Poll Question:
Eto, naslov topica govori sve... Moj je definitivno Deset Pošasti, nenormalno dobra priča, meni najdraži Bonellijev strip uopće... Trebalo bi to ekranizirati
Choices:
Tajna Svetoga Nikole
Xanadu
Ljudi u Crnom
Prokletstvo u Sahari
Drvo Života
Otok Leda i Vatre
Broj Zvijeri
Tajna Prozirnih Sjenki
Grad Magova
Andeo Zla
Crveni Kralj
Deset Pošasti
Metuzalemov Sindrom
Neću glasat jer sam čita samo Broj Zvijeri (inače, 10/10) i Ljudi u Crnom (7/10), pa nemam baš nekoga temelja za glasanje...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Xanadu najemotivniji od svih, poveznica izmedju starog, avanturistickog Indijana Dzons Martija i novog nesto smirenijeg i na momente aktuelnijeg Martija. Cudi me da niko jos uvjek nije glasao za odlicni Otok vatre i leda, definitivno najbolji Rekanjov rad. Cudi me da je i onako, prosjecni, Broj zvijeri dobio ovoliko glasova, pogotovo sto mislim da ga je vecina procitala prije Misterija Olimpijskih igara i Nevjerovatno ali istinito koje su dosta bitne epizode za razumijevanje dogadjaja u ovom gigantu.
Najdraži su mi prva dva "Tajna svetog Nikole" i "Xanadu" jer su došli nakon podužeg očekivanja kad će netko konačno to objaviti! I nisam se razočarao kad su bili objavljeni!
Recagnove i Castellijeve priče su mi ipak najbolje (osim zadnjeg castellijevog), to je MM kojeg sam volio i uz kojeg sam odrastao. Morales je odličan scenarist, no odabir tema nije mi u potpunosti odgovarao, premalo kontinuiteta i povezanosti s MM univerzumom...
Općenito meni jedna od najbolji edicija, ako ne i najbolja!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Xanadu najemotivniji od svih, poveznica izmedju starog, avanturistickog Indijana Dzons Martija i novog nesto smirenijeg i na momente aktuelnijeg Martija. Cudi me da niko jos uvjek nije glasao za odlicni Otok vatre i leda, definitivno najbolji Rekanjov rad. Cudi me da je i onako, prosjecni, Broj zvijeri dobio ovoliko glasova, pogotovo sto mislim da ga je vecina procitala prije Misterija Olimpijskih igara i Nevjerovatno ali istinito koje su dosta bitne epizode za razumijevanje dogadjaja u ovom gigantu.
Za Xanadu si sve dobro rekao.
No, Otok leda i vatre je bezvezan i dosadan, iako se Orlof pojavljuje. Što se Broja zvijeri tiče, zabavan je mistični triler s (po meni) genijalnim objašnjenjem što taj broj zapravo predstavlja.
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."