forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens / Strip agent -- "Izdavacki plan" 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 16:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Da li ti mene uopšte razumeš šta ja pišem? Ne želim ja da se ništa gasi, samo ti kažem šta me lično ne bi pogodilo ako se ugasi.

Vidim, ne bi tebe pogodilo, to je ocito. Ali pogodilo bi hiljade i hiljade ljudi u Hrvatskoj.
A bi li tebe pogodilo da se sva izdanja VC ugase? Bi? Eto vidis, mene nebi.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2011 : 16:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Da li ti mene uopšte razumeš šta ja pišem? Ne želim ja da se ništa gasi, samo ti kažem šta me lično ne bi pogodilo ako se ugasi.

Vidim, ne bi tebe pogodilo, to je ocito. Ali pogodilo bi hiljade i hiljade ljudi u Hrvatskoj.
A bi li tebe pogodilo da se sva izdanja VC ugase? Bi? Eto vidis, mene nebi.

A što da se ugase baš sva izdanja VČ? Gde sam ja napisao da želim da se ugasi bilo šta od Ludensa ili Strip Agenta? Očito se ne razumemo, jer vidim da dugo ne živiš na ovim prostorima!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 16:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Jeste, u pravu si. Ocito neko nekog ovdje ne razumije. Prvo kazes da te se jebe ako se Dylan Extra i redovni Zagor od Ludensa ugase, ali ta oba izdanja su veoma vazna, i za neke ljude ovdje to je sva kolekcija Bonelija.
Hajde da zakljucim ovaj razgovor u tvom stilu: licno me ne bi pogodilo da vise ne diskutujemo o ovome.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2011 : 17:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste, u pravu si. Ocito neko nekog ovdje ne razumije. Prvo kazes da te se jebe ako se Dylan Extra i redovni Zagor od Ludensa ugase, ali ta oba izdanja su veoma vazna, i za neke ljude ovdje to je sva kolekcija Bonelija.
Hajde da zakljucim ovaj razgovor u tvom stilu: licno me ne bi pogodilo da vise ne diskutujemo o ovome.

Čini mi se da se tako vulgarno nisam izrazio, ali kao što kažeš, da zaključimo razgovor, neka se ništa ne gasi, ali ako baš nešto mora, neka to bude DD extra!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/02/2011 : 17:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
DYD extra nije u planu gasenja. Recimo da je vrlo pouzdan izvor.

Isti izvor tvrdi da "Mr. No i MM slabo idu, ali da jos nije doslo do odluke o gasenju, niti se trenutno ne razmatra".

Toliko.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2011 : 17:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Poruka izvoru, nek se zauzme za stav "ne gasiti ništa"!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/02/2011 : 17:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ja mislim da ce se u toku naredne nedelje oglasiti"TROMISLAVSKI"sa pregrst izdanja od redovnih do specijala!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/02/2011 : 17:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Poruka izvoru, nek se zauzme za stav "ne gasiti ništa"!

Sad sam se setio - ultimate spiderman se gasi, a neke marvel adventures idu valjda jos jedna pa kraj. Al to mi nije ni bilo vredno spomena...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2011 : 17:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ja mislim da ce se u toku naredne nedelje oglasiti"TROMISLAVSKI"sa pregrst izdanja od redovnih do specijala!

Iz tvojih postova u Bernijeve uši (ili bradu)! (mada, ne vidim iz plana da je na redu bilo kakvo specijalno izdanje za izdavanje)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/02/2011 : 17:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Bernard uzvraca udarac, Bernardov gnev, Neumoljivi Bernard....
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/02/2011 : 17:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
u slucaju gasenjana,krivo mi je za d.dog extra jer ga upravo kompletiram(i ako s losijim prevodom od k.izdanja).
isto tako velika je greska ako se ugasi m.no.za m.m manje-vise zbog toga sto je s.agent preskocio jednu epizodu s numeracijom"bis".

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 22/02/2011 : 19:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mene ne pogađa uopšte gašenje serijala DD extra. Samo nek nastave sa redovnom serijom, bar da stignu do broja 210 i sastave se sa VČ.

Jebi ga, mene ipak pogadja, ima gomila epizoda koje SD nije nikad objavila, volio bi da ih imam u svojoj kolekciji, a ne ovako s rupama. Ove bi Extra trebala objavit u sledece tri goine (osim ako se stvarno nije ugasila):

ja sam nasreću ta izdanja nabavio u izdanju horusa, abatona i system comicsa, tako da nemam tih rupa. Priznajem volio bih imati hrvatska izdanja tih naslova.

