ja onda stavit na ovaj post. Odlucio sam ne otvarat novi topic za nove Zagor Extra brojeve, nego samo da upotrebim stariji topic, a da promjenim naslov. Ne treba nam ionako vise topica, moze eto ovaj da bude ekskluzivno samo Novi Zagor Extra topic.
Scenarij: Alfredo Castelli/Giorgio Pezzin Crtež: Gallieno Ferri/Francesco Gamba Naslovnica: Gallieno Ferri
Original #189 - Recenzija |
http://www.acestroke.blogspot.com |
Edited by - solar on 06/05/2016 02:20:40 |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Nedo
New Member
Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Member since 13/12/2001 |
Posted - 15/02/2011 : 13:12:10
|
Opet mijenjaju boju fonta logoa iz žutog u crveno. To su počeli i u redovnoj seriji. |
Ni policiji nije lako...narod ima tvrda ledja. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia