forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Čudni filmovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/01/2011 : 22:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Jeli tko uspio pogledat Year One ??? Reitmanov humor mi nije bio loš ali nakon ovog..…

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2011 : 00:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Vrlo komplikovan i vrlo dosadan film.
http://www.imdb.com/title/tt1019452/
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 18/01/2011 : 11:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

Nešto najčudnije što sam ja gledao je Lynchov film Rabbits (http://www.imdb.com/title/tt0347840/).
Soba u kojoj se nalaze izgleda strašno depresivno, 3 lika u filmu nose zečja odjela, a dijalog uopće nema smisla. Jedan zec kaže nešto, dok drugi odgovori sa skroz nepovezanom tvrdnjom.

Te zečeve je stavio i u Inland empire. Najgore je kad kažeš da je to glupo onda će ti umjetnici reći kako ništa nisi shvatio.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/01/2011 : 14:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

Jeli tko uspio pogledat Year One ??? Reitmanov humor mi nije bio loš ali nakon ovog..…

ja gledao
katastrofa
znaš koliko je loš film kad ni Olivia Wilde ne spašava stvar
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 18/01/2011 : 15:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
THE THING WITH TWO HEADS (1972)

Bogati, rasistički doktor umire od neizlječive bolesti i odlučuje vlastitu glavu presaditi na drugo tijelo. No, dok je on ležao u komi, njegovi pomoćnici morali su djelovati brzo, pa tijelo pronalaze među osuđenicima na smrt, dobivši crnca kao jedinog raspoloživog za transplantaciju. No, budući da je crnac nekako zadržao svoju glavu, bijeli rasist će sada morati dijeliti tijelo s njim.

CRIPPLED MASTERS (1979)

Nešto poput kung fu verzije "Niti vidim niti čujem". Naime, dva kung fu majstora, jedan bez nogu, a drugi bez ruku (nisu specijalni efekti) udružuju snage u borbi protiv opasne bande.

THE BOYS FROM BRAZIL (1978)

Odbjegli nacist dr. Mengele odlučuje u Paragvaju obnoviti Treći Reich. Kako?
Tako što će 94 puta klonirati Hitlera i klonove postaviti diljem svijeta.
I ne zvuči tako bizarno, ha? Ali, slušajte sad; neće reproducirati samo njegov genski kod, nego i uvjete u kojima se mali Adolf razvijao, tj. 94 klona će smjestiti među dominantnog 52-godišnjeg državnog službenika i 29-godišnju majku koja će ga tijekom godina razmaziti, a nakon 14 godina će poslati 6 nacista da ubiju 94 muškarca (Hitler je imao 14 godina kad mu je umro otac).

BRAIN DAMAGE (1988)

Mladi Brian jednog jutra otkriva Elmera, zlog, drevnog, pričajućeg parazita.
Kasnije saznaje da mu je, dok je spavao, Elmer ubrizgao nekakvu plavu tekućinu, učinivši ga tako svojim robom. Nažalost, samo je prvi šut besplatan. Ako želi još, svaki će sljedeći morati platiti Elmerovom omiljenom hranom; ljudskim mozgom. Neizlječivo ovisan, Brian počinje skupljati Elmerovu omiljenu hranu.

SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS (1964)

Marsovci su ljuti jer se na njihovom planetu ništa zabavno ne događa i djeca im postaju sve depresivnija, pa odlučuju oteti, ni manje ni više, nego Djeda Mraza.

PIRANHA PART TWO: THE SPAWNING (1981)

Leteća jata piranja napadaju ljude. 'Nuff said.

2000 MANIACS (1964)

Muškarci, žene i djeca iz ukletog gradića Pleasant Valleya na američkom jugu, obilježavaju obljetnicu iz Građanskog rata masakrirajući sve sjevernjake koji naiđu.

NUDIST COLONY OF THE DEAD (1991)

Bogu odano stanovništvo malog gradića sudskim putem protjera nudiste koji su se tu okupljali. No, šokirani nudisti ne odlučuju naći novo odredište, nego počine ritualno samoubojstvo i zakunu se na osvetu.
Nakon nekog vremena, na to mjesto dolazi poveća grupica vjerskih fanatika i montiraju svoj kamp, a iz groba se bude goli zombiji...

