.I šakali jedu...ali šta?. Vala, bas nagojena dvojka...znam kad sam uzeo keca u ruke bio sam se slogir'o zamalo...ali ovo... :O Sad jos da izadje i KIDD 13 pa da narucujem to o jednom trosku...
.I šakali jedu...ali šta?. Vala, bas nagojena dvojka...znam kad sam uzeo keca u ruke bio sam se slogir'o zamalo...ali ovo... :O Sad jos da izadje i KIDD 13 pa da narucujem to o jednom trosku...
Što, nećeš da čekaš KI 16
Ne,on to iz velikog poštovanja uzima posebno! Vedro je nebo iznad Darkwooda!
Vidi, pravedni, sa tobom i da se sali covek neces da cmizdris i zoves moderatore zbog bezazlenih slicica... Niste ni ti ni cronos cmizdili, to stoji. Aj sad kako da covek komunicira sa covekom koji u nik nejmu cuva ime shatro r'n'r zvezde teracice mjeseca, na koga se lozi 1000000000 mediokriteta? Toliko primarno o njegovoj kreativnosti. Kad pise, ne zastajkuje, u zemlju ne dodiruje, al mu treba jos kilometarski smajli zagor da postigne kao nesto...pfffffffffffffff!!!
Ma jos sesnaj's zagora da stavi, i ne plavi (?), nego zvezde da skida... njegova pisana rec ima tezinu za magareca damu da se obesi.
Znas li ti druze becejski, meteoroloze darkvudski, da neki kvazi fanovi Zagora prodaju knjige sa potpisom Galijena Ferija i opet bi da cackaju mecku pa im posle kriv djavo?
Ja se nadam da je stavljeno do znanja kome treba da sjase?
Nego ovo bese tema o Mister NOu?
Na temu o tome kratko, jasno i glasno:
ODLICNO IZDANJE! BISER IZDANJE EDICIJE VESELI CETVRTAK! JEDVA CEKAM DA GA DOCA NABAVI, PA DA MOGUCE I JA KONZUMIRAM TO MALO.
Evo prvi put koliko se ja secam greska u VC stripu kod mene... Uzeo knjizurinu MN broj 2 i imam jednu stranicu bezveze.. Fali prava a ubacena neka druga...
Sta da radim sada? Da saljem nazad? Narucio sam iz Darkwooda... Mogu li oni da mi to zamene?
Evo prvi put koliko se ja secam greska u VC stripu kod mene... Uzeo knjizurinu MN broj 2 i imam jednu stranicu bezveze.. Fali prava a ubacena neka druga...
Sta da radim sada? Da saljem nazad? Narucio sam iz Darkwooda... Mogu li oni da mi to zamene?
Koja stranica je u pitanju? Da proverim kod mene, možda je svaki primerak takav..
stigle su mi prve dve knjige Mr No-a! verovali ili ne ovo izdanje me je ponovo zagrejalo za strip. sto je najbolje, procitao sam tek prve dve epizode, ostalo cuvam za neku dobru priliku neko putovanje, da ih sve procitam u slast!od kada sam kompletirao 100 bullets, pao sam u komu i jos me jedino dylan dog odrzavao na vestackom disanju, ali ovo sad...potpuno me je trglo! gledam sad italijanske naslovnice epizoda koje dolaze i voda mi curi na usta. ne mogu da docekam 3 pa 4 i ostale debeljuce. gomila Mr No ranog materijala nisam ni procitao. a moram priznati da mi je upravo on bio onaj junak ciji zivot bih najvise zeleo da zivim (kada bih imao muda za tako nesto)))>
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Ja sam bio u nekoj stampariji u ZR-u i pitao sam koliko bi kostala crna tvrda kao kozna korica sa srebrnim tiskom da ukoricim te mrcine... Kazu 500 dindzi... Prve pare i odoh tamo.. :)))) Pravice se vrhunska kolekcija... :)
Ja sam bio u nekoj stampariji u ZR-u i pitao sam koliko bi kostala crna tvrda kao kozna korica sa srebrnim tiskom da ukoricim te mrcine... Kazu 500 dindzi... Prve pare i odoh tamo.. :)))) Pravice se vrhunska kolekcija... :)