Author |
Topic  |
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
vladar
Average Member

Serbia
786 Posts
Member since 05/09/2002 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 20/02/2011 : 21:24:30
|
Ovo izgleda nisu ovi Schleichovi ili su mozda neki dosta stariji. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 23/02/2011 : 20:26:55
|
quote: Originally posted by REJS
Ljudi dajte skenove Albuma.Da skinemo i odstampamo i mi koji ovo ne mozemo da nabavimo.Sa neta sam skinuo album West.Momak koji je to odradio zasluzuje sve pohvale.Risar daj jos neke slike ovog tvog Westa izgleda 
Kojeg hočeš-koji album da uslikam, staviču onda i na Striparnu. Može Priče sa divljeg zapada-WEST? Nešto sam več poslikao, ali ne cijeli album, može i taj, ako ima još ko želju da ga vidi. Inače Rejs kaži koji te zanima, ako ga imam, poslikaču. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 24/02/2011 : 22:48:09
|
Mislio sam recimo na Krasov West.Dosta je redak i tesko se mogu videti njegove slicice.Odavno sanjam da nadjem albume Urnebesni rekordi,sa karikaturama svetskih rekorda iz svega i svacega.Mislim da ih ima 2 i da su malog formata.U sustini svaki redji i bolji album bi bilo pozeljno skenirati i dati ljudima na uvid,jer mnoge dobre stare stvari su nepravedno zapostavljene i zaboravljene. U svakom slucaju hvala Risaru na popularizaciji starih dobrih retro stvari uopste.Mislim da on jedini ovde zasluzuje da bude proglasen kraljem Jugonostalgicara Striplandije. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 24/02/2011 : 22:51:29
|
Da li je neko uopste sacuvao omote starih Cokolada i kesice bombona iz 80 godina.Do skoro sam imao negde figurice Dado I Gogo bombona ali sam ih izgubio,verujem da ce mi se sreca osmehnuti i da cu imati prilike da ih negde opet nadjem. |
|
 |
|
ddeki
Advanced Member

3504 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
perque
Average Member

(1).jpg)
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
kenan92
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
388 Posts
Member since 26/01/2010 |
Posted - 26/02/2011 : 00:15:39
|
quote: Originally posted by perque
Only fools.....

predivno  |
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
|
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 26/02/2011 : 17:56:26
|
super jeee!!!
ima li netko figurica iz kinder jaja? Pogotovo me zanimaju asterix figure? |
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/02/2011 : 20:44:17
|
Mislio sam recimo na Krasov West.Dosta je redak i tesko se mogu videti njegove slicice.Odavno sanjam da nadjem albume Urnebesni rekordi,sa karikaturama svetskih rekorda iz svega i svacega.Mislim da ih ima 2 i da su malog formata.U sustini svaki redji i bolji album bi bilo pozeljno skenirati i dati ljudima na uvid,jer mnoge dobre stare stvari su nepravedno zapostavljene i zaboravljene. U svakom slucaju hvala Risaru na popularizaciji starih dobrih retro stvari uopste.Mislim da on jedini ovde zasluzuje da bude proglasen kraljem Jugonostalgicara Striplandije.
Puno ti hvala Rejs, nadam se da se još koji nadje, pa da zajedno sastavimo neki spisak svih koji su izašli tamo od 1920 godine pa do tamo oko 1970. Bilo bi fantastično, bar da se sastavi spisak i da se vidi sta je sve izašlo. Na žalost nije postojao nijedan katalog o tom, na žalost.
Stavljam samo redje albume, OK. Prvi je na redu Krašev West. 
-- |
Edited by - Risar_69 on 27/02/2011 20:46:24 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/02/2011 : 20:45:32
|
quote: Originally posted by ddeki
@Risar_69
Ne moras se muciti oko ova dva albuma Super Zoo i Minhen 74 u karikaturi. Prvi je odavno objavljen http://rapidshare.com/files/414641958/Super_Zoo_-_Deki.zip a ovaj drugi ce takodje biti objavljen i oba su popunjena.
Ddeki, hvala, ali se još sad ne mogu ulogirati na tvoju stranicu, da bi bar vidio par albuma, da vidim šta mi još fali. nadam se da če mi jednom uspjeti, inače jaka stranica.
---
Za sve kolekcionare svaštare(kinder figurice, pez figurice, razglednice, marke, figurice, novac,...) još mjesec dana do http://www.collecta.si/domov/ |
Edited by - Risar_69 on 27/02/2011 20:48:51 |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 28/02/2011 : 18:59:28
|
Nema na cemu Risar,pored albuma bilo bi lepo i setiti se mnogih drugih stvari,ali i to je dovoljno za pocetak.Gledao sam pre neki dan staru seriju Dome slatki dome i u jednoj polupraznoj prodavnici u jednom kadru video jogurt u obliku trougla-trokuta.Secanja su odmah proradila. Sa nestrpljenjem ocekujem Krasov West. |
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 01/03/2011 : 12:31:57
|
Nema na cemu Risar,pored albuma bilo bi lepo i setiti se mnogih drugih stvari,ali i to je dovoljno za pocetak.Gledao sam pre neki dan staru seriju Dome slatki dome i u jednoj polupraznoj prodavnici u jednom kadru video jogurt u obliku trougla-trokuta.Secanja su odmah proradila. Sa nestrpljenjem ocekujem Krasov West.
pa sokovi u trouglu Pingo sa slamkom, ili sladoleda u plastičnim fudbalskim lopticama, pa.. 
Staviču ovih dana samo trebam vreme, staviču i jedan redji album Absinski(Etiopijski) rat u slici-sveska jedan-Mirim-Maribor, izašla sta dve sveske, prva iz 1935. Na kraju albuma piše: u sledečoj 2. svesci ovog našeg albuma, nastavičemo sa donošenjem slika ratnih operacija u 1936 godini, sa kratkim objašnjenjima.
za info unaprijed: http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvi_talijansko-abesinski_rat http://hr.wikipedia.org/wiki/Drugi_talijansko-abesinski_rat
- |
Edited by - Risar_69 on 01/03/2011 12:40:15 |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 01/03/2011 : 14:03:35
|
zanima me jel netko zna kako izgleda album za ove slicice,ako ima negdje slika ili sken

