forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Conan, Captain America... Nah...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/03/2011 : 20:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
To šta si ti napisa je Ultimate verzija priče ja mislin. Ko to zna kako će bit...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/03/2011 : 20:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
mm, da li je?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/03/2011 : 20:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

To šta si ti napisa je Ultimate verzija priče ja mislin. Ko to zna kako će bit...

Vidim, slabo ti čitaš Avengerse.

Ajd, pročitaj u miru Avengers br. 4 iz 1964. godine.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 24/03/2011 20:32:09
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/03/2011 : 20:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
A jebiga Jedino san ultimatese i čita od sličnih stvari, a i tamo je Cap nesta za vrime drugoga svjetskoga pa su ga kasnije našli... Zato san mislija da se o tome radi Bolje da šutin kad nije moje područje.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/03/2011 : 20:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jebiga Jedino san ultimatese i čita od sličnih stvari, a i tamo je Cap nesta za vrime drugoga svjetskoga pa su ga kasnije našli... Zato san mislija da se o tome radi Bolje da šutin kad nije moje područje.

hvala, hvala

nego....Ultimate univerzum ti je reciklirana i koncentrisana verzija originalnog, uz par izmena :D

a u originalnom, Cap je jedan od nekoliko junaka iz Golden age Marvela (pored Namora/Submarinera i Original HUman Torcha (ali njega nisu vracali?)

Pri pocetku Silver agea, sa Avengersima i Fantastic Four, itd....najpre su oziveli Submarinera, a onda Capa, koga su prikljucili Avengersima.

Odlicna ideja, zapravo, to spajanje serijala na taj nacin, ozivljavanje starih junaka, itd.... :)

Edited by - Lord Vader89 on 24/03/2011 20:38:26
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 24/03/2011 : 20:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
meni ovaj treiler izgleda odlično. od super hero filmova koji izlaze ove godine mi ovaj najviše obečava.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/03/2011 : 20:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

(pored Namora/Submarinera i Original HUman Torcha (ali njega nisu vracali?)

Jesu, jesu. Štoviše, mislim da je Steve Englehart iskoristio ideju kako je Ultron uzeo tijelo originalnog Human Torcha (s obzirom da je bio android) kako bi stvorio Visiona. John Byrne je vratio originalnog Torcha u život u svome serijalu Avengers West Coast. Vratila ga je u život Scarlet Witch.

Kasnije je Human Torch (bez svojih moći) imao važnu ulogu u serijalu Heroes for Hire Johna Ostrandera.

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 24/03/2011 : 20:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Jesu, jesu. Štoviše, mislim da je Steve Englehart iskoristio ideju kako je Ultron uzeo tijelo originalnog Human Torcha (s obzirom da je bio android) kako bi stvorio Visiona. John Byrne je vratio originalnog Torcha u život u svome serijalu Avengers West Coast. Vratila ga je u život Scarlet Witch.

Kasnije je Human Torch (bez svojih moći) imao važnu ulogu u serijalu Heroes for Hire Johna Ostrandera.

Pa koliko si ti stripova u životu pročitao, mašino jedna?

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/03/2011 : 20:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

isti Ostrander koji je radio na SW Republic i Legacy

zanimljivo, malo cu da proceprkam po Wiki
ebi ga, da sam malo manje lenj, ko sto nisam, pa da iscitam lepo ovaj Marvel saga, sigurno tu ima toga dosta

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/03/2011 : 21:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

isti Ostrander koji je radio na SW Republic i Legacy

Baš taj, koji btw piše novi Star Wars serijal, u jamesbondovskom ruhu.

Njegov Heroes of Hire je bio odličan, iako je zahtjevao određeno predznanje vezano uz događaje oko Onslaughta. Ali nije ništa strašno. Onslaught je ionako bio bezvezna priča.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/03/2011 : 21:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
znam znam, sve znam :D (za SW, da ne dodje do zabune :D )

Edited by - Lord Vader89 on 24/03/2011 21:03:57
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/03/2011 : 22:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ja taman tija spomenut WCA

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 25/03/2011 : 19:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

http://movies.yahoo.com/movie/1810026349/video/24643271

Novi trejler Kapetana. Ionako ga ne volim, mislim da ga poslije filma neću voljeti još više...

I hear you, i meni se nekako cini da Johnston nije redatelj koji zna promisliti o likovima i stvarno ih rezirati, sto mi i forspan nekako govori, tj. drugi dio njega koji je prepun jeftine akcije.

Ipak, Johnston je vise puta rekao da je film o Capu koji je oduvijek htio snimiti film o Steve Rogersu, dakle origin story. Iz kadrova hipermrsavog Evansa mi se cini da je tom aspektu ekstremne fizicke transformacije koja nije promjenila njegov moral pristupio s dosta promisljanja; izgleda interesantno i filmu novo, originalno.

Kad se stvari tako sagledaju, Johnston je vjerojatno posvetio neko vrijeme svog zivota razmisljanju na koji nacin bi on snimio origin story Kapetana Amerike, ovdje je tome ocito dao poprilicno ekspozicije i na to se fokusirao - pretpostavimo da je akcija na kraju samo zato da film zavrsi ocekivano, akcijom, a ne zato sto je on u njoj vidio nesto za lik posebno vrijedno.

On ce dakle dostaviti svoj origin story i to ce mu vjerojatno biti jedini Cap film koji ce raditi. Onda, nakon njega, ce Whedon obraditi Kapetana na svoj, vjerojatno drugaciji nacin, mozda ga obogatiti, znati bolje iskoristiti i eksponirati u akciji, plus tu je jos neprilagodjenost koju prolazi nakon ponovog odledjivanja u sadasnjosti i interakcija s ostatkom ekipe...

Hocu reci da bi Whedon mogao s ovim likom najprije napraviti nesto dobro bas zato sto Johnston vjerojatno nije ni htio, bivsi koncentriran na origin, pa bi ga ti jos mogao zavoljeti :)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/03/2011 : 15:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ne znam gde staviti, a siguran sam da mi autor teme nece zameriti sto promovisem Tora

evo, direktno iz filma - pao s Marsa!

http://www.youtube.com/watch?v=ZwoAhQvVzZw&feature=player_embedded

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 31/03/2011 : 23:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
Kat Denning je jedini razlog da ču gledat thor-a.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/03/2011 : 23:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
A Natali Portman nista? :(

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 01/04/2011 : 00:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
princes Padme me nervira. od phantom menace dalje je ne mogu smislit. jedino gde sam je još progutao je v for vendeta.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/04/2011 : 00:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
:( (senator Padme)

:(

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/06/2011 : 20:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je što više nitko ne radi ovakve rukom crtane plakate.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 20:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ajme odličan je!
Jel ovo službeni plakat il neki fan made? Ovo bi volija imat u sobu na zidu

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/06/2011 : 20:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajme odličan je!

Nije službeni plakat.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 20:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
A šteta :/

Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 26/06/2011 : 12:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajme odličan je!

Nije službeni plakat.

Procitao sam negdje da je neki crtac koji inace za marvel crta stripove na vlastitu inicijativu naslikao taj plakat, sto je marvel kupio i valjda stampao kao nekakav limited edition, stajaznam. I jos da su ekipi filma podijelili taj poster, ne znam moze li se kupiti. Ne znam sto mislite pod sluzben, ali je marvelov, nije fanmade
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/06/2011 : 15:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Tako je, plakat će biti podijeljen filmskoj ekipi, ali se neće moći kupiti, niti će biti izložen u predvorjima kina.

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 24/07/2011 : 21:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam Kepa i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Film je na nivou Thora i X-Mena.

Jedino sto mi je zasmetalo su retki mirko-pazi-metak momenti, te utisak da su Red Skull & Hydra pomalo campy, sa sve pew-pew puskama i duplim naci pozdravom... Ali to se valjda nije moglo izbeci. Meni bi CA bio najbolji kao period piece, nesto tipa Band of Brothers meets superheroes, ali to je za neku drugu pricu.

Fanovima ce se svideti detalji koji povezuju sve Marvelove filmove, a pravi geekovi ce prepoznati poneki cameo (da ne spojlujem, jedan je na pocetku filma).

Filmu za sada dobro ide na blagajnama a ocene su u proseku 7/10, sto je bio i moj utisak.

moji crteži
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000