Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mikado
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/texover.gif)
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 23/03/2011 : 20:18:40
|
Mister No knjiga 2 Veseli četvrtak. Epizode 1. Srebrni kajman 2. Čovek sa crvenom maskom 3. Rečni pirati 4. Avantura u Ekvadoru 5. Tango Martinez 6. Rio Negro 7. Senke u noći 8. Hram Maja. Naslovna strana izdanja je naslovnica regularca 15 Il tempio dei Maya koju je crtao Ferri. Unutra su sve naslovnice. Stranica 798. Samo 4 stranice teksta na kraju knjige. Otisak fenomenalan (za sve neverne Tome). Epizode svima dobro poznate, ocene od 4 do 5 plus. Samo izdanje fenomenalno, ozbiljno urađeno, vredi svaki dinar. Sa totalnim popustom 1150 dinara u Trafikama. |
sangue navajo |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Bat Baterton
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/batteste.jpg)
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 23/03/2011 : 20:32:38
|
quote: Originally posted by Mord
Nije problem doci do izdanja, samo sam znatizeljan i zanima me zasto je tako. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Logičan zaključak je da cene domaćeg kiosk izdanja diktiraju cene uvoznih kiosk izdanja. Kada bi se u Hrvatskoj VČ prodavao po ceni koja je u Srbiji, VČ bi bio jeftiniji od Ludensa i samim tim bi prodaja Ludensa opala. Isto tako, kada bi Ludens u Srbiji imao cenu koju ima u Hrvatskoj, bio bi dosta manje zanimljiv nama jer prosto bi faktor cene napravio veliku razliku.
Inače, kupio sam knjigu 2, au, koja mrcina ![](icon_misterno.gif) ![](icon_misterno.gif) Jedva čekam da se bacim na čitanje! |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11654 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 23/03/2011 : 20:36:00
|
Koja je fora da u Trafikama bude jeftinije? Danas sam im poslao mail i rekose mi da MN 2 + Zagor OP sa 30% popusta iznosi 1477 din. Prema tome, prosta matematika kaze da knjiga kosta 1770 din. Cena nije problem, ali koja je fora da razlicito kosta u odnosu na Trafiku. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
|
Bat Baterton
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/batteste.jpg)
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 23/03/2011 : 20:39:47
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Koja je fora da u Trafikama bude jeftinije? Danas sam im poslao mail i rekose mi da MN 2 + Zagor OP sa 30% popusta iznosi 1477 din. Prema tome, prosta matematika kaze da knjiga kosta 1770 din. Cena nije problem, ali koja je fora da razlicito kosta u odnosu na Trafiku.
Ja sam kupio baš ta 2 stripa sad zajedno u Trafici i to je ta cena, nema razlike. |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11654 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Collector
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/hellblazer_2_50x50.jpg)
Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
Posted - 23/03/2011 : 21:08:15
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Pa, vidim da neki pisu da je su kupili knjigu za 1150 din, pa mi je bilo cudno...
Ček' bre......knjiga Mr No = 1150 dinara, Knjiga Mr No + op 13 = 1477 dinara. eto ti računice ![](icon_smile_big.gif) |
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4835 Posts
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Friki
Junior Member
![](avatars/cep_portrait_05.jpg)
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40631 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Elesar
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/prohibited2-03.jpg)
Serbia
261 Posts
Member since 14/03/2009 |
Posted - 24/03/2011 : 10:12:19
|
Na ove moje fotke zaboravih da dodam da je povez jako korektan, otisak maksimum koji VC moze da izvuce, a svi znate sta vas ceka unutra i koliko je dobro - tako da nemate sta da cekate! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
strenvvm et virtvte |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40631 Posts
Posted - 24/03/2011 : 10:23:45
|
Ovo je definitivno potez decenije u strip izdavastvu.. Ove mrcine Teksa i Mister Noa... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15967 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/03/2011 : 11:46:08
|
zbilja ludilo....potez stoljeća... |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
d.r.p
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
izivko
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(167).jpg)
Germany
12785 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4835 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40631 Posts
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4835 Posts
Posted - 24/03/2011 : 15:00:24
|
ako rese da roknu ken parkera (79 epizoda) to je 4 sveske sve... i zdravo... podjednako debelih jer je donoverov karavan u poslednjoj cetvrtini... jedna sveska za sajam knjiga, jedna za novu godinu, jedna za uskrs, jedna za letnju sezonu... |
sangue navajo |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/03/2011 : 15:20:28
|
U tom stripu ima jedno cijelo drvo iz Amazzonije,mora da su ga sasjekli i doveli u stampariju da naprave ovo! I sad se jos cude sto MNO nece da izlazi vise ( kako gdje!) Nije ni cudo kad je Sting protestirao zbog udovoljavanju stripofila i njihovim apetitima!
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
nolo contendre
Junior Member
![](AvatarUpload/The Crow - J.O.Barr1.jpg)
Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/03/2011 : 15:25:36
|
quote: Originally posted by sawitch
Cekamo nekog Marti Misteriju od prvih 20 epizoda.. Ili nekog endless Kita Telera... ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ja bih ovog Kita Telera kupovao da ga ložim preko zime.. Mislim da bi jedna knjiga u kotlu držala temperaturu pola dana.![](icon_smile.gif) |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 24/03/2011 : 15:27:33
|
nadam se da je uvez dovoljno dobar da može podnjeti ovoliku mrcinu u beskonačno čitanja... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40631 Posts
Posted - 24/03/2011 : 15:44:05
|
quote: Originally posted by emirem U tom stripu ima jedno cijelo drvo iz Amazzonije
![](lol.gif) ![](hail.gif)
quote: Originally posted by nolo contendre Ja bih ovog Kita Telera kupovao da ga ložim preko zime.. Mislim da bi jedna knjiga u kotlu držala temperaturu pola dana.![](icon_smile.gif)
Sto? Dobar je Kitac.. ![](icon_smile.gif) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|