Molio bih poštovanog člana da se javi u vezi 45 osvojenih aukcija u protuvrijednosti 15327kn. Članu sam poslao mail netom nakon završenih aukcija, međutim još nema odgovora.
Molio bih poštovanog člana da se javi u vezi 45 osvojenih aukcija u protuvrijednosti 15327kn. Članu sam poslao mail netom nakon završenih aukcija, međutim još nema odgovora.
bude se javil kad mu banka odobri kredu...
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
To uopste nije smesno... Samo provizija na 15000 kuna je 450 a gde je jos bonus za vitrinu... A da ne govorimo o gubitku na neprodate stripove i stvaranje sumnje kod drugih kupaca.. Ako mu se ne javi lik, onda je debelo ostecen BO... Sta tu moze biti smesno stvarno ne znam...
Ja uopšte nisam htio licitirati ni na jedan strip, kojeg je bidao dotični član, jer su već za nekoliko dana od stavljenja aukcija bile cijene onih Zagora sve po 400 kuna...iskreno se nadam, da je čovek pošten i isplatiti iznos Bo-u. No, prićekajmo još malo pa da vidimo.
Inače mislim, da postoje uzvodi da se sprovede zakonski kazna za takva kršenja, ali mi se kod toga postavlja u prvi plan jedno drugo pitanje...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ako ima neki od takozvanih "besplatnih" mailova mogao je staviti bilo koje, izmišljeno, ime i zezati se po aukcijama. Sumnjam da se čoveku sada može uopšte ući u trag. Očigledno je neko napravio "neslanu" šalu!
Ako ima neki od takozvanih "besplatnih" mailova mogao je staviti bilo koje, izmišljeno, ime i zezati se po aukcijama. Sumnjam da se čoveku sada može uopšte ući u trag. Očigledno je neko napravio "neslanu" šalu!
Nema jer ovaj websajt ne dopušta takve mailove Tj. po novome pravilniku dopušta samo onima koji imaju 30 ili više pozitivnih komentara.