forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 20/03/2011 : 09:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by Mord

quote:
Originally posted by panasonik

Ne treba napadati ljude iz Belog Puta. Nije njihova zelja sigurno bila da upadnu u probleme. U ostalom,koliko sam ja shvatio,nigde nije receno da se izdavac ugasio,problemi uvek mogu da se prevazidju. Njihova izdanja su kvalitetna i svako ko je kupio ista nije zazalio( ukljucujuci i mene). Ne treba odmah nipodistavati neciji rad u koji je sigurno ulozeno dosta vremena,truda,novca... Izdavastvo u Srbiji je na zalost kao i kultura na marginama drustva a pogotovu strip izdavastvo. To najbolje znaju sami izdavaci.

Slazem se sa svim napisanim. Svaka cast svima koji su ulozili ekstra trud oko bilo kojeg izdanja.

Samo bih dodao da je poprilicno bezobrazno bilo otvoriti na forumu nick "BELI PUT PRESS", koristiti ga u reklamne svrhe, bez trunke ljudskosti, izbjegavajuci vecinu pitanja forumasa i davati samo one odgovore koji su odgovarali firmi u tom trenutku. Lagati i varati ljude, uvjeravajuci ih da beli put ide dalje iako je i vrapcima na grani bilo jasno da se nesto dogadja, i onda, a to mi je najruznije u cijeloj prici, jednostavno nestati sa foruma bez ikakve izjave a kamoli isprike. Mozda ce nekome zvucati da pretjerujem, ali nije mi jasno kako si je osoba koja stoji nepotpisana iza tog nicka to dozvolila, i da li je svjesna kakvu sliku je ostavila o sebi a sve to u ime firme koja vise ne postoji.

Svaka čast majstore u ovome te 100% podržavam.
Nebitno jeli ta osoba radila posao najbolje što zna ili ne, ali činjenica je da je upotrebaljavala ovaj forum za promociju svojih izdanja i odgovarala na pitanja koja su pasala izdavačkoj kući!!!
Bio bi red da je na kraju rekla ˝Gle, mi propali, nema više novih izdanja, doviđenja i laku noć¨, a ne nestati bez ikakvog objašnjenja.
Imam nešto izdanja od BP-a, i mišljenja sam da su to jako dobro napravili, ali zadnji korak im je bio bez veze.
Siguran sam da bi ozbiljniji izdavači, koje ovdje navodite, usprkos svemu objavili da više neće izdavati stripove pa bi svaki kolekcionar i kupac znao na čemu je.

S obzirom da su, kako chujem, svi zaposleni u BP dobili otkaz, ukljuchujuchi i Vladu Roganovicha, njihovog PR-a, mislim da je moj poshtovani prezimenjak verovatno imao precha posla nego da se pravda (uglavnom neprijateljski nastrojenim) posetiocima ovog foruma.
Chvek je (izmedju ostalog) bio plachen da medijima i forumima prosledjuje informacije o izdavachkoj delatnosti BP-a koje je smeo. Chinio je to vrlo profesionalno, ignorishuchi prozivke i uvrede (kao i pitanja na koja nije mogao/smeo da da odgovori). To radno mesto je, nazhalost, naglo ugasheno i Vlada je shodno tome prestao da obavlja duzhnosti koje su s tim radnim mestom ishle.

Nishta on vama ne duguje, niti je bezobrazno s njegove strane shto je prednost dao reshavanju nekih bitnijih zhivotnih pitanja, a ne pisanju po forumu koji bi, kako mi se chini na osnovu docheka koji mu je priredjivan u ovoj temi, u shirokom luku zaobilazio da mu to nije bio posao.

Ko zheli da sazna vishe o sudbini Belog Puta, buduchnosti stripova koja je BP imao u pripremi, kao i prodajnom statusu postojechih izdanja, mozhe u svakom trenutku da se "prosheta" do foruma Znaka Sagite i da postavi Bobanu par pitanja, ili (ukoliko ga josh uvek u nekom obliku ima na ovom forumu) da mu prosto poshalje priv.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/03/2011 : 09:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rogan

[quote]
S obzirom da su, kako chujem, svi zaposleni u BP dobili otkaz, ukljuchujuchi i Vladu Roganovicha, njihovog PR-a, mislim da je moj poshtovani prezimenjak verovatno imao precha posla nego da se pravda (uglavnom neprijateljski nastrojenim) posetiocima ovog foruma.
Chvek je (izmedju ostalog) bio plachen da medijima i forumima prosledjuje informacije o izdavachkoj delatnosti BP-a koje je smeo. Chinio je to vrlo profesionalno, ignorishuchi prozivke i uvrede (kao i pitanja na koja nije mogao/smeo da da odgovori). To radno mesto je, nazhalost, naglo ugasheno i Vlada je shodno tome prestao da obavlja duzhnosti koje su s tim radnim mestom ishle.

