forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Doživljaji bidanja!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/04/2011 : 17:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Neznam dali je tema bila.
Pišem potaknut cinjenicom da clan ALIBABA(svaka cast covjeku neman apsolutno nista protv njega)svaku malo vrijedniju aukciju koju ja bidam u zadnjih 6 sekundi on bida u zadnjih doslovno 2ili 1 sekundu.Kad se obradujes da si nesto dobro uhvatio za ok novac...pojavi se sablast zvana ALIBABA
Eto to je moje iskustvo na aukcijama !!

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2011 : 17:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
I sad si ti ljut šta je on platio više nego ti za strip?Pa to i je smisao aukcija da pobjednik bude onaj koji najviše plati/ponudi.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/04/2011 : 17:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

I sad si ti ljut šta je on platio više nego ti za strip?Pa to i je smisao aukcija da pobjednik bude onaj koji najviše plati/ponudi.

xD Ali svaki put hhh
Nisam ljut,samo eto komentiram koji su moji doživljaji.Hvala Bogu covjek vise ponudio i odnio neman se ja tu sta ljutit .
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/04/2011 : 17:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

xD Ali svaki put hhh
Nisam ljut,samo eto komentiram koji su moji doživljaji.Hvala Bogu covjek vise ponudio i odnio neman se ja tu sta ljutit .

Odvali odmah dobru cifru, pa si miran
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2011 : 17:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Krivo ga savjetuješNeka stavi cifru koju je maksimalno spreman platiti za neki strip i onda uopće ne mora dežurati već na kraju vidi da li je osvojio aukciju ili ne.Ako je osvojio-onda super a ako nije nema veze jer će opet biti taj strip na aukciji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40679 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/04/2011 : 18:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Poenta svih aukcija sveta...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/04/2011 : 19:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krivo ga savjetuješNeka stavi cifru koju je maksimalno spreman platiti za neki strip i onda uopće ne mora dežurati već na kraju vidi da li je osvojio aukciju ili ne.Ako je osvojio-onda super a ako nije nema veze jer će opet biti taj strip na aukciji.

Da, ali tako daješ protivnicima vremena da važu, planiraju, taktiziraju, da te upoznaju i provociraju.
S druge strane, imamo ulet u zadnjoj minuti (sa cifrom koju si spreman dati) i nema više vremena...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 05/04/2011 : 19:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
I meni se tako jednom dogodilo.U zadnjoj minuti jedan čovjek je ponudio 1 kunu više za strip
Izgleda ako ti je stalo do stripa da moraš zadnje minute aukcije dobro gledati
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8292 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 05/04/2011 : 20:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
jebenu su one akcije od 1 kune, tu se rijetko proslavim
radije čekam strip po nekoj cijeni pa kupim

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2011 : 20:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

I meni se tako jednom dogodilo.U zadnjoj minuti jedan čovjek je ponudio 1 kunu više za strip

-----------------------------------------------------------------------------------------
Nije on dao ponudu za 1 kunu većuVeć je pobjednička aukcija uvijek za jednu kunu veća od druge najbolje ponude.A koliko je pobjednik ponudio to zna samo on.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/04/2011 : 20:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Da, ali tako daješ protivnicima vremena da važu, planiraju, taktiziraju, da te upoznaju i provociraju.

aukcije=rat
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2011 : 20:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

S druge strane, imamo ulet u zadnjoj minuti (sa cifrom koju si spreman dati) i nema više vremena...

-----------------------------------------------------------------------------------------
Kad pomislim da si normalan ti me uvijek uspiješ iznenaditi sa nečim
Na to nisam ni pomislio a ionako suparnike u aukcijama ne smatram protivnicima(možda zato šta rijetko šta kupujem a i kad kupujem to nisu stripovi koji bi privukli puno ponuđača).
Teško me natjerati da dam više novca za strip negoli sam zamislio ali si u pravu šta se tiče ostavljanja ponuda pri kraju aukcija ali one nekad istječu u čudna vremena ili u vrijeme kad nisam u mogučnosti bidati.
Vidi se da si dobro proučio sve aspekte aukcija

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1307 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 05/04/2011 : 20:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
onda si dobrodošao kod mene, ti bidaš, ali baba kupi, ja dobijem novac...
dogovoreno!

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2011 : 21:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nice one

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/04/2011 : 23:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka cast!Nesto slicno sam i mislio iako i to nevalja jer nekad bidanjem u zadnji tren mozes ustedit!
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 06/04/2011 : 08:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije on dao ponudu za 1 kunu većuVeć je pobjednička aukcija uvijek za jednu kunu veća od druge najbolje ponude.A koliko je pobjednik ponudio to zna samo on.

Taj čovjek je baš samo 1 kunu više ponudio za strip.Tako je pisalo na aukcijama
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/04/2011 : 09:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šalio sam se, naravno, tvoj savjet je u biti ono kako treba postupiti... Budući da sam za strip Nasilje u Darkvudu spreman dati 50 eura jasno mi je da ga nikad neću kupiti, osim neku tešku kršinu, ali takvih baš i nema na aukcijama...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16015 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/04/2011 : 10:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
nemaš tu pravila...idi na osjećaj i kak bu bu..kad izgubiš,poželi si idući puta više sreće...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/04/2011 : 10:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Šalio sam se, naravno, tvoj savjet je u biti ono kako treba postupiti... Budući da sam za strip Nasilje u Darkvudu spreman dati 50 eura jasno mi je da ga nikad neću kupiti, osim neku tešku kršinu, ali takvih baš i nema na aukcijama...

Nemoj biti siguran.Tko zna šta budućnost donosi?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27193 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/04/2011 : 10:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je li on pobjedio na aukciji i da li si ti bio drugi?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/04/2011 : 10:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

U pravu je Jaki, pobednicka cena je za 1 kunu veca od drugoplasirane. Na primer, ako si ti dao ponudu 150 kuna, a ja dao ponudu 200 kuna, pisace da sam ja osvojio aukciju za 151 kunu, jer tako radi sistem aukcija. Moja ponuda se povecava kako ti povecavas ponudu. Ako das ponudu od 201 kune, tek tada me pretices. Sve sto ponudis ispod 200 kuna, imacu za 1 kunu vecu ponudu od tebe.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 06/04/2011 : 12:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Taj čovjek nije ponudio npr. 15 kuna a koštalo je npr. 7 kn već je na moju ponudu od 7 kn dodao samo 1 kn i tako je bio prvi na aukciji s 8 kn u zadnjoj minuti
P.S.
Malo sam filozofirao oko ovoga gore pa tko skonta svaka čast
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/04/2011 : 12:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Pazi, ako je na tvoju ponudu od 7 kuna, dao njegovu od 15 kuna, onda ce sistem upisati da je najveca ponuda trenutno 8 kuna, pa ti mozes dati posle toga ponudu od 9 kuna, ali ce stajati da je trenutna ponuda 9 kuna, ali da ti nisi najbolji ponudjac. Sve dok ti ne das ponudu koja je veca od njegove rezervisane ponude, a u ovom slucaju bi bilo 16 kuna, on ce biti najbolji ponudjac.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/04/2011 : 12:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taj čovjek nije ponudio npr. 15 kuna a koštalo je npr. 7 kn već je na moju ponudu od 7 kn dodao samo 1 kn i tako je bio prvi na aukciji s 8 kn u zadnjoj minuti
P.S.
Malo sam filozofirao oko ovoga gore pa tko skonta svaka čast

rezultati na kraju ne pokazuju koliko je osvaja; aukcije ponudio novaca, nego samo da za koju je cifru to i napravio
dok za ostale sudionike (koji aukciju nisu osvojili) se vidi koliko su i kada nudili
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 06/04/2011 : 12:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Sad kontam s ovim ponudama!
Fala Red Cloud i Supermark
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/04/2011 : 17:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
hm novi clan skuby vidim da ima potencijala da bude stalan član i veliki zaljubljenik u stripove
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000