Author |
Topic  |
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 19/10/2010 : 01:31:05
|
@ papataz - imaju!cak imaju ove male plasticne oklope ko mastersi koji se mogu skidati pa im se vidi tijelo.
Inace,otvoreno je novo mjesto za ljubitelje igračaka, voljela bi da se sto vise ljudi tamo okupi koji vole igračke i pokazu svoje kolekcije jer neznam bas da postoje forumi za igracke kod nas.
http://igracke.ucoz.com/
|
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 05/11/2010 : 21:56:20
|
@Risar69:
Risar, kakve su sanse da postavis skenove ili bar fotografije svih stranica dva albuma koja sam video kod tebe (na prvim stranama topica) - "Muenchen 74 u karikaturi" i "Super Zoo"? To su albumi koje sam imao kao klinac i koje cesto, kao i stripove, sanjam. Za razliku od stripova, ova dva albuma nisam cak ni video sve ove godine do malocas kad sam ih video na tvojim fotografijama i obradovao sam se kao dete |
 |
|
kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 20/11/2010 : 21:21:25
|
za Risar_69
vidim da si ozbiljan kolekcionar za albume/slicice pa ovako
interesuje me gde mogu nabaviti slicice zive Alan Ford zatim slicice/karikature za Olimp 1984 i naravno zive slicice za album Svijet atoma iz pedesetih... jos neke me slajbe interesuju ali to mozemo odraditi preko emaila
misaigoca@open.telekom.rs
naravno imam dosta slicica iz razlicictih perioda(sve do 1995)jer me kasniji albumi domaci niti strani ne interesuju... kad stignes javi se pa da utvrdimo neki dogovor pozdrav |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 17/12/2010 : 11:19:01
|
quote: Originally posted by ---dp---
@Risar69:
Risar, kakve su sanse da postavis skenove ili bar fotografije svih stranica dva albuma koja sam video kod tebe (na prvim stranama topica) - "Muenchen 74 u karikaturi" i "Super Zoo"? To su albumi koje sam imao kao klinac i koje cesto, kao i stripove, sanjam. Za razliku od stripova, ova dva albuma nisam cak ni video sve ove godine do malocas kad sam ih video na tvojim fotografijama i obradovao sam se kao dete
Uf izvini, tek sad sam to video. Moram da se pripremim, da naberem baterija :) i onda sam več na Striparni rekao, da ču poslikati unutrašnjosti albuma, koji su zanimljivi i Priče sa divljeg zapada-obavezno. Inače ima Ddeki dobru stranu sa virtualnim albumima, ali još uvijek se ne mogu ulogirati, da bi pregledao tu stranu, inače je odlična jer je na jednom mestu puno starijih albuma. Super ZOO ču staviti, jer mi je to jedan najomiljenijih albuma od svih. A u Munchen u karikaturi mi fali nekoliko sličica, imam jih puno za menjati ali samo za iste te sličice Munchen u karikaturi. Naravno, da ču sve što stavim, staviti i ovdje, možda ču početi baš danas, jer imam slobodno. Dp, videčeš oba ta albuma i kesice(Zoo nemam ali imam Munchen u karikaturi) i sličicu iz svakog albuma.
- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 17/12/2010 : 11:25:19
|
quote: Originally posted by kosmajac
za Risar_69
vidim da si ozbiljan kolekcionar za albume/slicice pa ovako
interesuje me gde mogu nabaviti slicice zive Alan Ford zatim slicice/karikature za Olimp 1984 i naravno zive slicice za album Svijet atoma iz pedesetih... jos neke me slajbe interesuju ali to mozemo odraditi preko emaila
misaigoca@open.telekom.rs
naravno imam dosta slicica iz razlicictih perioda(sve do 1995)jer me kasniji albumi domaci niti strani ne interesuju... kad stignes javi se pa da utvrdimo neki dogovor pozdrav
Kosmajac, imam i ja sličica do 80tih godina, samo je ponuda loša, ako slučajno vidiš negdje na aukcijama(Limundo, Aukcije.hr,...) i tu se prodaju starije sličice i Alan Ford su bile do nedavno. Ove za Olimp 1984 nemam na žalost, možeš staviti koju sliku od albuma ili sličica, znaš i meni fali još tih starijih iz 50-80 godina, i to tražim svugdje, imam inače par dobrih naveza, ali sve što ide, brzo otidje. Mene isto interesuje period od 20-80 godina, one napred ne baš, a najviše sa naših ex tla, mpr. privat albumi(Robin hood,...), i od tvornica Zvečevo, Kraš, Koloys, Imperial,.... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/12/2010 : 10:37:35
|
Evo pronađoh neke kesice od albuma koje sam skupljao kao klinac.
