Od danas u SNK: Zagor Extra br.198 - Vjecni Covjek
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
I ja se nadam da ce od sutra biti na kioscima, jedva cekam...
Samo napred sa Zagor Extra brojevima - to su sad one iste epizode koje sam kupovo kad sam bio mali. Ovo je k'o da ponovo prezivljavam svoje djetinstvo, ahhhh... :)
Samo napred sa Zagor Extra brojevima - to su sad one iste epizode koje sam kupovo kad sam bio mali. Ovo je k'o da ponovo prezivljavam svoje djetinstvo, ahhhh... :)
Jos da se zove Pecina cudovista !?! Stvarno extra serija!
Ko ce to znati, tako je vec od broja 185 "Crvena Orhideja"!
tacno se vidi gde je bio naslov italijanski pa obrisan...ostali tragovi od slova...lose obradjena naslovnica...
Eh, bas sam to htio komentirati!! Nesto izgleda kao oblak za oluje,a kad ono izgleda fleka kod loseg brisanja origigi naslova!! Izgleda da je ta munja pukla u Ludens malo!!!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Mozda bi naslovna trebala da izgleda malo poput ove... znam da jos uvijek nisam sve perfketno ocistio, ali ipak izgleda puno bolje nego prije... stavise, trebalo mi je samo tri minute da je ovako uredim. Jesu oni urednici iz Ludensa stvarno odrali muda kad su uredjivali ovu naslovnu, oh ho ho
satrase se na drugim izdanjima pa kiksaju na najprodavanijem Jutros u Mostaru vidjen , sinoc u SNK danas u Mostaru , zato su u tom pogledu napredovali sto mi se pravo svidja