forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/01/2011 : 21:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
uff
pod hitno moram nabavit El Nina , da kasnije ne bi bilo plača

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 14/01/2011 : 09:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Ženski strip na Balkanu - 20 primjeraka
opa, ovo me moram priznati iznenadilo, morat ću korigirati svoju listu nabavke za ovaj mjesec

ni ja nisam mogao vjerovati

feka
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 14/01/2011 : 11:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Hm.Baš sam mislio u nabavku dok su popusti.Morat ću malo promijeniti popis.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 18/01/2011 : 10:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
Jel bude možda reprint "Ženskog stripa"?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/01/2011 : 11:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tesko, bar ne u narednih nekoliko godina.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 18/01/2011 : 13:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
a Glista u bijegu?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/01/2011 : 13:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

a Glista u bijegu?

imas jos 80 primjeraka , vidi se na prvoj stranici

feka
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/01/2011 : 15:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Alvar je ona kap koja je prelila casu kod mene, tj. otkako sam propustio Alvara kupujem svaku fibru koja me even remotely zanima odmah i cim izadje. Apropo toga, anegdota...dolazim ja u Alan Ford pre nove ture fibre, pricam sa Miroslavom i Markom, i pitam ih koliko su narucili Kolekcionara...oni kazu "xx", ja kazem "pa to vam je malo, to ce se rasprodati za pet dana"...

Nedelju dana kasnije, subota je, a Fibrina tura je stigla u petak. Kolekcionara ima ravno jos jedan (i ja ga kupio), a Marko gundja sto je narucio toliko malo, i priznaje mi da je mislio da lupam, i kaje se sto me nije poslusao. :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/02/2011 : 18:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Novi update!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/02/2011 : 21:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Vam je izgleda hit zime.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 28/02/2011 : 21:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Evo - update situacije, stanje na skladištu (stvari koje su rasprodane ili relativno blizu rasprodaje)

Update: 01.03.2010:

Spaghetti 1,2 - rasprodan
Alvar Mayor 1,2 - rasprodan
Bosanske basne - rasprodane
From Hell - rasprodan
Svagdanja borba 1 - rasprodana
Eternaut - rasprodan

Spaghetti 3 - 10 primjeraka
Spaghetti 4 - 40 primjeraka
Tom's bar - 10 primjeraka
El Nino 1 - 40 primjeraka
Svagdanja Borba 2 - 50 primjeraka
Ken Parker 1-6 - 60 primjeraka
Ken Parker 33-40 - 40 primjeraka
Ken Parker 41-48 - 70 primjeraka
Presveto srce - 60
IvanPiire, Glista u bijegu, Detektiv Marvin - 80 primjeraka
Mort Cinder - 20 primjeraka
Ženski strip na Balkanu - 10 primjeraka
Vam - 90 primjeraka

Svi ostali naslovi prelaze granicu od 100 primjeraka.

Jel isti tiraz bio i za Zenski strip???

Ode kao alva covece

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/02/2011 : 22:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
nije ni meni jasno zasto je toliko primjeraka pokupovano, nisam primjetio da itko sa foruma komentira da je kupio ovo
vjerojatno su knjižnice i slično više naručivale ovo izdanje zbog "većeg kulturnog značenja" budući da se radi o autoricama i to još sa naših prostora
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/02/2011 : 22:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!
A ovo što je najbrže rasprodan siguran sam da su krivci knjižnice (bibloteke).
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 28/02/2011 : 23:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message  Reply with Quote
Prvo, "Ženski strip" će kupiti sve autorice i pripadajuća rodbina. Što je normalno, jel.
Drugo, "Ženski strip" redovito zainteresira ljude koji inače ne čitaju stripove, ali im ovo bude interesantno.
Treće, "ženski strip" je na Balkanu, pa je veće tržište...
Četvrto, "Ženski strip" je izvrsna knjiga koja potvrđuje da je ovakve knjige teško i mukotrpno raditi, ali se definitivno isplate na kraju.
Peto, "Ženski strip" je imao fin tretman u medijima, jer je VAŽNA knjiga, a pogotovo među knjigama o stripu, jer je slicnih malo.
Šesto i najvažnije, postoje ljudi koji kupuju stripove ne bi ih čitali, a ne radi kolekcija. Takvi ljudi vole knjigu "Ženski strip...".
Eto.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/02/2011 : 23:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a mora bit i da je ministarstvo malo pomoglo?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/02/2011 : 23:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!A ovo što je najbrže rasprodan siguran sam da su krivci knjižnice (bibloteke).
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

anto
hmm, nismo li malo...

inače, knjiga je jako lijepa, čitao sam na preskoke i ima dobrih stripova, iznenadio bi se ako osvojiš nagradu na oskarima

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 28/02/2011 : 23:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message  Reply with Quote
kao redovitom poreznom obvezniku (privatniku, pritom) iznimno mi je drago da se
novac ulaže u ovakve tipove knjiga jer oni to zaslužuju.
Naravno, pravim se naivan, jer vidim da otprilike ljudi baš i nemaju blagog pojma
kako funkcioniraju stvari (kod nas i u svijetu).
Dragi Jaki, imaš dovoljno godina da se sjećaš izvrsne stripovske i glazbene scene
bivše države u 70-tim i 80-tim godinama... Cijela poanta je u tome da je društvo bilo
spremno pružiti materijalna sredstva i infrastrukturu umjetnicima. Dati pare.
Jer ako ne daješ ništa nećeš dobiti.
Recimo, francuska država svakom državljaninu do 18 godine
plaća pretplatu na novine koje želi.
Društvo se odgaja.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/02/2011 : 23:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vladimir

