forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svastara za kolekcionare.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/02/2011 : 17:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Izvini zbog prethodne greske.mogu Nabaviti strumfa gusara i strumfa viteza.Indijance nisam imao priliku da vidim.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
786 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 11/02/2011 : 19:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by REJS

Pa daj neku sliku.Ja ih imam 7-8 i svi su cista klasika.Nemaju hokejaske stapove,fudbalske lopte i ostale gluposti.Obicni stari strumfovi.A ako neko ima nekog lepog strumfa dajem dva iz moderne serije u zamenu.

Ajde ovih dana cu islikati pa cu postaviti.Ja trazim ove indijance strumfove ali ne mogu da nadjem.Imam ih 3 i to su mi narucili.Kazu vise nema ni dobavljac.Jel ima mozda kod tebe tih strumf indijanaca pa da napravimo neku razmenu.

Da ponovim svoj post od ranije.

Veliki izbor figurica Strumfova moze se naci u apoteci Laurus (i ja sam se iznenadio kada sam u izlogu apoteke video figurice) koja se nalazi u Beogradu, Kataniceva broj 16, nedaleko od Hrama i Karadjordjevog parka. U Novom Sadu imaju 3 apoteke Laurus pa mozda i tamo ima figurica.
Pored Strumfova imaju i drugih figurica - Final Fantasy, Dragons, Spawn, kao i gomilu raznih Schleich figurica zivotinja.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2011 : 22:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
@Rejs trebaju mi bas Indijanci,ako slucajno negde vidis javi.
@Vladar,ne znam da li si u BG-u ili NS-u ili u Kraljevu ali ako hoces kad budes prolazio pored te apoteke da pogledas da li imaju te indijance.Mi smo vec trgovali za neke slicice pa ako si raspolozen mozemo napraviti neku razmenu naravno ako imaju tih sto mi trebaju.

Isto vazi i za ostale iz BG-a ako neko nadje te strumf indijance i hoce da mi ucini uslugu poslao bih mu pare da mi kupi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 12/02/2011 : 18:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Sve sto budem nasao u vezi Strumf indijanaca bice ti javljeno.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2011 : 20:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve sto budem nasao u vezi Strumf indijanaca bice ti javljeno.

Super,hvala ti.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Evo mojih strumfova.
Duh,jarac,rak.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Bik,Kefalo,Licko

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Strumg sa cvecem,strumfeta sa bebom i Svirko

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ova tri su iz one kolekcije jubilarnih:

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Veliki strumf i gargamel:

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
I moja tri omiljena:Kisni plesac,strelac i strumf sa lulom mira:

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 13:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bas su lepi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/02/2011 : 16:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa i za ove se moze reci da su cista klasika.Imam ovog Gargamela i Velikog Strumfa.Gde si ti kupovao sve ove strumfove?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 17:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa i za ove se moze reci da su cista klasika.Imam ovog Gargamela i Velikog Strumfa.Gde si ti kupovao sve ove strumfove?

Sve u Zrenjaninu u tri razlicite radnje.Sada uglavnom imaju samo ove horoskopske i tu i tamo se nadje po koji od ovih drugih.
Ove indijance sam narucio da mi nabave celu tu seriju,medjutim dobili su samo ova 3.E sad da li nemaju ili nisu poslali ostatak ne znam.Sad mi fali tih 5 a nabavicu ih nikad
Evo kako izgledaju ostali:

Najlepsa serija.Dobra je i ona za noc vestica ali tih tek nema u prodaji.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/02/2011 : 18:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Evo javno priznajem,da sam pogresio u vezi odredjivanja reci klasika.Ne bih imao nista protiv ovih strumf indijanaca,odlicni su.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 18:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo javno priznajem,da sam pogresio u vezi odredjivanja reci klasika.Ne bih imao nista protiv ovih strumf indijanaca,odlicni su.

kazem ti,ma fantazija su.A pazi ove horor:

Ajde postavi i ti slike da vidim sta imas.Jel ima kod vas u Kraljevu nekih?

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/02/2011 : 22:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Zelim i njih

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 22:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zelim i njih

Eto a ti se navrzao na klasicne.Ove dve su najbolje serije ubedljivo.Video si vec da imam tog duha ali ovih drugih nema ni za lek.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/02/2011 : 22:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Verovatno imaju svoje kataloge izlazenja po serijama.To bi bilo zanimljivo naci.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/02/2011 : 22:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom sam nailazio na neke sportiste Strumfove pa cak i jednog za kompom.I zato mi ti moderni strumfovi nisu bili zanimljivi.Ovi su vec nesto drugo.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 22:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verovatno imaju svoje kataloge izlazenja po serijama.To bi bilo zanimljivo naci.

http://www.toydreamer.com.au/newslatestsm.htm

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 13/02/2011 : 22:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
evo kako mi nece editira postove ne mogu se docepat linkova da ih ovde paste-am,tako da evo odmah link. Nabavilo se dosta novih,a danas su se cak i dva nasla na buvljaku :)

http://igracke.ucoz.com/forum/18-15-1

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 23:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

evo kako mi nece editira postove ne mogu se docepat linkova da ih ovde paste-am,tako da evo odmah link. Nabavilo se dosta novih,a danas su se cak i dva nasla na buvljaku :)

http://igracke.ucoz.com/forum/18-15-1

Lepo lepo.Dugo te nema.Cekamo jos papataza.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/02/2011 : 12:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

@Risar69:

Risar, kakve su sanse da postavis skenove ili bar fotografije svih stranica dva albuma koja sam video kod tebe (na prvim stranama topica) - "Muenchen 74 u karikaturi" i "Super Zoo"?
To su albumi koje sam imao kao klinac i koje cesto, kao i stripove, sanjam. Za razliku od stripova, ova dva albuma nisam cak ni video sve ove godine do malocas kad sam ih video na tvojim fotografijama i obradovao sam se kao dete

Poslikaču tih dana Super ZOO i staviti pun album gore, malo prati. A može i Minhen u karikaturi ali nije pun.
Pozdrav.
U toku ovih dana stavljam još koje zanimljive pune albume.

---

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/02/2011 : 00:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Staviču i taj album, nekoliko slika sam več stavio, pokušaču što više stranica da poslikam.
Evo jedne slike za ljubitelje westa.

Ovako su izgledale sličice Oto-Moto-1971, (nalepnice-dole)

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 15/02/2011 00:39:02
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000