forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Secanja: detinjstvo i stripovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 23/11/2010 : 12:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenno

ovdje "ekipu" možemo podijeliti na onu koja je odrasla na ZS i LMS i na onu koja je stasala na Slobodnoj Dalmaciji i kasnije Ludensu.... ja spadam u onu (bar ja tako mislim) privilegiraniju iz 80-ih godina.... po meni je sakupljanje stripova u tim našim ranim godinama bio stvarno rudarski posao i privilegija i uspjeh je bilo kupišti što stariji i raritetniji strip, zadovoljstvo je bilo naletjeti na Veliki Blek 127, Klark Siti, Stari sat..... nekad se u školama skupljao stari papir i da vidite to zadovoljstvo, ali i borbu kad bi neka bakica donjela hrpu "starog papira" a u toj hrpi novina skoro pa "glanceri" Sedme runde i sl....... danas je dovoljno imati novac i Ludens, Libellus i ostali sve će vam to dati u masi svojih izdanja :)))

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4581 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/11/2010 : 13:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
kod mene u školi smo mi koji smo po kontejnerima kopali stari papir tražeći romane bili u manjini, većina bi srećom tražila erotike, pa bi ostalo dovoljno zagora. nekad bi išli po kućama i izmišljali da je akcija skupljanja starog papira.
quote:

ovdje "ekipu" možemo podijeliti na onu koja je odrasla na ZS i LMS i na onu koja je stasala na Slobodnoj Dalmaciji i kasnije Ludensu.... ja spadam u onu (bar ja tako mislim) privilegiraniju iz 80-ih godina.... po meni je sakupljanje stripova u tim našim ranim godinama bio stvarno rudarski posao i privilegija i uspjeh je bilo kupišti što stariji i raritetniji strip, zadovoljstvo je bilo naletjeti na Veliki Blek 127, Klark Siti, Stari sat..... nekad se u školama skupljao stari papir i da vidite to zadovoljstvo, ali i borbu kad bi neka bakica donjela hrpu "starog papira" a u toj hrpi novina skoro pa "glanceri" Sedme runde i sl....... danas je dovoljno imati novac i Ludens, Libellus i ostali sve će vam to dati u masi svojih izdanja :)))

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 24/11/2010 : 08:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

kod mene u školi smo mi koji smo po kontejnerima kopali stari papir tražeći romane bili u manjini, većina bi srećom tražila erotike, pa bi ostalo dovoljno zagora. nekad bi išli po kućama i izmišljali da je akcija skupljanja starog papira.
quote:

Hahahahaha...sad si me podsetio da smo ja i moj drug jednom prilikom krenuli po varosi da sakupljamo stari papir u nadi da ce nam neko dati neki strip medju papircinama...Na jednim vratima smo rekli: dobar dan, mi ucestvujemo u akciji sakupljanja starih Zagora...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14729 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2010 : 01:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Odlicna tema i topic stvarno perfektno svaka cast!Ja sam se kao dite igrao po sumi sa prijateljima zagora poceo sam citati sa 5 6 godina.Ah to su vremena.
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 21/12/2010 : 01:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
zagora počeo listat( ne čitat) sa 4-5 godina... sličice gledao i tkao se navukao :)
stvarno divne uspomene

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 21/12/2010 : 10:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Odlicna tema i topic stvarno perfektno svaka cast!Ja sam se kao dite igrao po sumi sa prijateljima zagora poceo sam citati sa 5 6 godina.Ah to su vremena.