 |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 20/12/2010 : 08:55:44
|
Hvala Srdjandj, što si postavio, uvek sam želeo videti paketič od Oto moto. Poslao sam ti poruku. i svi ostali su zanimljivi, nekih se i ne sečam više, npr. Čovek i njegova sredina i npr. Divlji zapad, pa sam skupio skoro celi album. Uspomene. |
Edited by - Risar_69 on 20/12/2010 10:37:29 |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 20/12/2010 : 11:09:41
|
Sta reci prelepo,kroz moje ruke je proslo stotine kesica u detinjstvu.A danas nemam nijednu,samo kada bih omirisao jednu kesicu vratio bih se u detinjstvo.Jedan od mojih prvih albuma koje sam sakupljao a kojih se pomalo secam bili su: Hajdi,West,Mapeti,Sara Kej. A nesto najlepse cega se secam je taj miris novog neotvorenog albuma.Srdjane hvala na ovim lepim kesicama. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 20/12/2010 : 12:15:53
|
A meni su bili prvi, imao sam par godina, Super ZOO, West-Priče sa divljeg zapada(od stričeka :) ),Oto moto, Koloys Mornarica, Munchen 74 u karikaturi, pa onda razdoblje Sandokan, Bruce Lee, Diznijeva galerija-veliki album,....Koliko sličica i koliko kesica se tada pobacalo, nijednu nisam sahranio... |
 |
|
hypnotic
Starting Member
2 Posts
Member since 29/12/2010 |
Posted - 29/12/2010 : 21:24:18
|
Pozdrav svima, jel ima neki sajt gde mogu da se nadju originalni Mastersi, sem Limunda ponekad..? Ili da li mozda ovde neko ponekad prodaje?
Ja imam Grimlock-a, eventualno bih ga menjao za par Mastersa, ili mozda prodao, ali to tesko.. :)
 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 29/12/2010 : 21:39:32
|
@hypnotik kontaktiraj clana Papataz.On zna sve sto treba da se zna o mastersima. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
papataz
New Member

Serbia
105 Posts
Member since 14/10/2006 |
Posted - 07/01/2011 : 10:43:26
|
@ hypnotic - pozdrav! :)
Mastersa nema nigde osim na Limundu, na zalost, a i tamo su se prodavci polakomili pa nabijaju cene... Najbolja opcija ti je da nadjes jos nekoga pa da zajedno nabavite neki lot sa eBay- a, da usitedis na postarini.
Druga varijanta ti je sajt BigBadToyStore - oni salju za Srbiju, a sve sto ti treba za kupovinu je Internet kartica Rajzajzen Banke ili Banke Inteze - Intezina je bolja, po meni. Obe kartice funkcionisu po istom principu, uplatis pare u banci, one odu na racun, i onda ih lepo potrosis. Za Rajfajzen moras da polozis 20 evra za otvaranje, za Intezinu ni toliko. Obe imaju status Visa kartice. Ako imas neku od "pravih" kartica - punokrvnu Visa ili Master Card na primer - jos bolje za tebe :).
Evo ti ovde link, pa vidi sta trenutno imaju: http://www.bigbadtoystore.com/bbts/menu.aspx?menu=59
Posalji mi PM, pa da ti dam adrese foruma gde se okupljaju lokalni kolekcionari Mastersa, ako hoces... |
http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)! |
 |
|
bobanz75
Starting Member
7 Posts
Member since 21/12/2010 |
|
srleb
Average Member

Serbia
635 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 08/01/2011 : 02:57:36
|
quote: Originally posted by papataz Druga varijanta ti je sajt BigBadToyStore - oni salju za Srbiju,
Hi! Kolika je otprilike postarina za SRB po figurici (npr MOTUC)? |
Pozdrav!!! |
 |
|
hypnotic
Starting Member
2 Posts
Member since 29/12/2010 |
Posted - 09/01/2011 : 21:07:20
|
Hvala papataz, i mene zanima kao srleba koliko izadje postarina kad se narucuju igrackice, i dal ima nekog zezanja sa carinom..?
Mada sad sam video na onom sajtu da je skoro sve "sold out"..ima par figura samo.. |
Edited by - hypnotic on 09/01/2011 21:10:09 |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/02/2011 : 01:37:37
|
Ajde malo da podignemo ovaj topik.Papataz Sonjecka i ostali ima li nesto novo od figurica,sta se nabavljalo?Kako idu strumfovi?Ja sam dosao do 17 komada za sad . |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/02/2011 : 16:50:38
|
quote: Originally posted by REJS
Pa daj neku sliku.Ja ih imam 7-8 i svi su cista klasika.Nemaju hokejaske stapove,fudbalske lopte i ostale gluposti.Obicni stari strumfovi.A ako neko ima nekog lepog strumfa dajem dva iz moderne serije u zamenu.
Ajde ovih dana cu islikati pa cu postaviti.Ja trazim ove indijance strumfove ali ne mogu da nadjem.Imam ih 3 i to su mi narucili.Kazu vise nema ni dobavljac.Jel ima mozda kod tebe tih strumf indijanaca pa da napravimo neku razmenu. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/02/2011 : 17:09:32
|
quote: Originally posted by Grujah.
@KingWarrior - malo kasnim, ali DO JAJA! Figurice dusu dale za Roleplay :) Jel to tvoje? kolko zelembaca?
moje naravno pa u vrijeme kada sam ih kupio dao sam bas malo love, ulovio preko aukcija u Svici
kada budem imao vise vremena slikacu i superherojske i bonelli eaglemoss style figure koje imam |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 11/02/2011 : 17:16:15
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by REJS
Pa daj neku sliku.Ja ih imam 7-8 i svi su cista klasika.Nemaju hokejaske stapove,fudbalske lopte i ostale gluposti.Obicni stari strumfovi.A ako neko ima nekog lepog strumfa dajem dva iz moderne serije u zamenu.
Ajde ovih dana cu islikati pa cu postaviti.Ja trazim ove indijance strumfove ali ne mogu da nadjem.Imam ih 3 i to su mi narucili.Kazu vise nema ni dobavljac.Jel ima mozda kod tebe tih strumf indijanaca pa da napravimo neku razmenu.
|
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
Topic  |
|