THE INCREDIBLY STRANGE CREATURES WHO STOPPED LIVING AND BECAME MIXED-UP ZOMBIES!!? (1964)

Radi se o nevjerojatno čudnim stvorenjima koja su prestala živjeti i postala izmiješani zombiji.

THEY SAVED HITLER'S BRAIN (1966)

Huh?

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!

Edited by - Opti on 18/01/2011 15:35:23
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/01/2011 : 15:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Čim možeš opisati radnju znači da nisu dovoljno čudni

Ja još od otvaranja topica pokušavam smisliti kako prepričati radnju Tetsuo-a

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

Edited by - dr strangelove on 18/01/2011 15:49:48
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 18/01/2011 : 15:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Čim možeš opisati radnju znači da nisu dovoljno čudni

Ja još od otvaranja topica pokušavam smisliti kako prepričati radnju Tetsuo-a

Ak ne možeš ti, naći će se netko tko može.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/01/2011 : 20:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Evo, ovo je 'summary' Tatsuo-a na IMDb stranici, na engleskom je, nadam se da mozete razumjeti:

"A strange man known only as the "metal fetishist", who seems to have an insane compulsion to stick scrap metal into his body, is hit and possibly killed by a Japanese "salaryman", out for a drive with his girlfriend. The salaryman then notices that he is being slowly overtaken by some kind of disease that is turning his body into scrap metal, and that his nemesis is not in fact dead but is somehow masterminding and guiding his rage and frustration-fueled transformation."

By the way, je li iko od vas gledo film THE HUMAN CENTIPEDE? Garant je jedan od najgorih filmova svih vremena, sigurno u 'bottom five', morate ga gledat samo da vidite o kakvom je uzasu tu stvar. Ako mislite da ste vec gledali najgori film na svijetu, grdno se varate - ovaj je puno gori nego ista drugo - a i isto tako izuzetno CUDAN!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/01/2011 : 20:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ima tu dosta "seems", "possibly" i sl.

Gledao sam Ljudsku gusjenicu. Nije tako strašno.
Ajde, barem ima neku radnju

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2011 : 21:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Evo, ovo je 'summary' Tatsuo-a na IMDb stranici, na engleskom je, nadam se da mozete razumjeti:

A ovo im piše u "Parental advisory":
quote:
A cyborg has sex with a woman, his penis is now a drill, when it goes in her blood splatters and she dies.

ovaj film moram odgledati
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 18/01/2011 : 21:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Tokyo Gore Police
http://www.google.com/images?q=tokyo+gore+police&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1366&bih=681&uss=1

Kakva glupost i smejurija. Featuring:
Puska koja ispaljuje ljudske ruke
Devojka koja bazukom razvali o beton i odleti na vrh zgrade
Lik sa mutiranim penisom-topom
polu-devojka polu-stolica
polu-devojka polu-puz
cura sa krokodilovim celjustima umesto nogu
.....
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/01/2011 : 21:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Kinezi imaju drevnu poslovicu:
"There are three kinds of movies in the world, my friend: those normal one, those fucked-up weird ones and Tetsuo."

Naravno, originalna verzija poslovice je na kineskom (mandarinskom, ne kantoneškom).

Edited by - dr strangelove on 18/01/2011 21:28:37
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/01/2011 : 22:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

A ovo im piše u "Parental advisory":
quote:
A cyborg has sex with a woman, his penis is now a drill, when it goes in her blood splatters and she dies.

ovaj film moram odgledati

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/01/2011 : 23:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Devojka koja bazukom razvali o beton i odleti na vrh zgrade

o, pa to je standardni postupak iz nekog od Quakeova....cini mi se trojke

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/01/2011 : 01:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Meni su Super Mario Bros čudni. Al stvarno...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/01/2011 : 01:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Meni su Super Mario Bros čudni. Al stvarno...

istina...ja sam se nakon gledanja filma pitao: jesu li oni koji su radili ovaj film uopće igrali istoimenu igricu?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/02/2011 : 23:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Nedavno sam pogledao čudan film. Mislim da se zove "Burn after reading". Ništa ne skužih...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/02/2011 : 23:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nedavno sam pogledao čudan film. Mislim da se zove "Burn after reading". Ništa ne skužih...

Cudan? Nista nisi skuzio?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/02/2011 : 23:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Jesi ti? Ajd mi objasni sve...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 06/02/2011 : 03:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
David Lynch je zadnjih nekoliko filmova mozda malo preterao sa eksperimentiranja, ali to je njegovo pravo i covjek definitivno zasluzuje mesto na listu najcudniji redatelja svih vremena. Citao sam dosta intervjua gde kaze da ne interesira ga toliko sama prica i nacin pripovedanja koliko ga interesuju emocije koje film ili neka scena pottice kod gledatelja. Isto kaze da interesuje ga potsvest i snove i tamo najvise crpi inspiracije - zato su vecina njegovih filmova tako bizarne. Tip je fanatik za meditaciju i to je njegovo glavno hobi godina unazad pa 99% od ideje koje upotrebuje u njegovih filmova je dobio za vreme meditacije.

"Inland Empire" je apstraktan kolaz od vise scena koje prvicno nisu bili planirani da budu sklopeni u jedan film, ali kako su mu sve vise ideje nadolazile tokom snimanja, odlucio je da ih zajedno svrzi na njegov nacin u jedan digometrazan film. Subjektivno, o filmu mogu da kazem da je iskustvo koje je neopislivo, ne moze se lako artikulirati, ako neko nema predrasude prema eksperimentalne filmove ili apstraktne umetnosti, pogledajte ga, kroz film iskusicete svih mogucih emocija i naravno ne ocekujte konvencionalna prica sa standardna podjela uloge i sl. Kako dobri muzicari znaju improvizirati na neki zadat ritam onoliko koliko bude trebalo, tako ovde Lynch improvizira u ramke umetnosti koju on najbolje razume. Koliko je to uspesno uradio, to je ipak subjektivno. E sad, Lynch je ipak nekomercijalan, nezavisan "cudan" redatelj.

A kod ovih komercijalnih a ipak cudnih, prvi koji mi je pao na pamet je Tim Burton. Tip ima uvek veoma cudnih i bizarnih ideja koje ukomponira u njegove filmove ali ipak krajni proizvod je produkt koji donosi prilicno dosta novca na box-office-u.
Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 06/02/2011 : 03:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Checee

quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by acestroke

Freddie Got Fingered (2001)

jedan od najgorih filmova ikada...zasluženo je osvojio 5 zlatnih malina...

Nemas ti pojma...pa ono je FILM NAD FOLMOVIMA! Jao smejem se samo na pomisao na njega!

NAJidiotski film svih vremena! :D
Tom Green je u rangu Jackass-ovce, cak je mozda i bolesniji od njih!
Obavezna preporuka!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/02/2011 : 07:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Poli

quote:

Jesi ti? Ajd mi objasni sve...

Cek, cek, valjda mislimo na isti film brace Coen, sa Pittom, Clooneyjem, Malkovichem...?
Koliko se sjecam, sve je bilo nekako jasno.
Gdje je zapelo, na kraju, pocetku Stvarno se ne sjecam da bi bilo u filmu bilo sta, ajmo reci "Lynchevsko", ne zajebavam.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 06/02/2011 : 12:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Sta mislite o ovoj listi? Salo mi je odvratan, tako i Irreversible. Clockwork orange je svakako cudan, ali opet nije ostavio tako jak utisak na mene.
Ostale nisam gledao, a htio bih vidjet Eraserhead i El Topo. Dovoljno cudni??
The last house on the left bih zelio pogledati al bojim se da ce me previse deprimirati.

http://www.alternativereel.com/includes/top-ten/display_review.php?id=00043
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 06/02/2011 : 12:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
#09 - I SPIT ON YOUR GRAVE [1978]
#07 - AUDITION [1999]
#05 - THE LAST HOUSE ON THE LEFT [1972]
mi nisu ništa posebno uznemirujući, a jedino bih
#03 - SALO OR THE 120 DAYS OF SODOM [1975]
stavio u svoj TOP-10 (kad bih pravio neki takav TOP-10 =

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 08/02/2011 : 23:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Glava za brisanje,Ruzicasti Flamingos su bolesni ili recimo apsurdno apstraktni.A inace Dejvid Linc je reziser kralj cudaka.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000