Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
tacno se vidi gde je bio naslov italijanski pa obrisan...ostali tragovi od slova...lose obradjena naslovnica...
Eh, bas sam to htio komentirati!! Nesto izgleda kao oblak za oluje,a kad ono izgleda fleka kod loseg brisanja origigi naslova!! Izgleda da je ta munja pukla u Ludens malo!!!
Nisu računali da Zagorovci imaju u glavi sve originalne i tutto naslovnice i da odmah opaze stvari kojima ovdje nije mjesto.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
A daj jben im sve...dat cu ako treba i 30 kuna da na nesto liči a ne da ovako useru Bogami njima treba opalit jednu doru konkurenciju pa da vidis kako bi se trudili...cek nije mi jasno kako glavni urednik moze uopce dopustit da ovakvo nesto prođe...jadnici da ne govorim kako se ponasaju prema stripovima 95% stripova je osteceno jedva nadem strip bez ostecenja jadnici kako im nije jasno da ljudi nemaju para za kruh a kamoli za njihove oštečene izbljuvotine. Dolje balkan i sve što ima veze sa njim!
Ponekad vidim neke komentare da je Zagor strip za djecu, jedna od prvih stvari kojih se tada sjetim je da li su ti tipovi mozda procitali od Zagora samo strip "Vatreno Oko" i nista vise. Moje misljenje je da je ova prica ispunila svoju svrhu, to je da navuce mladji uzrast na stripove. Gamba je takodje jedan od ljudi ciji je stil crtanja pogodan za mladje uzraste, tako da se ovdje perfektno uklopio. Nekada je i meni ova epizoda bila dobra, ali ovo je upravo jedna od prica koje se prerastu. Treba samo da se uzme u obzir ova epizoda i uporedi sa "Divovima dobra i zla" i vidi nevjerovatna razlika u tome za koje doba su ta dva razlicita stripa pravljena. Jos jednom da ponovim, pored toga sto smo mi postali matorci, ova prica je u svoje vrijeme itekako imala svoju svrhu, isto kao i nesto kasnije objavljena epizoda "Covjek Munja", koja je trebala da privuce klince napaljene na superheroje. Naslovnica "Vatreno Oko" ima kultni status na nasim prostorima, prije svega zato sto je bila u albumu sa slicicama kao jedna od najboljih naslovnica.
Kic, djetinjasto-odgovor je da! Zabavno i opustajuce-odgovor je isto da!
A daj jben im sve...dat cu ako treba i 30 kuna da na nesto liči a ne da ovako useru Bogami njima treba opalit jednu doru konkurenciju pa da vidis kako bi se trudili...cek nije mi jasno kako glavni urednik moze uopce dopustit da ovakvo nesto prođe...jadnici da ne govorim kako se ponasaju prema stripovima 95% stripova je osteceno jedva nadem strip bez ostecenja jadnici kako im nije jasno da ljudi nemaju para za kruh a kamoli za njihove oštečene izbljuvotine. Dolje balkan i sve što ima veze sa njim!
Za oštećenja nije kriv Ludens nego distributer (Tisak) koji veže stripove ko vreće krumpira. Kupuj u striparnicama pa neće biti oštećenja...
Original naslovnica je deset puta bolja... Hvala Ludensu što su usrali jednu od boljih Ferrijevih naslovnica ikada... Ali jebiga, ja ću to ipak kupiti, stripovi su jedina stvar gdje nemam nikakav princip i kupujem svakakva sranja...
Isto sam mišljenja da je SRAMOTA što su počeli raditi s ovim naslovnicama... Mislim ima li tu netko odgovorni da malo dade par riječi za ovaj nemar i objašnjenje kako naslovnica tamo iz 80-ih original bolje boje nego ove danas sa svom tehnikom da ne govorimo o kasapljenju ferri g. i uvečavanju naslovnice sa jadnim umjetnim oblakom???? Ma užas... od sve bolje kvalitete prema goroj....