Ovo je fantasticno. Sad skidoh i procitah u jednom cugu...samo me zanima, koje su epizode koriscene kao izvori ? Pogotovo me zanima ono sa onim sto peva odu rakiji :D Prepoznah Hagotha na pocetku i kraju (valjda).
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ovo je fantasticno. Sad skidoh i procitah u jednom cugu...samo me zanima, koje su epizode koriscene kao izvori ? Pogotovo me zanima ono sa onim sto peva odu rakiji :D Prepoznah Hagotha na pocetku i kraju (valjda).
hvala svima, nadam se da će i ova nova epizoda zasluziti takve pohvale samo kad je zavrsim ... jednom ...
što se tice konkretne scene sa "odom rakiji" korisceni su crtezi iz Zagor 537 - Zagor Zenith 588 - Alla Ricerca Di Zagor
Šalim se ... Ova naslovnica sa patinom nekako ne bi išla sa sneg belim kancelarijskim papirom za unutrašnje stranice ... zato sam ja jutros malo cunjao po gradu i u jednom prašnjavom magacinu jedne stare štamparije nabavio ceo tabak starog roto papira (sivog i ne tako finog kao kancelarijski) baš kao onaj koji je korišten za LMS i ZS ... mislim da ce ovaj broj fenomenalno izgledati ... napravicu jedno 10 primeraka i pokloniti ovde ... ali prvo da završim strip ...
Ma ne mi se ti sekiriki ich za tog kiDuDydu... Ce zavrsimo mi to jedan dan kad malo pootopli, na onija proletnji raspus'i kad se prosetam jed'n d'n do Nishavu... Tex vika pijenje i na njega ce mu zavrsim! :P ;)