Prvo, "Ženski strip" će kupiti sve autorice i pripadajuća rodbina. Što je normalno, jel.
Drugo, "Ženski strip" redovito zainteresira ljude koji inače ne čitaju stripove, ali im ovo bude interesantno.
Četvrto, "Ženski strip" je izvrsna knjiga koja potvrđuje da je ovakve knjige teško i mukotrpno raditi, ali se definitivno isplate na kraju.
Peto, "Ženski strip" je imao fin tretman u medijima, jer je VAŽNA knjiga, a pogotovo među knjigama o stripu, jer je slicnih malo.
Šesto i najvažnije, postoje ljudi koji kupuju stripove ne bi ih čitali, a ne radi kolekcija. Takvi ljudi vole knjigu "Ženski strip...".
Eto.

i sedmo, postoje tzv. novinari tzv. šugavih lažljivih novina koji ce i govno u celofanu proglasiti umjetnoscu, ako im je to u interesu.
fibra ima brojna i prebrojna izvrsna izdanja i ne treba ovu sponzoriranu idiotariju nazivati necim sto to nije samo da bi se uspostavila tzv. ravnopravnost spolova a mi dobili jos jednu zvjezdicu na putu za eusro uniju.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/02/2011 : 23:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

kao redovitom poreznom obvezniku (privatniku, pritom) iznimno mi je drago da se
novac ulaže u ovakve tipove knjiga jer oni to zaslužuju.
Naravno, pravim se naivan, jer vidim da otprilike ljudi baš i nemaju blagog pojma
kako funkcioniraju stvari (kod nas i u svijetu).
Dragi Jaki, imaš dovoljno godina da se sjećaš izvrsne stripovske i glazbene scene
bivše države u 70-tim i 80-tim godinama... Cijela poanta je u tome da je društvo bilo
spremno pružiti materijalna sredstva i infrastrukturu umjetnicima. Dati pare.
Jer ako ne daješ ništa nećeš dobiti.
Recimo, francuska država svakom državljaninu do 18 godine
plaća pretplatu na novine koje želi.
Društvo se odgaja.

Samo sam reagirao tvoje nabrajanje zašto je ŽSNB dobro prošao a izostavio si jednu od važnijih/najvažniju? karika.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/02/2011 : 23:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Eto.

i sedmo, postoje tzv. novinari tzv. šugavih lažljivih novina koji ce i govno u celofanu proglasiti umjetnoscu, ako im je to u interesu.
fibra ima brojna i prebrojna izvrsna izdanja i ne treba ovu sponzoriranu idiotariju nazivati necim sto to nije samo da bi se uspostavila tzv. ravnopravnost spolova a mi dobili jos jednu zvjezdicu na putu za eusro uniju.

-bingo!!!
Gledajte, moja tvrdnja možda i jeste malo seksistička i šovinistička, ali stojim iz nje 100%.
Ajde, možda ovaj album i nije tako loš, verovatno tu ima i poneka dopadljiva pričica, kao što kaže Ken2,ALI, najbrže prodano Fibrino izdanje - ma daj!
Ne kažem da mi ovaj strip i najmanje smeta, u stvari svaka čast Markosu i na ovom potezu (mada me lično ni najmanje ne tangira), ali ovo što kaže Curunir je tačno 100% (iako se i sa njegovim raznim izjavama vrlo retko slažem)

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 28/02/2011 : 23:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Reče čovjek koji lektorira Teksa Vilera "Noćnog Orla". Tako mi brda krumpirića.
@ Curunir, naravno .

There Is a Light That Never Goes Out

Edited by - Nostromo on 01/03/2011 00:01:35
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 00:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Odjednom je čitateljima postalo bitno što autori stripova imaju među nogama. Što sve neću čuti.

Od Curunira sam ovo mogao očekivati, ali ne i od ante.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/03/2011 : 00:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Odjednom je čitateljima postalo bitno što autori stripova imaju među nogama. Što sve neću čuti.

Ne i od Anta, molio bih!

Nije mi bitno šta imaju među nogama autori stripova, već šta imaju u glavama - a ono što imaju strip autorice u glavama, meni ne prija.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 00:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ne i od Anta, molio bih!

Nije mi bitno šta imaju među nogama autori stripova, već šta imaju u glavama - a ono što imaju strip autorice u glavama, meni ne prija.

Gail Simone i Tarpe Mills bi željele porazgovarati s tobom.

Meni se čini da si ti pročitao premalo stripova ženskih autorica da bi mogao ovako generalizirati.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/03/2011 : 00:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pa moguće je, ne kažem da nije.
Od zadnjih 5 knjiga koje sam pročitao, tri su napisale žene, mada ni o njima ne mislim ništa lepo, mislim na žene kao autore knjiga.

Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000