Hvala crveni brate na lepim recima!
Ideja je da svako ko to zeli iznese neke svoje dogodovstine vezane za stripove, pa ako imas neku interesantnu pricu, izvoli podeli sa nama.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4581 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/12/2010 : 10:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja često sanjam da sam negdje na smetlištu našao hrpu stripova, a onda se probudim i shvatim da je sve bio samo san, pa opet pokušavam zaspat isti san, kako bi bar uspio pročitat jednog. u stvarnosti nikad nisam našao stripove na cesti.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 21/12/2010 : 11:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
HAHAHAHA...ja cujem kako neki lik tamo u nekom selu ima hrpu stripova, da je skupljao od pocetka, i da ima maltene sve sto je izaslo...posle puno mucenja da dodjem do podataka o kome se radi, do nekog telefona, konacno se cujem sa nekim likom koji mi kaze da je imao puno stripova ali je pre tri ili cetiri meseca sredjivao kucu, krecio, ili sta vec, pa je razdavao klincima u selu, ili pobacao, i onda se osecam kao popisan cvet, znaci uvek kasnim i imam osecaj da mi stripovi stalno izmicu...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4581 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/12/2010 : 12:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
meni je mama prije par godina pokušala bacit hrpu stripova, da mi sestra nije javila da su stripovi u smeču, ostao bi bez 200 stripova.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14729 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/12/2010 : 14:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ha ha ha kad se ja sijetim kakosam 3 puta kompletirao zagora redovne i extra i sve rasproda a sad opet iman sve nadamse da ipak necu prodati :P
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 22/12/2010 : 10:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Vidis to ti je prokleto...pre 20 godina masa ljudi je skupljala stripove pa je bio gust imati ih sto vise. Danas neuporedivo manje ljudi skupljaju stripove, strip nema taj znacaj koji je imao u bivsoj drzavi, pa se covek s vremena na vreme zapita sta ce mu vise to...Na nekom drugom topicu sam pisao da ja znam da ce mi stripovi jednog dana dosaditi i da cu ih se na kraju resiti ili cu ih prestati nabavljati. Jedino ako moj sin bude pokazao interesovanje za stripove mozda i moje interesovanje potraje. Malo je tuzno da je ovaj sajt ostao jedno od retkih mesta gde se mozes pohvaliti stripovima i komunicirati i upoznati ljude sa istim interesovanjima. Na zalost...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12632 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/12/2010 : 10:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni je mama prije par godina pokušala bacit hrpu stripova, da mi sestra nije javila da su stripovi u smeču, ostao bi bez 200 stripova.

Mi smo se tako otarasili 700 stripova ... da sam znao da bi jih mogao dobro prodati ... Jedina utjeha mi je ta da sam sve dobio badava.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 22/12/2010 10:39:25
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 22/12/2010 : 11:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

quote:

Mi smo se tako otarasili 700 stripova ... da sam znao da bi jih mogao dobro prodati ... Jedina utjeha mi je ta da sam sve dobio badava.

Iz koje edicije?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12632 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/12/2010 : 11:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Blek, Miki, Mali rendžer, Dylan Dog, Zagor, AF, Rip Kirby, Jeremiah, Modesty Blaise, Mister No, Tex Willer, MM, Čelična pandža, Mandrake, Komandant Mark ... Mislim, da sam se sjetio svih ... Bilo je tu svega po malome ...

Edited by - panzer on 22/12/2010 11:54:25
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 06/01/2011 : 13:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
katastrofa :)

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14729 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/01/2011 : 14:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam osobno zadovoljan ljudima na ovom sajtu i forumu lijepo je sa svima komunicirati.Sto se tice stripova i nije me vise briga sto tkomisli ja znam jedno a to je da kad uzmen u ruke zagora i pocmen citati da sam doslovno prebacen u drugu dimenziju i zato citam stripove i skupljam...ok u redu pohvalit cuse ljudima ovdje da iman kolekciju slikat i to je dozivljaj...ali nema vecega kad udes u svoju sobu i svom duhu po tisuciti put predstavis svoju ponosnu kolekciju
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 06/01/2011 : 14:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam osobno zadovoljan ljudima na ovom sajtu i forumu lijepo je sa svima komunicirati.Sto se tice stripova i nije me vise briga sto tkomisli ja znam jedno a to je da kad uzmen u ruke zagora i pocmen citati da sam doslovno prebacen u drugu dimenziju i zato citam stripove i skupljam...ok u redu pohvalit cuse ljudima ovdje da iman kolekciju slikat i to je dozivljaj...ali nema vecega kad udes u svoju sobu i svom duhu po tisuciti put predstavis svoju ponosnu kolekciju

viva la zagor

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14729 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/01/2011 : 14:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
viva la Zagor
viva la dobra pichoka
viva la dobra tuča
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 20/01/2011 : 10:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlicno receno! Svaka cast! Ti si rekao to na nacin na koji svi mi ostali hocemo da kazemo, ali nismo umeli da to tako objasnimo. Svaka cast Tonka, potpuno se slazem sa tvojim razmisljanjem.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 20/01/2011 : 10:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

viva la Zagor
viva la dobra pichoka
viva la dobra tuča

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12632 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/01/2011 : 10:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

viva la dobra tuča

Pogotovo kad dobiješ batine ...

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 20/01/2011 : 10:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

Ovo je najjaca tema Sve druge su,uglavnom,leksikonsko-anketarske bez duse si niko,bez duse si nista,kupujes,prodajes,oduzimas i dodajes

Moj naklon sniksi, jedan od najjacih komplimenata ovoj temi...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 20/01/2011 : 10:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

quote:

viva la dobra tuča

Pogotovo kad dobiješ batine ...

Ko na nas krene u startu je najebao!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4584 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 20/01/2011 : 10:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Jbga,ucili smo od najboljeg - ucili smo od Zagora
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 20/01/2011 : 10:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Tako je!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000