forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 08/02/2011 : 11:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dare

quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Ovog februara u Klubu čitalaca nova akcija: KUPIŠ 2 DOBIJEŠ 3! Dakle, izaberete tri stripa/knjige a platite samo dva. Sve naše knjige su na raspolaganju.

Da li važi popust 20% za članove kluba ili se plaća puna cena dva stripa?

Kao i uvek kod akcija ovakvog tipa, dodatni popusti se ne odnose na knjige koje su već na akciji. Dakle, popusti ne važe.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 08/02/2011 : 11:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Ne. Kada je ovaj popust 2 za 3 drugi popusti ne vaze (npr taj sa clanske) - Znaci platis 2 pune cene i uzmes 3 stripa. Ali mogu da ti upisu na karticu da ne bi istekla. Bar je tako do sada bilo.

Hvala, tako je i sada.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/02/2011 : 17:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Ja čekam onaj "kupiš 2 platiš 1" popust, pa da se nakupujem.
Kad će?
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
504 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 09/02/2011 : 03:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

Kad će?

Ha, ha, bas smesno...

Jako mi je zao sto je Beli put dosao u situaciju da se njihovi stripovi kupuju samo na popustima, jer su i redovne cene korektne i u rangu sa ostalim izdavacima ili nize. Objavili su veliki broj fantasticnih stripova fr/bg skole, u luksuznim izdanjima i za nagradu oni sada imaju puna skladista koja rasprodaju po jako niskim cenama (sto je naravno dobro za kupce, ali je slabo za njih, jer necemo skoro ugledati Gospodare Jecma ili jos cetiri obecana Torgala).

Ispalo je da je to bila njihova pogresna procena i da je takva ljudska psihologija, ali iz postovanja za sav taj trud, mislim da bar ne moramo da se podsmevamo ovoj situaciji. Darkvud se dobro naucio iz njihovog iskustva i sva svoja izdanja sada prodaju prva dva meseca jeftinije, a posle skuplje, bez ikakve mogucnosti da kasnije snize cenu.

Vecinu fr/bg izdanja Belog puta (jer nisam ljubitelj grafickih novela, kupio sam ih samo nekoliko odabranih - na primer Nadzirace) koja sam kupio, sam platio po punoj ceni ili sa malim popustima i uopste mi nije zao zbog toga. Voleo bih da su im takvi kupci pomogli da ostanu na trzistu i da nastave sa radom na stripu i posle ove "krize".

Edited by - stripadzija on 09/02/2011 03:30:18
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/02/2011 : 12:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dajte da nadjemo neke kupce ili svercere da to rasprodamo ,pa da posle nastave sa Torgalom i Konanom.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 17/02/2011 : 10:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Ovog meseca PUT U TULUM Federika Felinija i Mila Manare samo u Klubu čitalaca prodavaće se po ceni od 500 dinara! Vidimo se u Kondinoj 16.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2011 : 16:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Lepo bi bilo da je Beli Put objavio Bordzije u biblioteci "Manara". Nije postojala takva mogucnost?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/02/2011 : 16:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Put u tulum! Jubilarna 100-ta akcija. Navali narode!

Nagradno pitanje glasi: Da li "Beli put PRESS" zapravo postoji.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 24/02/2011 : 16:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Dajte da nadjemo neke kupce ili svercere da to rasprodamo ,pa da posle nastave sa Torgalom i Konanom.

dovoljno bi bilo da u hrvatskoj spuste cijene a ne da ja plaćam 189kn za npr. Put u tulum koji je u srbiji 500dinara.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 24/02/2011 : 19:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Lepo bi bilo da je Beli Put objavio Bordzije u biblioteci "Manara". Nije postojala takva mogucnost?

Ostaje nam bar nadanje da će Salome da izdaju.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/02/2011 : 09:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

quote:

dovoljno bi bilo da u hrvatskoj spuste cijene a ne da ja plaćam 189kn za npr. Put u tulum koji je u srbiji 500dinara.

