There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ovdje nema žrtvi, Samo pali i mrtvi, Ogavni i ružni, Jadni i tužni.
Samo ukleti i prokleti, Nemoćni i gadni, Samo smrad i trulež, I nedužni i dužni.
Služe, Služe smrti, Služe smrti moćnoj, Služe smrti bijednoj.
Služe smrti Što poznaje im muke. Služe smrti Što nema pravde ruke.
Za žive su mrtvi, Za mrtve su živi, Ipak ovdje vise Kao da su krivi.
Krivci za život? Krivci za smrt? Tko je ovdje sudac sa posljednjom riječi?
Tko kaže tko za život A tko za smrt će poć? Tko kaže jednog dana I po tebe ću doć?
Vječnost je prošla I doći će opet, A vjetar puše kao prije I miris smrti lije.
Evo, grane, A na svakoj uže, A na svakom omča, A u svakoj glava.
Leševi, trupla, Živi, mrtvi, nemrtvi, Nepomično vise I svoju kaznu služe.
O smrti! Smrti! Čiju volju vršiš? Čije li je kraljevstvo Kom ni ti ne prkosiš?
O smrti! Smrti! Zar ni malo se ne kaješ? Za koga jadne duše U crni beskraj šalješ?
Ovdje nema žrtvi, Samo pali i mrtvi, Ogavni i ružni, Jadni i tužni.
Samo ukleti i prokleti, Nemoćni i gadni, Samo smrad i trulež, I smrt...
Evo me, vratio sam se...he, he,he...za veceras je dovoljno...bila neka matora i debela alapaca, ali punokrvna...prvo sam imao muku da joj zatvorim usta..zamislite: "Pa ti se vracas sa maskembala, a? Ej, pa i ja sam bila na jedan...mozda smo bili na istom? I znas, koleginice htele da ostanu jos, znas... ali sam ja rekla da izjutra moram na posao, znas.... jer ja imam gadnog shefa koji me malo pa malo odrapi za 20 %, znas?...i onda sta da se rad...UMPPPPPF!"I ne zalim se...da, da..."mljac! MLJAC! MLAJC! he, he, he . . .
Na forumu stripovitačkakom, u topiku o noćnim pticama ništa se ne dešava. Vampiri su se usrali od zime, pa ni noću ne smeju da privire iz kovčega...e, svašta! Sramota za našu vrstu. Zato, odlučujem se za jedan citat. Daklen, citiraću Pajtosa i time razbiti ovu monotoniju: