Poll Question:
Koji vas junak najvise nervira i zasto? Koga nikako ne citate, i ne biste nikad?
'ajde da izaberemo i antifana, antidoktorologa Ili kako su vec titulirani svi poznavaoci odredjenih junaka..
Choices:
Zagor
Blek
Mark
Kapetan Miki
Teks Viler
Kit Teler
Marti Misterija
Dilan Dog
Ken Parker
Magicni Vetar
Mister No
Dampir
Natan Never
Nik Rajder
Neki koji nije na spisku..
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Osim Sime strahote niko nije naveo razlog zasto ne voli bas tog junaka.... :S
Dosadan, antipatičan, arogantan, misli da je popio svu pamet sveta, iživljava se na Čiku, a ovaj ko kreten to trpi.. Zatim, priče koje mnogi smatraju najkultnijim ikada su meni obično smeće, da ne kažem nešto gore..
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ne mogu da se pohvalim da me ista "nervira" sa ove liste. Ne citam Bleka, Mikija, Marka, malog rendzera, ali nisam siguran da li gubim zivce oko njihovog popularnog statusa.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Koji vas junak najvise nervira i zasto? Koga nikako ne citate, i ne biste nikad?
'ajde da izaberemo i antifana, antidoktorologa Ili kako su vec titulirani svi poznavaoci odredjenih junaka..
Samo me interesuje kako ce da se izabere taj antifan? Sta znace ova glasanja? Ako recimo "pobedi" Zagor, je l' mogu ja da ponesem titulu antifana? Eh da, hteo sam da pitam i to: dokle traje ovo glasanje? Ali ne bi smeo da editujes topik, to po zavrsetku glasanja, da te ne upozore moderatori kao da si nesto manipulisao, vec napises u prvom postu koji ostavljas... Pa valjda ce da bude kraj glasanja, i to sto pre! Vidim da Zagor "vodi"!