Mislim da je u profilu 115. Koliko je 500 dinara?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 25/02/2011 : 09:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:

quote:

Oko 36-37kn

Edited by - ponki on 25/02/2011 09:49:17
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/02/2011 : 11:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by Mord

quote:

quote:

Oko 36-37kn

To znaci da bi kod nas moglo biti 50-60 kn bez problema.

Inace, kad gledas cijene u Srbiji, pa na to dodas jos 20-30
posto popusta koje oni imaju kod prakticki svakog ozbiljnijeg izdavaca, kod nas u striparnicama (a one su najjeftinije) strip izadje otprilike duplo. Recimo strip koji u Srbiji kupis za 10 eura, uredno izadje 20 eura kod nas.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38017 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/02/2011 : 12:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ali kako mogu imati akcije u Srbiji veze sa cijenama u hrvatskim striparnicama?

I da striparnice dobiju te stripove jeftino, ne treba da znaci da one trebaju sad korigirati cijene. Ako ce im te stripovi stajati na policama vec ce kasnije sniziti cijene.

Bilo bi lijepo da postoji neposredna "akcija-reakcija" i ovako preko granice ali... :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 12:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma nek u Profila ostane ovako kako je trenutno i meni super Taman da kupin još kojega Sandmana.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 25/02/2011 : 16:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad će?

To li je ona varijanta kad je Doca dosao da Metabarona, Sninkela, Betmena, Propovednika za neke bas bagatelane repa...
To je mufljuz tezak!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2011 : 16:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
A jok!! To je bila akcija "oštećenih" primeraka.

Ova trenutna akcija (50% popusta) je fenomenalna. Ja uzeo Metabarone 1 i 2 za 2280 din. Đabe bate.

quote:
Originally posted by stripadzija

quote:

Kad će?

Ha, ha, bas smesno...

Baš mi je drago da sam te nasmejao.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 25/02/2011 : 17:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Podsećamo da su u Klubu čitalaca u toku dve fenomenalne akcije: 2 stripa iz biblioteka Integrali i 88 po vašem izboru sa 50% popusta i 3 Grafičke novele, takođe, sa popustom od 50%!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 25/02/2011 : 17:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
super, jos samo fali akcija vracanja para ljudima koji su kupili izdanja po punoj ceni

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 17:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Uf uf, dašak zavisti?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/02/2011 : 17:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ali kako mogu imati akcije u Srbiji veze sa cijenama u hrvatskim striparnicama?

I da striparnice dobiju te stripove jeftino, ne treba da znaci da one trebaju sad korigirati cijene. Ako ce im te stripovi stajati na policama vec ce kasnije sniziti cijene.

Bilo bi lijepo da postoji neposredna "akcija-reakcija" i ovako preko granice ali... :)

Ne znam zasto su cijene u hr tako visoke. Sigurno postoji neki razlog. Izdavac, distributer, carina, prodavac. Netko vjerojatno omasti brk u procesu. Ili je stvar nekog dogovora.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
745 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 25/02/2011 : 18:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Podsećamo da su u Klubu čitalaca u toku dve fenomenalne akcije: 2 stripa iz biblioteka Integrali i 88 po vašem izboru sa 50% popusta i 3 Grafičke novele, takođe, sa popustom od 50%!

Do kada traje ova akcija?
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 25/02/2011 : 20:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

super, jos samo fali akcija vracanja para ljudima koji su kupili izdanja po punoj ceni

Sto, samo nauci da bp-ova izdanja nikad ne kupujes u startu vec da sacekas par godina i uzeces ih prakticno dzaba. Doduse, ako tako svi kupci budu razmisljali sigurno ce propasti.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 25/02/2011 : 20:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
BP ubedljivo najlosije pakuje stripove za slanje-danas mi stigli Redov Bili i Metabaroni 1 upakovani u obicnu plasticnu vrecicu, i normalno su rubovi izudarani i pokrivljeni u transportu.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 25/02/2011 : 20:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by d.r.p

quote:
Originally posted by Raspucin

Ostaje nam bar nadanje da će Salome da izdaju.

I onaj drugi sa Pratom.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000