Odlično, fala ti! Nisan zna za taj način pretraživanja.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Tenks za info Razmislit ću još oću li čekat Fibru il ću se ipak bacit na trejdove onda, nisan zna da sa HC izdanjen ima toliko problema. Nisan još nikako čita Swamp Thing, zato bi se i želija malo bolje upoznat sa stripom i nabavit par trejdova i tako to.
Ma, Swamp Thing je genijalno djelo (Mooreov run, naravno)
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
moguce, ali je moguce da na ovom mom comic rack-u namjestim skenove preko cijelog ekrana da mi u odnosu na njih sve ostalo izgleda minijaturno.
nadam se da se necu navici na scenove pa da ne mogu da se vratim na normalu.
Zato ja kad čitan skenove ne čitan ih u punoj rezoluciji nego smanjin... Iako je to doduše zbog toga šta neman volje scrollat cilo vrime Al uglavnon, nije mi se to još dogodilo ili ako je, nisan primjetia...
izasao je jako davno, u vrijeme kad je enis bio najkreativniji. jedan od mojih najdrazih, uz adventures in the rifle brigade (punisher je van konkurencije)
Kratka priča od nekih 6 stranica koju su za specijalac Captain America: Who Won't Wield the Shield? napravili Superfantastični Matt Fraction i Megaporemećeni Brendan McCarthy. Ovaj kratki uradak nešto je najbolje što sam pročitao u dugo vremena. Riječi "predivno", "maštovito", "bizarno" i "megasuperzabavno" ni izbliza ne opisuju ovaj strip.
Kithotep!
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
to je izašlo prije godinu ili dvije, jel? ako se dobro sječam unutra je bio i bucket head i nešto sa deadpool-om (ili je to bio cover). više kračih priča u jednom one shot-u?
to je izašlo prije godinu ili dvije, jel? ako se dobro sječam unutra je bio i bucket head i nešto sa deadpool-om (ili je to bio cover). više kračih priča u jednom one shot-u?
Da, više kraćih priča. Jedna, okvirna, je o Forbush Manu (taj tip sa kantom na glavi), druga je ova Doctor America, a treća je Golden Age Deadpool.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins