Darth, to ti je sve na Totalnom FM-u. Ja ti skoro stalno radio slušam. Nekako mi je draže kad mi uleti draga pjesma na radiu, nego kad je manualno izaberem na Yotube-u...
Darth, to ti je sve na Totalnom FM-u. Ja ti skoro stalno radio slušam. Nekako mi je draže kad mi uleti draga pjesma na radiu, nego kad je manualno izaberem na Yotube-u...
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud