Author |
Topic |
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/02/2011 : 02:07:42
|
Ovo je stripovi.com a ne kolekcionar.com niti stripovi.org niti bilo sta trece, peto ili milionito. Na googleu trenutno postoji tridesetak milijardi indeksiranih stranica, i zasto bi neko trebao da zna da si ti bio na nekom od njih ili da si imao neke komentare bilo pozitivne bilo negativne. A i da nisi, pa sta? Niko nije rekao da nemas pravo da kazes nekome nesto, ali nemas pravo da bilo kome branis da nesto kaze. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 17/02/2011 : 06:50:14
|
Gde si video da sam ja nekom nesto zabranio, pametni? Samo sam rekao da moze da se gleda i iz drugog ugla, da se covek pojavi u svetu stripa, a ne na s.com, jos jednom, A NE NA S.COM, i za mesec dana ima gomilu informacija, pa da moze i to da deluje sumnjivo...
A nema 30-ak milijardi indeksiranih STRIP stranica za bivsu SFRJ vec 4-5 svega i ekipa sa svih foruma se zna, tako da ne pises nesto sto nema veze sa mozgom... Ili iscitaj sta pisem ili ukljuci ganglije... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 17/02/2011 : 10:08:56
|
Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva u praćenju ovih i sličnih topika, došao sam do sledećeg zaključka: - svi strip prodavci i trgovci su najobičniji prevaranti i falsifikatori koji na svojim aukcijama uz pomoć saučesnika dižu cene u nebesa - svi strip izdavači su lihvari i podli kapitalisti koji pod izgovorom spašavanja strip kulture svoja izdanja prodaju po višestruko većim cenama od cene štampe - jedine žrtve su jadni strip zaljubljenici i kolekcionari koji samo žele, pored parčeta kruha, i HC integrale od 1000 strana u boji za pet evra |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 17/02/2011 : 13:50:23
|
quote: Originally posted by henry
Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva u praćenju ovih i sličnih topika, došao sam do sledećeg zaključka: - svi strip prodavci i trgovci su najobičniji prevaranti i falsifikatori koji na svojim aukcijama uz pomoć saučesnika dižu cene u nebesa - svi strip izdavači su lihvari i podli kapitalisti koji pod izgovorom spašavanja strip kulture svoja izdanja prodaju po višestruko većim cenama od cene štampe - jedine žrtve su jadni strip zaljubljenici i kolekcionari koji samo žele, pored parčeta kruha, i HC integrale od 1000 strana u boji za pet evra
Da u pravu si. Jedino što u stvarnosti imaš kiosk izdanja od 20 do 40 kuna za prosječni strip koji se tiska u 300 primjeraka na gore. I pola države pod rubrikom nezaposleni, među kojima se statistički moraju naći ljubitelji stripa.
Ne može bolje! |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 17/02/2011 : 19:20:06
|
Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva u praćenju ovih i sličnih topika, došao sam do sledećeg zaključka: - svi strip prodavci i trgovci su najobičniji prevaranti i falsifikatori koji na svojim aukcijama uz pomoć saučesnika dižu cene u nebesa - svi strip izdavači su lihvari i podli kapitalisti koji pod izgovorom spašavanja strip kulture svoja izdanja prodaju po višestruko većim cenama od cene štampe - jedine žrtve su jadni strip zaljubljenici i kolekcionari koji samo žele, pored parčeta kruha, i HC integrale od 1000 strana u boji za pet evra
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 17/02/2011 : 19:53:18
|
Nemoj tako, šta ako ovo pročitaju ''strašni prodavci i izdavači stripova''... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 17/02/2011 : 21:03:55
|
quote: Originally posted by swamp thing
Nemoj tako, šta ako ovo pročitaju ''strašni prodavci i izdavači stripova''...
Možda mi daju neki poklon ili barem popust |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/02/2011 : 09:52:34
|
quote: Originally posted by sawitch
Gde si video da sam ja nekom nesto zabranio, pametni? Samo sam rekao da moze da se gleda i iz drugog ugla, da se covek pojavi u svetu stripa, a ne na s.com, jos jednom, A NE NA S.COM, i za mesec dana ima gomilu informacija, pa da moze i to da deluje sumnjivo...
A nema 30-ak milijardi indeksiranih STRIP stranica za bivsu SFRJ vec 4-5 svega i ekipa sa svih foruma se zna, tako da ne pises nesto sto nema veze sa mozgom... Ili iscitaj sta pisem ili ukljuci ganglije...
Svi mi svojim recima ustvari najvise govorimo o sebi, svojoj kulturi, vaspitanju, obrazovanju, inteliginciji... |
Edited by - ---dp--- on 18/02/2011 09:53:13 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 18/02/2011 : 13:54:28
|
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 18/02/2011 13:54:51 |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 18/02/2011 : 14:56:39
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by sawitch
A nema 30-ak milijardi indeksiranih STRIP stranica za bivsu SFRJ vec 4-5 svega i ekipa sa svih foruma se zna, tako da ne pises nesto sto nema veze sa mozgom... Ili iscitaj sta pisem ili ukljuci ganglije...
Svi mi svojim recima ustvari najvise govorimo o sebi, svojoj kulturi, vaspitanju, obrazovanju, inteliginciji...
A jedino što čovjek može da zaključi iz tvojih riječi - postova je da si neizmjerno dosadan i naporan dečko sa tendencijom beskrajnog ponavaljanja več rečenog. |
... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38002 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 20/02/2011 : 17:08:47
|
quote: Originally posted by Ultras Kakve cene, kakva promocija aukcijskog sajta, kakvo ludilo To je uostalom i cilj, zar ne
A sto odmah teorije zavere? |
|
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
Posted - 20/02/2011 : 18:15:53
|
Vidi ja to gledam pozitivno, kamo srece da je takvih aukcija vise. Sto se tice cena, jesu velike ali opet nisam iznenadjen da su rezerve skinute na glancerima lms 21 i 22. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 20/02/2011 : 18:47:38
|
quote: Originally posted by sawitch A sto odmah teorije zavere?
Ne. Nisam ja u tom filmu. Nisam mislio na zavere, već na promociju sajta
I ja na to gledam pozitivno. Strip se sve više probija na mesta gde ranije nije imao svoju poziciju.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 20/02/2011 : 19:31:39
|
Ja mislim da gresis.. Da to Ratku nije bio cilj.. Ne znam... Ali sve nesto mislim da to nikom ne moze biti u planu.. Mislim na takve pozadine svega... |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 21/02/2011 : 09:16:52
|
cilj=10.000 kuna,o čemu pričamo,čovjek zna i gotovo,treba za 2 stripa uzeti te novce mislim da to malo ljudi može,kakva pozadina i zavjera...
|
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland