Tu sam ja,pratim vas,nego sam shvatila da sam pocela da preterujem sa off topic postovima,pa rekoh da se malo suzdrzim kad nemam nesto pametno da kazem. Grofice,zenski tabor je upravo ono sto nedostaje ovom forumu i svakako bi ga trebalo napraviti,ali eto,kad je jedna aktivna ostale nisu,nikako da se udruzimo kako valja... @kleOpatra welcome!
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Tu sam ja,pratim vas,nego sam shvatila da sam pocela da preterujem sa off topic postovima,pa rekoh da se malo suzdrzim kad nemam nesto pametno da kazem. Grofice,zenski tabor je upravo ono sto nedostaje ovom forumu i svakako bi ga trebalo napraviti,ali eto,kad je jedna aktivna ostale nisu,nikako da se udruzimo kako valja... @kleOpatra welcome!
Briješ! Neš ti puste pameti po forumu pa da se ti suzdržavaš od pisanja.
Originally posted by grofica Varga ... trebalo bi osnovati i jedan ženski tabor...
To sam svojevremeno hteo da predložim, ali baš u to vreme svi ženski članovi su prestali sa pisanjem... Ima desetak žena/devojaka na forumu i mislim da bi mogle da otvorite topik "Ženske priče" ili nešto slično.. Znam da Sniksi jedva čeka...
Bok, ajde da se i ja javim nakon godinu dana surfanja po ovom sajtu. U čitanju i skupljanju stripova baš i nisam gušter. Prvi strip mi je kad sam prokužio slova bio valjda Tom i Jerry. Skupio sam zatim neznatan broj Mikijevih Almanaha, M. zabavnika, Tom i Jerrya, Biser stripova,Politikinih zabavnika koje kad sam prerastao sve rasipao klincima na ulici. Zatim sam prešao na Zlatne serije, Lunove, Stripoteke, Gigante, Horrore, Exeve, Ninđe, Tarzane, itd, dok nisam skužio :) da nemam para skupit sve stripove na svijetu i onda sam i to pola podijelio a pola zamijenio za Alan Fordove. Tako da mi je danas od toga ostala samo nepotpuna kolekcija od 300tinjak AF. Kad me je AF razočarao sa svojom trivijalnošću napustio sam stripove i počeo se baviti izlascima i ženama. :) Nakon faksa sam skužio da mi je Dylan Dog zanimljiv i odonda ga redovito kupujem. Zatim sam interes proširio na Martina i Nathana. Ali s vremenom mi ni to nije bilo dovoljno i sad na kraju čitam sve živo, nešto manje kupujem jer su danas stripovi skuplji nego nekad (Fibra, Dark Horse, Dc, Marvel, manga...) što me dovodi na opet onaj početak kad sam imao 10 godina i kad sam htio skupiti sve stripove na svijetu. Pozdrav svima, ja sam Dalibor (35) i ja sam stripofil!
Evo nakon malo lurkanja po forumu da se predstavim. Ja sam Marin iz Splita, 22 godine, student, a account na siteu mi je dao prijatelj koji se registrirao ali u kratkom roku izgubio interes za to. Stripove skupljam od sedme godine. Počeo sam sa SD bonellijem (Zagor, Tex, Dylan i LL) i Alan fordom no s vremenom sam ih podijelio/prodao/zamijenio, u srednjoj školi sam prestao sa skupljanjem i posvetio se koncertima i izlascima. Prije 3-4 godine mi je došao pod ruku v for vendetta od belog puta, koji me zaintrigirao i počelo je ponovno. Trenutno sam orijentiran na USA stripove, uglavnom dc superherojštinu,te vertigo i nešto marvela, a od "domaćih" AF klasik i Mister No.
PS.
Isprika svima kojima sam se predstavljao kao Jure na aukcijma, to je čisto iz razloga da ne pomislite da nešto mutim, jer su njegovi podaci na siteu :)
Trenutno sam orijentiran na USA stripove, uglavnom dc superherojštinu,te vertigo i nešto marvela, a od "domaćih" AF klasik i Mister No.
To je to! Samo naprid, uvik nas fali za diskusije o ovin stripovima.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Evo, da se i ja predstavim pošto ovaj forum pratim već neko vrijeme. Luka, 20 godina, iz Zaprešića, student sa trenutno višak slobodnog vremena kojega je odlučio potrošiti ovdje na forumu. Stripove aktivno čitam još iz djetinjstva. Tada sam kupovao sve što se moglo kupiti na kiosku (prvenstveno Bonellijeve stripove), no danas sam zbog studenstog života i manjak para prisiljen kupovati jedino ono što me najviše zanima, a to su DD,MM te određena Libellusova i Fibrina izdanja (jako rijetko).
@Whetherpine: jel to tvoje prezime stvarno Zagorec, ili je to samo zajebancija? Jer ako jeste, onda bi ti trebo automatski da postanes Elite Member ovog sajta, samo zbog tih prvih 5 slova ;)
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.