forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/03/2011 : 22:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Jasno. To je otprilike kao kada cujes da ljudi iz neke oblasti predvidjaju da ce XY biti prvi pik na draftu, da ce AB film osvojiti toliko i toliko Oskara, da ce Srbija biti medju pet ili deset na Eurosongu, da ce taj i taj kandidat osvojiti toliki procenat glasova a ti ustanes i zavrljacis stolicu u televizor uz urlik "Ja to nisam predvideo!".
Nisam ni hteo da kazem da si ti to "predvideo", cisto je u pitanju podsecanje na najavu koja se u izdavackim krugovima provlaci vec duze vremena (usporavanje odredjenih edicija, gasenje serijala, gasenje izdavaca, odlazak izdavaca u kriogen na neodredjeno) a koja se bavi prognozom ko ce izdrzati do kraja ove godine.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7973 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/03/2011 : 01:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Za Eurosong ili Oskara postoje kladionice i internet glasanja, na kojima učestvuju konkretni ljudi, a prognoze daju i novinari sa imenom i prezimenom.

Evo i jednog mog predviđanja - pored "usporavanje odredjenih edicija, gasenje serijala, gasenje izdavaca, odlazaka izdavaca u kriogen na neodredjeno" ja predviđam da će se do kraja godine pojaviti i nova izdanja i novi izdavač(i).

Nisu sva predviđanja tako crna.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 19/03/2011 : 01:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Lepo je videti i koji optimizam.
Nije znaci sve toliko crno.
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 19/03/2011 : 03:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Hajdemo da nastavimo sa crnim "ja predviđam da će se do kraja godine pojaviti i nova izdanja i novi izdavač(i)"- koji ce zapoceti nove serijale a koje nikada nece zavrsiti.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 19/03/2011 : 04:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
To sve zavisi od percepcije citaoca : ljudi masovno uzimaju KI Zagora, Mister Noa ili Texa iako ne postoji nikakva naznaka da ce ta izdanja zaista stici do kraja. Uostalom, dobar deo ne-Bonelli serijala koji su pokrenuti u Srbiji i jesu dosli do kraja ili napreduju ka istom.
Sto se tice predvidjanja, cuo sam ih nekoliko od ljudi koji su dugo u ovom poslu, ali to ne mora da znaci da su apsolutno tacna. Mozda se ne ugasi niti jedan izdavac, mozda ih bude tri ili cetiri. Poenta je da u iole dobroj situaciji po trziste ne bi bilo pomena prestanka bitisanja odredjenih firmi.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 19/03/2011 : 12:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Koliko je meni poznato trenutno u Srbiji ima 10-ak izdavača koji imaju prava ne određene serijale. Neki od njih od starta tavore i nikome nije jasno da li još postoje ili ne (Wizard). System Comics je već dugo prisutan, jedno vreme je gotovo bio mrtav, pa se ponovo aktivirao i sada gura relativno OK. Beli Put koji je važio za jednog veoma ozbiljnog izdavača u zdanju godinu dana je veoma malo toga izdao, a evo sada se "gasi". Ostali izdavači oni mali (Lavirint, Komiko) uglavnom su do sada funkcionisali po svom planu. Imamo relativno tri nova izdavača od toga dva po meni veoma ozbiljna (Darkwood i Phoenix Press) u roku svojih najava izdaju redovno svoja izdanja i jedan (Besna Kobila) je izdao samo jedno izdanje. I na kraju imamo dva najkvantativnija izdavača Marketprint, koji je preživeo sve teškoće devedesetih i sigurno gura svoja izdanja, i naravno koji jeste usporio neka izdanja, ali pri tome i uveo neka nova (KI M.No, TEX, TT) koja se odlično prodaju. Svakako ekonomska kriza jeste dosta otežavajući faktor za sve izdavče i njihovu dalju sudbinu, ali jedan po meni veoma bitan faktor koji je još teži jeste skenirani stripovi, i sve više pristalica elektronskog stripa iz raznih razloga, svakako najviše ekonomskih.

Edited by - Bruce Springsteen on 19/03/2011 12:28:46
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/03/2011 : 14:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ima li kakvih šuškanja o nekoj rasprodaji ?
Kako sad uopšte kupiti njihove stripove po klupskim cenama, kada klub ne radi?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 19/03/2011 : 15:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Moraces da pitas poverioce koji su verovatno to vec sve zaplenili.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 19/03/2011 : 17:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panasonik

Ne treba napadati ljude iz Belog Puta. Nije njihova zelja sigurno bila da upadnu u probleme. U ostalom,koliko sam ja shvatio,nigde nije receno da se izdavac ugasio,problemi uvek mogu da se prevazidju. Njihova izdanja su kvalitetna i svako ko je kupio ista nije zazalio( ukljucujuci i mene). Ne treba odmah nipodistavati neciji rad u koji je sigurno ulozeno dosta vremena,truda,novca... Izdavastvo u Srbiji je na zalost kao i kultura na marginama drustva a pogotovu strip izdavastvo. To najbolje znaju sami izdavaci.

Slazem se sa svim napisanim. Svaka cast svima koji su ulozili ekstra trud oko bilo kojeg izdanja.

Samo bih dodao da je poprilicno bezobrazno bilo otvoriti na forumu nick "BELI PUT PRESS", koristiti ga u reklamne svrhe, bez trunke ljudskosti, izbjegavajuci vecinu pitanja forumasa i davati samo one odgovore koji su odgovarali firmi u tom trenutku. Lagati i varati ljude, uvjeravajuci ih da beli put ide dalje iako je i vrapcima na grani bilo jasno da se nesto dogadja, i onda, a to mi je najruznije u cijeloj prici, jednostavno nestati sa foruma bez ikakve izjave a kamoli isprike. Mozda ce nekome zvucati da pretjerujem, ali nije mi jasno kako si je osoba koja stoji nepotpisana iza tog nicka to dozvolila, i da li je svjesna kakvu sliku je ostavila o sebi a sve to u ime firme koja vise ne postoji.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/03/2011 : 17:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
i sutra bude glasnovornik za svoju novu firmu

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 19/03/2011 : 18:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Mozda ce nekome zvucati da pretjerujem, ali nije mi jasno kako si je osoba koja stoji nepotpisana iza tog nicka to dozvolila, i da li je svjesna kakvu sliku je ostavila o sebi a sve to u ime firme koja vise ne postoji.

Ta osoba je Vladimir Roganović. Čovek se više puta predstavio i on je samo radio svoj posao najbolje što ume. Nije u tome problem.

Meni je najviše krivo to što je bilo odstupanja od najava, npr. Redov Bili, Indijansko leto, Živa meta i dr., a izdanja najavljena pre 6 godina nisu ugledala svetlost dana. Zar se na samo jednu knjigu Batmana moralo toliko čekati??? I da je bar dočekasmo...

Još 2006./2007. je Beli put pokazao veliku neozbiljnost. Početna megalomanija i pompezne najave dovele su do toga da neka izdanja tavore, a možda (iako samo možda) bi ih neko drugi radio brže i priveo kraju. Sandman, Preacher, 100 Bullets, Sin City - ne predugački i uz to zaokruženi, gotovi serijali! I Thorgal, naravno! MAKAR ovo navedeno.

Sada, kako više neki čitalac od bilo koga da bilo šta uzme i veruje izdavaču? Zašto bi običnog, malog čoveka zanimalo ko stoji iza te i te firme? Let's face it: Phoenix press, Darkwood, Komiko i drugi, pa onda jači Libellus i Fibra - to, tj. takav koncept, je budućnost izdavanja stripova kod nas. Nema govora o širenju strip kulture u nekadašnjim razmerama i gotovo.

Mi ljubitelji stripa smo malobrojna publika i kao takvima nam valja pristupati. Izrazito ciljano i promišljeno. Nisu Gaston, Dado, Sloba, Markos i ostali glupi, daleko od toga, ljudi su samo realni.

A neki novi klinci... Koga od njih životni put navede do stripova, naveo je. (Ne Beli put!) Borba za hiljade novih čitalaca je uzaludna i unapred izgubljena. Možemo govoriti samo o stotinama, i to nekoliko, znači maksimalno hiljadu - hiljadu i po ljudi, koji će u nekom razumnom roku biti "navučeni" na stripove diljem čitave nekadašnje Juge.

Početna (predivna) misija Belog puta svela se na endless rasprodaje. Ko od nas ne bi voleo jednog hiperproduktivnog izdavača stripova (između ostalog)??? Ali, recept veća količina = niža cena... Teško da može uspeti.

Žao mi je, ali najviše mi se dopada Obijevo mišljenje...

quote:
Originally posted by Obi-wan

Meni je žao što sam trošio novac na serijale koji se neće završiti.
I znam da nisam jedini.
Mogao sam taj novac lijepo potrošiti na Amazonu.
Ali ne - ja idem podržavati domaćeg izdavača.
Izdavača kojeg boli ona stvar za mene i ostale koji su im poklonili povjerenje.
Lijepo je Macan objasnio prirodu odnosa izdavača i kupca.
Ali, izvukao sam pouku...

Najiskrenije se nadam da će se nešto nekako promeniti, jer su ljudi koji su radili u Belom putu profesionalci i oni nisu otaljavali svoja izdanja. Tužno je što takav kvalitet nema veću prođu, ali to već nije ni do BP, niti bilo kog drugog izdavača...

Znam da boli nekog q... za moje mišljenje, ali forum i služi da ga iznese ko želi... Stoga, ogroman pozdrav Vuletu, Bobanu, Vladi i ekipi, i - ono što Vam, još jednom, najiskrenije želim - to je da vrlo brzo budete u prilici da nastavite započeto. Međutim, da to onda bude onako kao što radi pre svih Fibra, a i ostali.

Jeste, stripovi su skupi, meni su prvom (pre)skupi, ali u datoj, trenutnoj situaciji: može ili tako ili nikako.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/03/2011 : 18:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Lep post Galade i mogu samo da se složim sa njim stopostotno.
I ja se nadam da će neko nastaviti sa započetim, ali na način na koji to rade Fibra/Libelus/Darkvud - promišljeno, u manjim tiražima.To povlači veću cenu, ali to je neminovnost sa kojom se moramo pomiriti.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 19/03/2011 : 18:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Mi i dalje cekamo Thorgala i Konana.Vi ste obecali godine prolaze a dok se nadamo i cekamo za gladne stripofile http://www.youtube.com/watch?v=RIcpHOMZ98w.Pokusajte malo da ne licite na politicare i ako nesto obecajte to i ispunite.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 19/03/2011 : 19:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Ta osoba je Vladimir Roganović. Čovek se više puta predstavio i on je samo radio svoj posao najbolje što ume. Nije u tome problem.

Cek, jel to Rogan na forumu? Prevoditelj?

Sto se ostaloga tice ja se toplo nadam da ce netko od te ekipe uspjeti naci nekoga tko bi bio spreman objaviti nastavke u nekom manjem tirazu. Mislim, prava su kupljena i placena, ako se ne varam. Ako je poduzece u stecaju ili sta vec, vise im se isplati proslijediti ta prava po manjoj cijeni nekome nego da propadnu, a to bi onom ko izdaje osjetno smanjilo trosak stripa, jer prava su najveci dio kolaca. Tako nesto.

Edited by - Mord on 19/03/2011 19:10:10
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/03/2011 : 19:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Nije Rogan

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 19/03/2011 : 21:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Lep post Galade i mogu samo da se složim sa njim stopostotno.
I ja se nadam da će neko nastaviti sa započetim, ali na način na koji to rade Fibra/Libelus/Darkvud - promišljeno, u manjim tiražima.To povlači veću cenu, ali to je neminovnost sa kojom se moramo pomiriti.

Vec vidim ljude koji se mire sa tim. Graficke novele mogu izaci i u formi Algoritmovog Ironmana (30 evra za HC), pitanje je samo koliko ce ljudi biti spremno da actually izvadi novac iz dzepa. Ja se slazem da bi Fibra, Libellus ili Darkwood bili idealno resenje za serijale, samo sto niski tirazi (500+ primeraka u boji, HC) prave veliki trosak a 100 bullets ili Hellblazer verovatno nemaju bas toliko fanova...
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 19/03/2011 : 21:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
I kad imam nisam spreman da dam 30+evra za stripove. Neka me napada ko hoce ali mi deluje nemoralno toliko para dati kada vidim ljude oko sebe da nemaju bukvalno za osnovne stvari da daju novac. Deluje mi kao rasipanje u teska vremena. Pre nekoliko godina i nekako, ali danas kad vidim na sta lici stanje u zemlji ne mogu pa to ti je :(

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7973 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/03/2011 : 23:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ja se retko slažem u potpunosti sa nečijim podužim postovima, ali sa Gil-galadovim da.

Ja sam i upozoravao da je širenje strip kulture na takav način nemoguće. Odavno.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 19/03/2011 : 23:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
aha, ko zna... možda se svet sprema da da novu šansu socijalizmu...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 19/03/2011 : 23:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice izdavaca svaki od njih krece sa idejom i zeljom da uspe i da proda sto vise strip izdanja. Glupo je apriori reci ne zelim da kupujem necije izdanja dok ne zavrse serijal ili dok ne vidim da li ce opstati na trzistu - 5,10 ili 15 godina. Sta reci za Komunu koja je objavila Korta. Svako njihovo izdanje je bilo pravo malo remek delo i da li je nekome zao sto je kupio njihova izdanja,meni nije. Na zalost necu imati sva izdanja na srpskom ali nema veze,imacu barem pola kortovih albuma ikada objavljenih. Mislim da je pravom ljubitelju stripa bitno da zeljeno izdanje nabavi na svom jeziku bez obzira od koga je izdat u kom formatu i u kakvom povezu. Jedan od forumasa je rekao da je prodao svoje primerke Gastona kada je cuo da ce ista biti objavljena od Belog puta. Zasto? Jel su izdanja Decijih Novina slabija (korice,prevod....),zar taj strip nema neku sentimentalnu vrednost (prvi put sam ga nabavio,jedva sam dosao do njega...) Izdanja Belog Puta imaju neku vrednost i naravno da je svim ljubiteljima stripa zao ukoliko ne zavrse neke od zapocetih izdanja ali ne trba nikog kriviti jer najverovatnije vecina istih nikada ne bi ni bila objavljena na srpskom. A sto se tice ostalih domacih izavaca, svako od njih ima svoju uredjivacku politiku i to treba postovati. Marketprint opstaje vec decenijama, System Comics je najplodonosniji izdavac u poslednjih 10 godina (od osnivanja 2001) sa preko 90 objavjenih naslova (sto albuma,sto mesecnih svesaka) i pregrst zavrsenih serijala, Phonix,Darkwood,Besna Kobila su novi izdavaca i njihov rad treba podrzati (kupovinom istih) jer to jedan od nacina da se pomogne strip scena u Srbiji
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2011 : 23:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jedan od forumasa je rekao da je prodao svoje primerke Gastona kada je cuo da ce ista biti objavljena od Belog puta. Zasto? Jel su izdanja Decijih Novina slabija (korice,prevod....),zar taj strip nema neku sentimentalnu vrednost (prvi put sam ga nabavio,jedva sam dosao do njega...)

Zato sto sam (bio) budala, stvarno sam veorovao 2006 da Beli put ima utvrdjenu izdavacku politiku. Ko je tada znao da je Boban improvizator? Ljudi ovde izgleda zaboravise kako je tada Boban pricao o Gastonu: te izdacemo ga i jednoj knjizi te bice dve, te tri, imamo tim ljudi koji samo radi na tome, te bice izbacen 15 septembra 2007 i slicno. Gaston mi nema izrazenu sentimentalnu vrednost, kao na primer Asteriks, Talicni, Korto.

quote:
Marketprint opstaje vec decenijama, System Comics je najplodonosniji izdavac u poslednjih 10 godina (od osnivanja 2001) sa preko 90 objavjenih naslova (sto albuma,sto mesecnih svesaka) i pregrst zavrsenih serijala, Phonix,Darkwood,Besna Kobila su novi izdavaca i njihov rad treba podrzati (kupovinom istih) jer to jedan od nacina da se pomogne strip scena u Srbiji

Uzimam samo izdanja koja mi odgovaraju, ne interesuje me ko je izdavac, niti cu podrzati izdavaca kupovinom meni nepotrebnoga izdanja. Sto se tice jezika, Markosov Hrvatski u Kenu Parkeru mi je mnogo blizi nego Sistemov Srpski u istome.

Edited by - kasper on 20/03/2011 00:09:24
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2011 : 00:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Kako bilo, zelim da se sto pre pojavi neko u Srbiji ko bi nastavio serijale Belog puta, al da opet to ne bude bilo ko. Darkvud je svakako ovde najpozeljniji. Tirazi ovde nece biti beskonacni kao kod Belog puta, pa ce novi izdavac imati poteskoca da narodu objasni da nece biti popusta 2 za 1, 3 za 1 i slicno. A opet taj izdavac ce imati vec razradjeno trziste. Bice zanimljivo pratiti buduca desavanja.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 20/03/2011 : 00:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Pa i Beli Put je krenuo sa "2 za 1" popustima tek nedavno, dugo vremena su drzali cene.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 20/03/2011 : 00:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:

Ne treba napadati ljude iz Belog Puta. Nije njihova zelja sigurno bila da upadnu u probleme. U ostalom,koliko sam ja shvatio,nigde nije receno da se izdavac ugasio,problemi uvek mogu da se prevazidju. Njihova izdanja su kvalitetna i svako ko je kupio ista nije zazalio( ukljucujuci i mene). Ne treba odmah nipodistavati neciji rad u koji je sigurno ulozeno dosta vremena,truda,novca... Izdavastvo u Srbiji je na zalost kao i kultura na marginama drustva a pogotovu strip izdavastvo. To najbolje znaju sami izdavaci.

Slazem se sa svim napisanim. Svaka cast svima koji su ulozili ekstra trud oko bilo kojeg izdanja.

Samo bih dodao da je poprilicno bezobrazno bilo otvoriti na forumu nick "BELI PUT PRESS", koristiti ga u reklamne svrhe, bez trunke ljudskosti, izbjegavajuci vecinu pitanja forumasa i davati samo one odgovore koji su odgovarali firmi u tom trenutku. Lagati i varati ljude, uvjeravajuci ih da beli put ide dalje iako je i vrapcima na grani bilo jasno da se nesto dogadja, i onda, a to mi je najruznije u cijeloj prici, jednostavno nestati sa foruma bez ikakve izjave a kamoli isprike. Mozda ce nekome zvucati da pretjerujem, ali nije mi jasno kako si je osoba koja stoji nepotpisana iza tog nicka to dozvolila, i da li je svjesna kakvu sliku je ostavila o sebi a sve to u ime firme koja vise ne postoji.

Svaka čast majstore u ovome te 100% podržavam.
Nebitno jeli ta osoba radila posao najbolje što zna ili ne, ali činjenica je da je upotrebaljavala ovaj forum za promociju svojih izdanja i odgovarala na pitanja koja su pasala izdavačkoj kući!!!
Bio bi red da je na kraju rekla ˝Gle, mi propali, nema više novih izdanja, doviđenja i laku noć¨, a ne nestati bez ikakvog objašnjenja.
Imam nešto izdanja od BP-a, i mišljenja sam da su to jako dobro napravili, ali zadnji korak im je bio bez veze.
Siguran sam da bi ozbiljniji izdavači, koje ovdje navodite, usprkos svemu objavili da više neće izdavati stripove pa bi svaki kolekcionar i kupac znao na čemu je.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2011 : 00:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Pa i Beli Put je krenuo sa "2 za 1" popustima tek nedavno, dugo vremena su drzali cene.

Mislim da se deo naroda navikao na popuste za to kratko vreme.
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000