Nishta on vama ne duguje, niti je bezobrazno s njegove strane shto je prednost dao reshavanju nekih bitnijih zhivotnih pitanja, a ne pisanju po forumu koji bi, kako mi se chini na osnovu docheka koji mu je priredjivan u ovoj temi, u shirokom luku zaobilazio da mu to nije bio posao.

Ko zheli da sazna vishe o sudbini Belog Puta, buduchnosti stripova koja je BP imao u pripremi, kao i prodajnom statusu postojechih izdanja, mozhe u svakom trenutku da se "prosheta" do foruma Znaka Sagite i da postavi Bobanu par pitanja, ili (ukoliko ga josh uvek u nekom obliku ima na ovom forumu) da mu prosto poshalje priv.

1.Kakav mu je to doček serviran?
2.Ako je toliki profesionalac, profesionalno bi bilo da se javio ovdje, i objasnio kako stoje stvari. Ovo je krajnje pičkasto.
3.Mazao je ljudima oči, a oni koji su ga odavno pročitali ga neprijateljski dočekuju.
4.Ako sam ovdje čitao njegove litanije, ne "sheta" mi se na Znak sagite da bi pročitao kraj.
5.Da pitamo Bobana.Boban je poznat kao lik koji bi "poginija za istinu"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/03/2011 09:43:48
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 20/03/2011 : 10:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Mislim da imate prevelika ocekivanja. Covek nije dolazio na forum pod svojim imenom vec kao predstavnik izdavaca. Ne vidim da on ima razloga bilo sta da pojasnjava posto nikada svoje stavove ovde nije ni iznosio vec samo izdavaca koji nekih stavova nije ni imao, i za to je primao platu. Kako plate vise nema ne vidim zasto bi radio sad taj posao za dzabe. Zato ne verujem da ce se korisnicko ime beli put vise ikada i oglasiti na forumu.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/03/2011 : 10:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krenuo sam pisati odgovor, ali necu dalje, jer ce se pretvorit u raspravu bez kraja, a takvih smo se nagledali na forumu. Upitan je krajnji smisao toga. Ali i dalje mislim da su neke stvari mogle biti malo drugacije. Sretno svim bivsim zaposlenicima belog puta, i nadajmo se da cemo jednom vidjeti nastavke zapocetih izdanja s nekim drugim logom na naslovnici.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2011 : 11:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Neprijateljski je nastrojen bio tek manji broj ljudi i to tek kada se počelo osjećati da je nešto trulo.
Tu je sve na mjestu, žao mi je što je tako završilo.
Duguje nam neke odgovore i završetak ove teme koju je započeo. Nije u redu tek tako odmagliti. Da je ljudski rekao šta se desilo, ja mu ne bih zamjerio.
Zašto onda imamo ovaj topic. Dok se lijepo obećavalo, služio je svrsi. Sada kad treba ljudima pogledati u oči i reći da je sve bila bajka, da odemo na druge sajtove? Neka Press i Boban "prošetaju" još malo ovdje naprave odjavnu špicu i zaključavanje topica...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/03/2011 11:37:10
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 20/03/2011 : 12:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja bi samo voleo da znam koja je zamisao bila za prvi broj biblioteke integrala. Jeli to bio Gospodari Jecma?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 20/03/2011 : 13:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

1.Kakav mu je to doček serviran?
2.Ako je toliki profesionalac, profesionalno bi bilo da se javio ovdje, i objasnio kako stoje stvari. Ovo je krajnje pičkasto.
3.Mazao je ljudima oči, a oni koji su ga odavno pročitali ga neprijateljski dočekuju.
4.Ako sam ovdje čitao njegove litanije, ne "sheta" mi se na Znak sagite da bi pročitao kraj.
5.Da pitamo Bobana.Boban je poznat kao lik koji bi "poginija za istinu"

