forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Nocne ptice!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 86

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/02/2011 : 01:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Korigujem malko Pajtosa:
"Procitao sam negde da alkohol u neogranicenim kolicinama steti zdravlju, i od tada vise ne citam!"

Francuzi i njihova praksa kazu da su dve case vina dnevno (ujutru i uvece) lek cak i za sidu!

EvE ga ondaK i jos jed'n okolo pijenje i chitanje ("chitanje" zbog BukovskogA, on je bio pismena pijanica)

"Ako se desi nesto lose - pijes da zaboravis;
ako se desi nesto lepo - pijes da proslavis;
a ako se nista ne desava - pijes da bi se nesto desavalo."

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' Charles Bukowski

A ovo je licno mojA "mud(o)rost":
Jednu rakiju ne umem da popijem, dve mi se ne preporucuju, jer posle mi tri ni u s'n nEsu dovoljne da bi' mogao da stanem!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/02/2011 : 01:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

Laku noć...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 03/02/2011 : 00:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
"Gadne su ove zimske noci-kratke i 'ladne k'o zmijske noge!"

Kakav bre Sava Savanović? Koji Pera Blagojević iz Kisiljevo? Arnold P0ul ili možda grofica E.Batori? Bela Rakoši, Yebenija Bagra ili šonja Vlad THE Cepeš? Da nije možda Draka zajeban' gospodar notji?
To su ti, moj Paro, sve amateri! Amaterčine!

Van Helsing nikako da udje u trag dvojici razbojnika:

Opustošili su gotovo celo područje duž Južne Morave, od Niš pa sve do Kumanovo! Smazali su svu živinu i sitnu stoku...a i žale se meštani iz svih okolnih sela da im je na neki tajanstveni način, nestala burad sa rakijom iz dobro zaključanih podruma...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/02/2011 : 01:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a kolika je nagrada?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/02/2011 : 02:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Jebati! MLogo postana zajebano da se svrnujem i ovdenak...
Kako b'e kol'ka je nagrada, Datrh Inave? Pa vi's da je MLOGO!

Pajtose! Kude si b'e, pobratime?!

Bez' i ne dolecuj ovdi!
I ovdi postala opasna zona - TRAZU NAS! Van Helsing, Datrh Inav & co.

Odo' jA!

FLAP-FLAP-FLAP...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2011 : 01:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Nema vampira večeras....

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2011 : 03:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Vampiri su uvek tuJ! Samo ne moz' GI svak' vidi!

Kakva ti je sad pa taJ chkaPi u avatarI shto si turao?

Nego, po ovija se topici ne chuje malechka svirka po t'mninu, bez MocaTra TRA-LA-LA mi slaba dikela romantika vecheraske!...
A po koga toJ zvonEv tija zvonca? Chujem GI ja, chujem! Ne ce me napra'ite da sam mutav i paranojast! Ov'j topicK nesto prolupaja nachisto i neki andjame se vrtiv pa ni praviv konkurencijE! Ne'e da je losh - ne valja - itch ne valja!
Ete GI! Ete GI! Chujem Gi andjame kude se shunjav..tjamjkuGI...Sve se neshto oplashimo zashto u Kinu jedev kuchiki...ne b'e vampiri, ljudovi! Ljudovi po Kinu jedev kuchiki! A zashto se mi sekiramo za toJ, da me jebesh ne bi' znaja!?

Ma b'e merak rabota! Ucenili ni chuture a ja se ovde majem! Josh fali da izleti neki pebesnIli bivol s's golemi rogovi! Pa nEje bre ovoJ andaluzija...ma da...i ja si mislim... a moz' i da bidne ako je onoJ shto naslucujem...?!

Ali ja necu rat, bolje mi je sas vuci!
Begafte!

solidna ovaJ vutrica...cu si uznem pa jutre jos jednu shibicu...

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/02/2011 : 03:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Kra-kraa!Pozdrav!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 06/02/2011 : 03:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ma koji smo mi tija vampiri uopste?
NEsmo ni legendarnI ni mitoloskI bica, ili zivotinje, koje zivIV od ljudskU ili zivotinjskU krv....mi smo istiniti i posedujemo carobne i nadnaravne moci. Da, pijemo krv u svakI slucaj. Skoro sve kulture i civilizacije poseduju pokoj' mit oD krvopijni stvorenja ili vampirima. U prirodu postojeV zivotinje i organizmi koji zive na racun (tekucinama) drugih zivotinja, od kojih je jedna i krv, pa se s tEm u vezu i termin vampirizam ili krvopijstvo u zoologiju koristi za npr: pijavice, komarci i slepi misevi. U popularnu kulturu termin vampirizam ili krvopijstvo koristi se kao pogrdan naziv za amoralno i bezgranicno iskorisTUvanje pojedinaca ili drustva. E mi smo i od tija! Isto takoJ vampristvo, vampirizam, povampiruvanje su termini koji se koristeV i kao termini za demoniziranje pojedinca nekoga ili skupine/gomile/mase jer se vampiri prema neki narodni verovanja smatrav da su demoni i olicenje zloga.
E mi nesmo tija! Mi smo dobri vampiri i samo sletimo u po neko selo, popijemo po malko krv i nastavljamo u drugo...takoJ da ne dolazi do zrtve. A ako nas domacin prepozna pa se ne prestrasi i ponudi sas neku dobru rakiju, mi i zaboravimo na crvEnu tekucinu.

Rec "vampir" je jedina srpska rec koja je implementirana u Jengleski jezik.

EtE, malo i edukacija nEje bila na oTmet!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/02/2011 : 03:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Bravo,dockE,vidim raspisao si se mLogo! Nego da popijemo po jednu A pozitivnu,ziv'li!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 06/02/2011 : 03:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ziv'li, Pajtose! Omiljena nasa A Rh+ , narafski! Ziv'li jos makar cetristodeve'esetdve godine!
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 07/02/2011 : 01:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Dosta be vi vampiri! Samo vas li ce srece covek ovde!?
Imam problem.
Evo me interesuje ima li neki da mi da predlog sta da radim.
U komsijsko dvoriste su nedavno nabavili jednog Chapu (pas, kuTche), crveno-roze boje. Oni ga zovu Pera a ja si ga zovem Chapa jer je to ime za svi kutchiki.
Chapa laje po cel' noc kad je vrzan, do iznemoglosti. Evo ga sad mi razbija bubne opne!!!
Nije me stra' za drugo nego sto nervira mog machora Milutina koji ionako 'oce da spava i po ceo dan i noc! Sad je Milutin tezak 45 kg. Plasim se da Milutinu ne pukne pa da izadje i zadavi Chapu!

Kako da nateram Chapu da ne laje preko noc??
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/02/2011 : 02:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Checee

Kako da nateram Chapu da ne laje preko noc??

Bacaj mu na po pola sata koske kroz prozor da glodje...
P.S.Ako toJ ne uspe,nateraj mu ga gazdarici...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/02/2011 : 23:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ej ljudovi, kak smo večeras?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 08/02/2011 : 01:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote

...Sva velika otkrica su rezultat nechije greshke...

Resio sam problem sa Chapu. Ja sam ga pojeo.

Ajmo da se vrnemo na vampiri. Generalno, prica sa vampirima tegli korene od Kaina i Avelja. Kain nakon sto je ubio svog brata bio je osudjen da hoda kao besmrtnik zemljom i da nikad ne izgubi glad/zedj za krvlju.
Vampir (upir, lepir, lampir) je srpska rec. Vampir sa optepoznatim karakteristikama jeste srpsko folklorno bice. Beli luk i nabijanje na glogov kolac izmislismo mi Srbi.
U stvari, rec vampir jeste slovenskog porekla, ali ideja o konzumiranju krvi i strahu od svetlosti je arhetipska. Vampiri u nas su bili bica koja ne mogu da predju preko vode, ne mogu da udju u kucu kada ih pozoves, i mnogo su vise podsecali na zombije nego na holivudske vampire (osim Save Savanovica koji je bio faca).
Bili su to tipicni necastivi protiv kjih se borio sveti sava!!!

Doca i Pajtos nisu vampiri, oni su vampirini!
O tome nekom drugom prilikom.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/02/2011 : 02:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ne te b's razbiram kako treba, Bradonjo! Mrkas mi tuJ neke doktrinacije okolo vampiri i vampirini? Kako toJ docA i Pajtos nEsu vampiri, oni su vampirini! Ma bre cistokrvnE vampircine! ToJ mozda je Alafaker vampirin...on mi je malka sumnjiv, ali svakako da je natprirodno bice. I naravno mi postojimo i pijemo krv, pivo i rakiju!

Otisao sam u lov...vr'cam se za sat i po'...
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 09/02/2011 : 01:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
MRK!

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/02/2011 : 00:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
kak smo večeras, ljudovi?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/02/2011 : 00:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Odlicni smo. Ali nEsmo ljudovi, mi smo vampirini. Jos malo pa idemo u kafanu. Ja nocas pijem 0-tu Rh.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/02/2011 : 02:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/02/2011 : 03:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Originally posted by Garrett

pa kakvi su ovo noćni sati za biti na internetu pa izađite malo na ariju lovite ribe u 1-2 sata poslije ponoći pijte sa društvom igrajte nogomet a ne ovo čudim se da vam mama i tata puste da budete na internetu tako kasno sjednite u auto i spustite se na more

"Evo mene, evo vas - rat turcima!"
Reče Miloš, ne Garrett, već Obrenović Miloš!
Ali to je neka druga priča...
pa, gde smo inače ono stali?

Ah, da! Garrett!

Baš mi nešto nedostaje...
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 14/02/2011 : 03:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
.......... UH-UH-UHUH
'''''''' UHH-UUHUUUU-HUUUHUUUU!

... UH-UH-UHUH
UHHUUHUUUUHUUUHUUUU!

KRA!
..... KRAAAA!
.......... KRAAA!

.......................................................
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 16/02/2011 : 02:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Dobro bre, gde ste nocobdije?
Sta je ovo, ni jedna ziva dusa??

KREEE! KREEEEE!

SKVIK! SKVIK!

OP-TRT-GEVEZEN-CAJN!

Pajtose, ima li te negde po ovija notji?...kude si pobratime?
Ostado' sam!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 16/02/2011 : 02:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Bradonjo, odazovi se makar ti..il' ti ispale oci pored onija 22 inchasti kompjutori?
Vise ni vampir ne moze da ima drustvo...a mi u stvari nismo asocijalne osobe...
Ma kam ste bre, vampiri, zombiji, nekrofili, serijske ubice i ostala cudovista!?!!

Necu da bidnem sam!

Plasim se mraka... :(
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/02/2011 : 02:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Eve me,dockE,pobratime!Javljam se na duznos'!
Go to Top of Page
Page: of 86 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000