Author |
Topic |
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Member since 22/02/2011 |
Posted - 23/02/2011 : 17:49:08
|
quote: Originally posted by YNWA
http://i.imgur.com/prR96.jpg
Bez uvrede, ali mene ovaj stripić nije nasmijao već bacio u depresiju.
Evo par kratkih fora:
Zašto se kostur boji baciti sa zgrade? Jer nema muda. Zašto plavuša puže po podu marketa? Traži niske cijene. Zašto je plavuša naslonila uho na kuću? Sluša house. Zašto plavuša pleše pred semaforom? Misli da je u disku.
Hodaju dva informatičara ulicom i ugledaju zgodnu djevojku. Prvi: vidi kakve properties ova ima! Drugi: ona je read-only.
|
Edited by - Hexen on 23/02/2011 17:49:33 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 24/02/2011 : 08:34:56
|
Covjeku se smucilo da odlazi na posao svaki dan dok njegova zena stalno ostaje kod kuce.
On je zelio da ona vidi kroz sta sve ona prolazi, te se pomolio:
````Dragi Gospodine: Ja idem na posao svaki dan i radim tamo 8 sati dok moja zena samo ostaje kod kuce. Zelim da ona zna kroz sta sve prolazim, i zato Te molim da dozvolis da se njeno tijelo zamijeni sa mojim na jedan dan. Amen.````
Bog je, u svojoj beskrajnoj mudrosti, odobrio covjeku tu zelju.
Slijedeceg jutra, naravno, covjek se probudio kao zena. Ustao se, spremio dorucak svojoj supruzi, probudio djecu, pripremio im odjecu za skolu, postavio dorucak, spakirao uzinu, odvezao ih u skolu, vratio se kuci i pokupio stvari koje su za kemijsko ciscenje, odnio ih na kemijsko, svratio u banku da podigne novac, obavio kupovinu, zatim otisao do kuce da ostavi namirnice, poplaca racune i sredi cekovnu knjizicu. Zamijenio je pijesak u kutiji za macku i okupao psa.
Tada je vec bilo 13 h te je pozurio da namjesti krevete u spavacim sobama, opere rublje, usisa, prebrise prasinu i prebrise pod u kuhinji; odjurio je po djecu u skolu i upustio se u prepirku sa njima na putu do kuce. Spremio im je mlijeko i kolacice i pomogao im oko domacih zadataka. Zatim je pripremio dasku za peglanje, pa je gledao TV dok je peglao rublje. U 16.30 je poceo guliti krumpire i prati povrce za salatu, valjao svinjske snicle u prezle i ljustio grasak za veceru. Poslije vecere, ocistio je kuhinju, ukljucio masinu za sudje, slozio ispeglano rublje, okupao djecu i stavio ih na spavanje. U 9 uvecer je bio iscrpljen a kako kucni poslovi jos uvijek nisu bili zavrseni, otisao je u krevet jer se od njega ocekivalo da vodi ljubav sa zenom, sto je nekako uspio obaviti bez zalbi. Sljedeceg jutra, cim se probudio kleknuo je kraj kreveta i rekao:
````Gospode, ne znam sto sam mislio. Mnogo sam pogrijesio kada sam zavidio zeni sto svaki dan ostaje kod kuce dok sam ja na poslu. Molim Te, kad Te molim, dozvoli da se vratim u svoje tijelo.````
Gospod mu, u svojoj velikoj mudrosti, odgovori: ```` Sine moj, osjecam da si naucio svoju lekciju, i bit cu sretan da sve vratim onako kako je bilo. Samo, morat ces sacekati 9 mjeseci. Prosle noci si zatrudnio.````
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/02/2011 : 13:53:38
|
Jedno jutro, netko kuca na vrata:
- Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svjedoka, želio bi razgovarati s vama. - Izvolite uđite, sjedite. O čemu želite razgovarati? - 'bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...