Portparol je isti vid funkcije kao i spiker na drzavnoj televiziji, poturis mu papir i kazes sta da izdeklamuje jer su to "zvanicni stavovi". Mislim, sta se uopste ocekuje od ponovnog pojavljivanja nicka Beli Put Press? "Zasto ovo? A kako ono? Zar niste najavili? Receno je..." i gomila drugih pitanja i potpitanja na koje bi trebalo da odgovori... a on vise ne radi za tu firmu i vrlo verovatno nema nikakvih saznanja sta je kad islo u stampu i da li ce se nastaviti Preacher ili Sandman. I da dodje na forum, sta moze da kaze? "Obavljao sam ono sto mi je receno i prenosio stavove rukovodstva BP"? Pa to svi znaju.
Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 20/03/2011 : 13:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message  Reply with Quote
Previse se emocija unosi u celu ovu pricu. Decko je radio kao pr urednik i prenosio stavove firme. Bio je placen za to i ako mu je receno da tako uradio tako je moralo da se uradi. BP mozda vise nece postojati,mozda ce neki stripovi biti uradjeni od strane drugih izdavaca i kao sto neko rece ovde hajde da zatvorimo topic jer odgovoro od BP (zvanican) vise necemo moci dobiti tako da je prica sta bi bilo kad bi bilo izlisna.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 20/03/2011 : 14:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
cek cek, kao neko ko je cesto postavljao veoma jasna pitanja mister BP presi i veoma cesto ostajao bez direktnog odgovora, a i kada bi dobio odgovor to bi bilo posle vise quotovanja sopstvenih pitanja, zasto onda treba da lijem suze nad doticnim, da pokazujem razumevanje jer "je samo radio svoj posao" (recenica svojstvena Rudolfu Hesu), jerbo je imao tezak docek na forumu koji bi zaobilazio u sirokom krugu?!?! Ako mu je to bio posao, onda je imao obavezu da sa dzekilovskim osmehom i orosenog cela cuti i trpi, da odgovara na pitanja, i da na mene i ostale, kao konzumente njegovog proizvoda, gleda kao na omanje bogove. Mene je licno vredjalo da mister ignorise more postova vezanih za pitanja o novim izdanjima(prosto covek da poveruje da ga je pokosio sarlah ili slicno pa ne ide na forum), da bi objavio pola sata kasnije jos jednu u nizu sega-mega akcija ili posle necijeg skromnog pohvalnog i ulizivackog posta tipa -BP mi te volimo!-, se servilno oglasio i objavio kako je uvek na usluzi i kako guraju punom parom (odjednom sam imao fles Jigsaw pajaca na triciklu u sred pustinje). Ne cudim se da se persona nije pojavila, niti sam to ocekivao, jer je pokazao visegodisnju tendenciju izbegavanja neprijatnih situacija, a sada kada to nema veze sa poslom koji je izgubio se vidi da je to karakterna osobina a ne instrukcija sa vise instance.
Potparol jeste isti vid funkcije kao na televiziji, ali kada se ovde pojavi predstavnik izdavaca, mislim da svi imamo pravo da postavimo bilo kakvo pitanje vezano za izdanja, a ne da se forum koristi kao besplatni oglasni prostor bez ikakvog vida interakcije.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.

Edited by - karven on 20/03/2011 14:06:40
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 20/03/2011 : 14:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, čovek je izgubio posao, najmanje što mu treba sada su prozivke sa foruma.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 20/03/2011 : 14:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
ne brini se, znao je on to i pre nego sto smo mi saznali

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 20/03/2011 : 14:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Ljudi, čovek je izgubio posao, najmanje što mu treba sada su prozivke sa foruma.

Ovo je rezime svih sličnih postova.
Nisam na ovom topicu ostavio puno postova, ali sam ga čitao!!!! I na osnovu toga donosio odluke koje ću BP-ove stripove kupit. Žao mi je što je dotični gospiodin izgubio posao, ali shvaća li ovdi netko da je isti taj gospodin muzao moju lovu koju sam i sam teško zaradio, a sve to na račun obećanja koja nisu ispunjena. Iskreno, niti želim niti očekujem isprike, ali kao što sam već rekao, mogao se javit reći da su gotovi i zbogom. To bi bio način poštene komunikacije....kakvim se dotični gospodin i predstavljao.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2011 : 14:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=7041.650
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/03/2011 : 14:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Od Bobana ništa novo

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 20/03/2011 : 14:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Nije mi žao ni za jedan strip što sam kupio.Beli Put mi je proširio poglede na strip i ne tome mu hvala.Neće svijet propasti ako ne izađu nastavci Propovjednika ili Torgala.
Čak ću kupiti i ostalo što me zanima po,očekujem,super cijeni!
Beloputaši,očekujem vas u nekom drugom obliku na strip sceni
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/03/2011 : 19:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven
a ne da se forum koristi kao besplatni oglasni prostor bez ikakvog vida interakcije.

Amen.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/03/2011 : 20:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
nije mi žao niti jednog njihovog stripa kojega sam kupio, imali su sjajne stripove, dobar prijevod i kvalitetnu opremu
ali da žalim što ih nema više, pa baš i ne
a stripove za koje su imali prava će uzeti netko drugi i dobit ćemo nastavke serijala prije nego da su nastavili s ovom agonijom

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2011 : 20:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nije mi žao niti jednog njihovog stripa kojega sam kupio, imali su sjajne stripove, dobar prijevod i kvalitetnu opremu
a stripove za koje su imali prava će uzeti netko drugi i dobit ćemo nastavke serijala prije nego da su nastavili s ovom agonijom

Iz tvojih usta u uši Velikog Izdavača.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/03/2011 : 20:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by ken2

Iz tvojih usta u uši Velikog Izdavača.

moj pik bi bio da fibra preuzme amerikance, a darkwood torgala i ostale bd poslastice

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 20/03/2011 : 22:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by Mord

quote:
Originally posted by panasonik

Ne treba napadati ljude iz Belog Puta. Nije njihova zelja sigurno bila da upadnu u probleme. U ostalom,koliko sam ja shvatio,nigde nije receno da se izdavac ugasio,problemi uvek mogu da se prevazidju. Njihova izdanja su kvalitetna i svako ko je kupio ista nije zazalio( ukljucujuci i mene). Ne treba odmah nipodistavati neciji rad u koji je sigurno ulozeno dosta vremena,truda,novca... Izdavastvo u Srbiji je na zalost kao i kultura na marginama drustva a pogotovu strip izdavastvo. To najbolje znaju sami izdavaci.

Slazem se sa svim napisanim. Svaka cast svima koji su ulozili ekstra trud oko bilo kojeg izdanja.

Samo bih dodao da je poprilicno bezobrazno bilo otvoriti na forumu nick "BELI PUT PRESS", koristiti ga u reklamne svrhe, bez trunke ljudskosti, izbjegavajuci vecinu pitanja forumasa i davati samo one odgovore koji su odgovarali firmi u tom trenutku. Lagati i varati ljude, uvjeravajuci ih da beli put ide dalje iako je i vrapcima na grani bilo jasno da se nesto dogadja, i onda, a to mi je najruznije u cijeloj prici, jednostavno nestati sa foruma bez ikakve izjave a kamoli isprike. Mozda ce nekome zvucati da pretjerujem, ali nije mi jasno kako si je osoba koja stoji nepotpisana iza tog nicka to dozvolila, i da li je svjesna kakvu sliku je ostavila o sebi a sve to u ime firme koja vise ne postoji.

Svaka čast majstore u ovome te 100% podržavam.
Nebitno jeli ta osoba radila posao najbolje što zna ili ne, ali činjenica je da je upotrebaljavala ovaj forum za promociju svojih izdanja i odgovarala na pitanja koja su pasala izdavačkoj kući!!!
Bio bi red da je na kraju rekla ˝Gle, mi propali, nema više novih izdanja, doviđenja i laku noć¨, a ne nestati bez ikakvog objašnjenja.
Imam nešto izdanja od BP-a, i mišljenja sam da su to jako dobro napravili, ali zadnji korak im je bio bez veze.
Siguran sam da bi ozbiljniji izdavači, koje ovdje navodite, usprkos svemu objavili da više neće izdavati stripove pa bi svaki kolekcionar i kupac znao na čemu je.

e baš je /poshtovani prezimenjak/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/03/2011 : 12:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro ljudi, pustite sad sve te priče - šta se desilo desilo se.
Nego, ponoviću, šuška li se šta o rasprodaji ???

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/03/2011 : 12:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ma dobro ljudi, pustite sad sve te priče - šta se desilo desilo se.
Nego, ponoviću, šuška li se šta o rasprodaji ???

Pa imao si 100 (slovima sto) rasprodaja do sada, koga jos to interesuje.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/03/2011 : 15:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam na čišćenje lagera.To bi trebala da bude najpovoljnija akcija Belog puta ikad.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2011 : 15:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Možda nisu potpuno digli ruke od stripova, pa zato i nema akcije?
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/03/2011 : 18:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Dragi prijatelji i ostali posetioci ovog topica,

Beli Put je, kako vam je poznato, u ozbiljnim problemima. Da li će nastaviti svoj rad, kada i na koji način - u ovom trenutku nije potpuno izvesno.

S obzirom da od pre nekoliko dana nisam više zaposlen u Belom Putu - ovo je moj poslednji post na ovom topicu. Zato ne bih želeo da detaljnije govorim o razlozima ovakve situacije u Belom Putu, kao ni da špekulišem o daljim koracima. Siguran sam da će nadležni naći način, mesto i vreme da vam daju informacije o tome.

Što se mene tiče: hvala vam na saradnji. Trudio sam se da vas obavestim o svim vestima u vezi sa stripovima Belog Puta, makar o svim koje sam ja imao. Naročito hvala na podršci vama koji razumete situaciju u kojoj su se našli Beli Put i ljudi koji su ga stvarali. Ta situacija nikome nije prijatna, ali je nažalost sasvim moguća u oklnostima u kojima živimo.

Sve najbolje,
Vladimir Roganović (Beli Put PRESS)
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000