|
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Member since 29/12/2009 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 02/03/2011 : 10:46:19
|
Sladoled u obliku fudbalske lopte a u dzepu gomila slicica Tarzan 82 na radiju Plavi Orkestar.  
Pa onda ideš s tim sličicama na tapke jer znaš da češ sakupiti album. Onda pojedeš sladoled onim prozirnim žličicama u obliku kamiona, medvjeda,..koje si dobio na kasi u maloj prodavaonici, gdje su se svi pozdravili i poznavali. Pa puno društva u dvorištvu, djevojke skaču gumitvist, a dečki sa suprotnom ulicom igraju fudbal i zajedno sa djevojkama idu se "fočke" i "zemlju ukrasti". Kako je bilo nekad....  
A možda če nekad kazati, kako je lepo bilo svi smo gledali u ekran i igrali ovu i ovu igricu...Imao sam takav i takav mobitel....
  |
Edited by - Risar_69 on 02/03/2011 10:50:56 |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 03/03/2011 : 12:40:07
|
Sta reci prelepo,kroz moje ruke je proslo stotine kesica u detinjstvu.A danas nemam nijednu,samo kada bih omirisao jednu kesicu vratio bih se u detinjstvo.Jedan od mojih prvih albuma koje sam sakupljao a kojih se pomalo secam bili su: Hajdi,West,Mapeti,Sara Kej. A nesto najlepse cega se secam je taj miris novog neotvorenog albuma.Srdjane hvala na ovim lepim kesicama.
Voah.Mogu i dan danas osjetiti miris tih vrećica.Za Zagijev album pogotovo. |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 03/03/2011 : 13:45:37
|
Zagorov album je u pravom smislu perverzija album.Sve na jednom mestu,detalji,naslovnice,prijatelji,neprijatelji,okruzenje.Jednostavno jedno veliko sarenilo Zagorovog sveta.Vrh odradjen a sto je najlepse od svega moze izaci jos jedan a da opet bude razlicit od prvog.jer tema Zagorovog sveta je ogromna i neiscrpna. |
|
 |
|
perque
Average Member

(1).jpg)
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 03/03/2011 : 20:57:03
|
quote: Originally posted by Risar_69
Nema na cemu Risar,pored albuma bilo bi lepo i setiti se mnogih drugih stvari,ali i to je dovoljno za pocetak.Gledao sam pre neki dan staru seriju Dome slatki dome i u jednoj polupraznoj prodavnici u jednom kadru video jogurt u obliku trougla-trokuta.Secanja su odmah proradila. Sa nestrpljenjem ocekujem Krasov West.
pa sokovi u trouglu Pingo sa slamkom, ili sladoleda u plastičnim fudbalskim lopticama, pa.. 
Staviču ovih dana samo trebam vreme, staviču i jedan redji album Absinski(Etiopijski) rat u slici-sveska jedan-Mirim-Maribor, izašla sta dve sveske, prva iz 1935. Na kraju albuma piše: u sledečoj 2. svesci ovog našeg albuma, nastavičemo sa donošenjem slika ratnih operacija u 1936 godini, sa kratkim objašnjenjima.
za info unaprijed: http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvi_talijansko-abesinski_rat http://hr.wikipedia.org/wiki/Drugi_talijansko-abesinski_rat
-
Evo slike iz albuma ABESINSKI RAT U SLIKAMA, i još par starijih albuma (idi malo dolje) http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=13&t=2803&start=960
---- |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/03/2011 : 00:10:09
|
Danas sam razmisljao zasto jedna firma ne napravi album Boneli all the best, zagor , dilan, Magicni vetar ... itd u jednom albumu za slicice to bi bilo extra, i da se izdaje za celu bivsu jugoslaviju. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
Topic  |
|