Vidis li, metuzaleme, kako je ovaj topik interesantan, a? A jedan "legendarni" je postao deponija gluposti i nebuloza! A tebi inace lici da u ovako sitni sati radis ovakve stvari, ti si mi neki pedagog! Prosvetno lice da ostavlja ovakvi postovi! Kaze: "na kurcu te nosam"! Pa jos tata rek'o decacicu svomu...ali ne mari...leze tvoje na ovo moje k'o shamar na budalu! A ovaj se dole iskida od smeJa ki lud na brasno!
@ Darth Ivan Prikane, kao prvo, na ovaj se topik ne pojavljuje u ovo doba (nisi skontao?), jer je ovo "vampirski topik" koji ima svoj modus operandi...eto, sad si me uznemirio pa sam morao da ustajem iz kovcega (umalo da me opece dnevna zraka) da bi tebi razjasnjavao i ovo prvo, a i ovo drugo - znaci pod drugo je: ocigledno da potices sa podneblja gde slabo kontate te "igre reci", pa odatle i taj skuceni smisao za humor...
Nisi znao da to tako dodje: pet, sest, sedam, osam...NA KURCU TE NOSAM!
@ Darth Ivan Prikane, kao prvo, na ovaj se topik ne pojavljuje u ovo doba (nisi skontao?), jer je ovo "vampirski topik" koji ima svoj modus operandi...eto, sad si me uznemirio pa sam morao da ustajem iz kovcega (umalo da me opece dnevna zraka) da bi tebi razjasnjavao i ovo prvo, a i ovo drugo - znaci pod drugo je: ocigledno da potices sa podneblja gde slabo kontate te "igre reci", pa odatle i taj skuceni smisao za humor...
Nisi znao da to tako dodje: pet, sest, sedam, osam...NA KURCU TE NOSAM!
Alo bre! Ima li ovde neki dezuran!? Kude je pozarni? Gdi je on'j kaplar Jovanovic, 'bem li mu opasac i vetrovku! Zovite mi ga o'ma! O'MA DA STE MI PODNELI IZVESTAJI!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.