vidim da je mihha prvi bida tj. stavia je odma svoju najvecu svotu koju bi da za doticni strip..mozda jednostavno nije racuna da ce mu sve proci pa se je preracuna i sad se boji javiti..ili je to neko ucinia cisto iz neke zafrkancije ili nekog drugog razloga..
Salu na stranu ali mozda se covjek javi nemojte osudivati :) a ovaj sa jahtom neznam kakvi su to ljudi pa ici stvarno nekom dati 180 kuna za ovakvo nesto to za mene nije covjek.
Necu lupetati bezveze ali tko to zna o cemu se tu radi mozda je mislio da nitko nece bidati preko 150 kuna mozda se radi o ne bas zdravoj (psihicki) osobi.Tko ce znati sto je jer to nije mali novac.
Koliko znam, za ovako nešto nema zakonske osnove za gonjenje (prilično je specifično tržište). Čak i da se kao razlog navede posljedična provizija za neostvaren posao opet je ispod 1000 kn, što znači da preostaje privatna tužba koja isto neće imati nekog smisla. Možda se lik ipak javi, makar na ovakav iznos nikom ne bi bio svejedno.
Salu na stranu ali mozda se covjek javi nemojte osudivati :) a ovaj sa jahtom neznam kakvi su to ljudi pa ici stvarno nekom dati 180 kuna za ovakvo nesto to za mene nije covjek.
Zašto?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Zašto?
da je on osvojio ne bi mu smetalo dati 180 kn vjerojatno bi mu i provizija od 5% internet stranici bila prevelika
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Interesantna aukcija, pratio sam je, tako da i mene zanima da li je covek platio osvojene stripove. A sto se tice cena, to su ustvari cifre drugih max. ponudjaca, nebitno kolika je bila njegova rezerva zar ne ?
Člana mihhu sam htio obradovati sa dostavom na kućna vrata i usto mu platiti ručak s obzirom na cifru koju je ''potrošio''. Nažalost na adresi koju je ostavio u profilu, takvo ime i prezime ne postoji. Štoviše na općim informacijama u ZG regiji ne postoji čovjek sa tim imenom i prezimenom. Nadalje član mihha je koristio mail od jedne firme. Otišao sam i do te firme koje nema,tj. ne postoji na prijavljenoj adresi. Okrenuo sam i prijavljeni telefonski broj i mobitel te firme, međutim oba su isključena. Smatram da su to dovoljni razlozi kako bi bio sumnjičav
wow... jebena situacija... stvarno mi je zao, BO, ne mogu ni da pomislim sta bi ja uradio da sam na tvom mjestu. Steta je sto uopste ima takvih ljudi na svijetu. :(
Interesantna aukcija, pratio sam je, tako da i mene zanima da li je covek platio osvojene stripove. A sto se tice cena, to su ustvari cifre drugih max. ponudjaca, nebitno kolika je bila njegova rezerva zar ne ?
Drugi max.ponudjaci su bili svesni da nece osvojiti aukciju :D