Obavjestavam sve one
koji se misle zajebavati na moj racun,
da je isti blokiran!
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 24/02/2011 : 13:56:28
|
quote: Originally posted by mladjo
Jedno jutro, netko kuca na vrata: - Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svjedoka, želio bi razgovarati s vama. - Izvolite uđite, sjedite. O čemu želite razgovarati? - 'bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 24/02/2011 : 16:36:19
|
quote: Originally posted by Lucy Liu
Pita Obama Boga: -Bože,kada će Amerika postati najbolja država na svijetu? I Bog odgovori: -Za 100 godina. I Obama prasne u plač jer će on do tad umrijeti. Pita Sarkozy Boga: -Bože,kada će Francuska postati najbolja država na svijetu? I Bog odgovori: -Za 300 godina. I Sarkozy prasne u plač jer će on do tad umrijeti. Pita Jadranka Kosor Boga: -Bože,kada će Hrvatska izaći iz krize? I Bog prasne u plač.
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 24/02/2011 : 21:25:41
|
Da je hodanje zdravo, poštar bi bio besmrtan; kit pliva cijeli dan, jede samo ribu, pije samo vodu... i opet je debeo; zec trči i skače, ali živi svega 10 godina; kornjača ne trči, ne radi ništa... i živi 450 godina...
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 24/02/2011 : 21:29:06
|
i ti si dobio taj mejl, a? |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 25/02/2011 : 20:56:46
|
Odlucila princeza da se uda ali samo za onog koji moze 30 puta uzastopno seks... inace ode glava. Prijavi se Nemac. Odradi 10 puta i ne moze vise – ode glava. Prijavi se Italijan odradi 20 puta i ne moze vise – ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji put odradi zabelezi kredom recku na ...zidu. 29 recka kad kaze ti princeza: - “28.” Bosanac odgovara: - “29.” Princeza opet: - “28.” Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida: - “E sad cemo ponovo!” |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38008 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 26/02/2011 : 21:37:33
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mrak :D |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 26/02/2011 : 22:05:57
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Odlucila princeza da se uda ali samo za onog koji moze 30 puta uzastopno seks... inace ode glava. Prijavi se Nemac. Odradi 10 puta i ne moze vise – ode glava. Prijavi se Italijan odradi 20 puta i ne moze vise – ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji put odradi zabelezi kredom recku na ...zidu. 29 recka kad kaze ti princeza: - “28.” Bosanac odgovara: - “29.” Princeza opet: - “28.” Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida: - “E sad cemo ponovo!”
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 27/02/2011 : 11:43:29
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
i ti si dobio taj mejl, a?
Jesam, bio mi je dobar... Dobio sam i ovaj:
"Dijete je otac čovjeka", rekao je, ako se ne varam, Freud. Upravo tom vodiljom poslužili su se ljudi koji su napravili jednu od najzabavnijih emisija ikada - "Kefalicu" (TV Avala). U ovom, sada već kultnom serijalu klinci odgovaraju na tako obična, a tako teška pitanja. Srž odgovora često je nedokučiv odraslima. Jednako kao i bit duhovitosti. Jednako kao i bit života. Ovo je samo jedan, mali djelić njihove životne filozofije: Što je dijeta? Dijeta je kad ne smiješ ništa jesti osim onoga što smiješ. A fakultet? To je kad učiš i nikad ne naučiš. Reklame? One služe da ideš piškiti ako ti se piški. Bogatstvo je kad kupuješ, kupuješ, kupuješ pa ti opet na kraju bude dosadno. Političari su ljudi koji prave napolitanke. Aerobik? U to vjeruju samo ružne tete. Prezime služi da se ljudi ne bi zvali sa "ej". Gdje je Amerika? Tamo su živjeli kauboji i Indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. Vjenčanje je kad se udaš za nekog lijepog momka. A prvo... kao što moja teta ima dečka Vladu, sad ga gleda, spava s njim, da vidi je li dobar, da je slučajno ne zezne! Brak je kad momak i djevojka odu prvo u crkvu, a poslije u banku ili poštu, nisam baš siguran. Kod nas se muškarci mogu oženiti samo s jednom ženom. To se naziva monotonija. Ljubav? To je kada nekog voliš i ljubiš i kad ti srce drnda. Kako se prave bebe? Prave se noću, zato bebe žmire kad se rode. Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si badava bio dobar.
I za kraj, antologijska izjava jednog klinca na pitanje čemu služi kompjutor? On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno!
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 27/02/2011 : 12:35:48
|
Koje su četiri najljepše rupe na ženi? - One kad se izvade vile.
Zašto gluho-njemi drkaju lijevom rukom? - Jer desnom stenje...
Kako 10 Kenijaca natjerati da uđu u auto? - Bacit' koricu kruha... |
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 27/02/2011 : 12:47:56
|
Sjede na zidu zoofil, pedofil, nekrofil, sadist, piroman i mazohist... Odjednom javi se zoofil: - Kad bi sad ovdje bila jedna mačka pa da je mogu dobro izjebat. Pedofil će na to: - Da je barem malo mače pa da je možemo... Nekrofil će: - Da je barem mrtva pa da je izguzimo... Sadist se nadoveže: - Da je prvo izmuče i tuku pa da umre i da je onda izjebu... Piroman izrazi želju da je zapale i gledaju kako gori i umire i da je onda dobro izguze... A mazohist će na to sve: - Mijau! |
Trljam ruke. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/02/2011 : 17:39:24
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Odlucila princeza da se uda ali samo za onog koji moze 30 puta uzastopno seks... inace ode glava. Prijavi se Nemac. Odradi 10 puta i ne moze vise – ode glava. Prijavi se Italijan odradi 20 puta i ne moze vise – ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji put odradi zabelezi kredom recku na ...zidu. 29 recka kad kaze ti princeza: - “28.” Bosanac odgovara: - “29.” Princeza opet: - “28.” Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida: - “E sad cemo ponovo!”
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38008 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38008 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 28/02/2011 : 15:08:43
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Koje su četiri najljepše rupe na ženi? - One kad se izvade vile.
Zašto gluho-njemi drkaju lijevom rukom? - Jer desnom stenje...
Kako 10 Kenijaca natjerati da uđu u auto? - Bacit' koricu kruha...
quote: Originally posted by Zlotvor
Sjede na zidu zoofil, pedofil, nekrofil, sadist, piroman i mazohist... Odjednom javi se zoofil: - Kad bi sad ovdje bila jedna mačka pa da je mogu dobro izjebat. Pedofil će na to: - Da je barem malo mače pa da je možemo... Nekrofil će: - Da je barem mrtva pa da je izguzimo... Sadist se nadoveže: - Da je prvo izmuče i tuku pa da umre i da je onda izjebu... Piroman izrazi želju da je zapale i gledaju kako gori i umire i da je onda dobro izguze... A mazohist će na to sve: - Mijau!
daj molim te nemoj ovakve stvari. Ovo nema nikakve veze sa humorom. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 28/02/2011 : 17:21:25
|
tesko je reci koje sale su na granici, a koje pretjeruju. Na ovom topicu sam vidio puno gorih stvari od ovog sto je Zlotvor stavio... cini mi se da sam par puta i sam stavljo crnije viceve od ovih. Samo sto je vic crn, ne mora da znaci da nije duhovit. Isto tako, i suprotno je istina: politically correct vicevi nisu uvijek duhoviti. ja bi radije da me nasmije, pa nema veze jel crno ili nije :) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 01/03/2011 : 13:27:43
|
Ako nekog vrijeđaju ili smetaju, nije problem - neću više stavljat. Ima nekih koje nasmijavaju, a neke ne. Ja pritom samo želim nasmijat, ništa više... |
Trljam ruke. |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Topic |
|