A to za gašenje je, kao što rekoh, samo nešto što sam načuo, i ja se nadam da se neće ugasiti
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 22/02/2011 : 21:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

I ja danas čuo od ekipe iz striparnice Libellus da se extra gasi. Nadam se da su u krivu.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/02/2011 : 22:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pa, sta reci, sem da valja sacekati. Medju gorenavedenim epizodama ima nekih prilicnih bisera, npr, Crna magija, Siroti djavo, Krvavi praznici...srecom i ja imam sve to kroz Vanini/Abaton/SC, ali nije da ne bih voleo da ih Ludens odradi posteno.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/02/2011 : 22:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ja od ovih DD-a imam samo Killexov mozak; kad bi Berni odlučio izdati samo te epizode bilo bi dobro...
Što se regularnog DD-a tiče, nadam se da su sposbni dogurati barem do Broja dvjesto.
Ako neće oni, možda VČ kolekcionarsko izdanje hoće...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 22:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

I ja danas čuo od ekipe iz striparnice Libellus da se extra gasi. Nadam se da su u krivu.

da makar doguraju do epizode 100, Prica o Dylanu Dogu, nek je objave u boji kako treba, i onda nek se gase... mislim da ima neke istine u ovome. Pa Januar je davno doso i proso, i nista od novog Extra Dylana. Je li se to ikad prije desilo? Ako nije, onda sigurno znaci da je gotov
DD Ex, RIP

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/02/2011 : 22:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

Teta nema pojma ni što prodaje ni kada je što izišlo, tako da, po njoj, u ožujku REDOVNO izlaze novi DD koji uopće NE KASNE

Ima da je teta u pravu.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/02/2011 : 22:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je li se to ikad prije desilo?

Znalo je biti slučajeva. Npr. DD-a Cijena smrti smo dočekali sa oko 25 dana zakašnjenja, a što se tiče drugih izdanja, Tex je 2005. znao kasniti i mjesec dana.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 22/02/2011 : 22:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Da što se DD Extra tiče,stvarno mi nije bilo jasno zašto se je uopće kretalo sa epizodama koje je objavila SD,jer mislim da nema svrhe pričati o nekoj numeraciji i dosljednosti kolekcije,u prvom redu zbog prvih 12 br.koje je izdala SD,oni su žutog boka i većeg formata,onda su preskočena 4 broja i ubačene kasnije epizode(nažalost preskočene se epizode koliko sam čuo ne mogu objaviti u kiosk izdanju zbog nekog spora ili sl.),a bilo je i za očekivati da će prodaja pasti kada se dođe do SD izdanja,jer su te ,ponovno objavljene epizode još uvijek lako nabavljive,tko hoće samo pročitati i nije mu bitna očuvanost nabavit će jeftinje negdje na placu ili aukcijama,kolekcionari koji skupljaju Dilana vjerovatno već imaju te brojeve(mislim zato i jesu kolekcionari),a i bolje očuvane primjerke SD nije teško naći i nisu nešto skupi.Moje mišljenje je da je trebalo prilikom dolaska do SD izdanja jednostavno redom objavljivati neobjavljene(i pritom preskakat SD),potom možda objaviti još i onaj jubilarac u boji,a zatim krenuti sa SD izdanjima,pa ako ne ide,lako se prekine,ovako ćemo imati i rupu između redovnog i extra Dilana,i (barem meni) bespotrebne duple brojeve,ali dobro valjda izdavači znaju bolje od mene,moje je mišljenje da bi ja to samo napravio malo drugačije,i opreznije,krizna su vremena,eto....

#!??
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/02/2011 : 01:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Je li se to ikad prije desilo?

Znalo je biti slučajeva. Npr. DD-a Cijena smrti smo dočekali sa oko 25 dana zakašnjenja, a što se tiče drugih izdanja, Tex je 2005. znao kasniti i mjesec dana.

Sjecam se kad je Cijena Smrti izaso kasno, ali je ipak izaso krajem Decembra 2009, sto je u nekaku ruku ok, jer je ipak izaso istog mjeseca kojeg su rekli da ce izaci. Ali sad ovaj extra kasni skoro 2 mjeseca - to nije dobar znak :(

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 23/02/2011 : 10:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ne bi da spamujem temu al kolko vidim i libellus nesto bas okasnio sa pilotom.Evo prodje i sjecanj,i veljaca.Ocigledno je da je kriza udarila i na kupce i na izdavace pa s toga ne treba iznenaditi ako se pojedini stripovi pojedinih izdavaca budu ugasili.Nije nam to nista nepoznato.Dozivljavali smo takva iznenadjenja i ranije...
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/02/2011 : 11:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Ne bi da spamujem temu al kolko vidim i libellus nesto bas okasnio sa pilotom.Evo prodje i sjecanj,i veljaca.Ocigledno je da je kriza udarila i na kupce i na izdavace pa s toga ne treba iznenaditi ako se pojedini stripovi pojedinih izdavaca budu ugasili.Nije nam to nista nepoznato.Dozivljavali smo takva iznenadjenja i ranije...

Libellus radi najvise , treba to pohvatati

feka
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 23/02/2011 : 11:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

tu nema zime,pilot i ove godine ima 12 knjiga...
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 23/02/2011 : 12:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ne sumnjam ja u libellus,taman posla,nego samo kazem da su i oni malo proredili izdanja,najverovatnije zbog sveopste krize.Pilot je prosle godine doleteo samo 10 puta.Verovatno ce i ove tako.Nego su najavili nove 2 knjige za sjecanj ili veljacu,al jos ih nema...
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 23/02/2011 : 14:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
Evo jutros sam bio u SNK i kaže mi lik da je malo razlog kašnjenja mr.no, Mark... (oliti na "ledu su") što se potpisuju/produžuju novi ugovori sa Bonellijem za određene junake pa da bi nakon toga opet sve trebalo biti ok... e sad, meni je to eto informacija takva dana!
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000