Interesantna aukcija, pratio sam je, tako da i mene zanima da li je covek platio osvojene stripove. A sto se tice cena, to su ustvari cifre drugih max. ponudjaca, nebitno kolika je bila njegova rezerva zar ne ?
Drugi max.ponudjaci su bili svesni da nece osvojiti aukciju :D
ako se ne zajebavaš, onda si upravo priznao da si nabijao cijenu bez namjere da kupiš strip
if you tolerate this, then your children will be next
Člana mihhu sam htio obradovati sa dostavom na kućna vrata i usto mu platiti ručak s obzirom na cifru koju je ''potrošio''. Nažalost na adresi koju je ostavio u profilu, takvo ime i prezime ne postoji. Štoviše na općim informacijama u ZG regiji ne postoji čovjek sa tim imenom i prezimenom. Nadalje član mihha je koristio mail od jedne firme. Otišao sam i do te firme koje nema,tj. ne postoji na prijavljenoj adresi. Okrenuo sam i prijavljeni telefonski broj i mobitel te firme, međutim oba su isključena. Smatram da su to dovoljni razlozi kako bi bio sumnjičav
bogati to je pravi detektiv ..pa za tebe su grupa tnt i agencija alfa nula..
nakon markosovog posta ...zaključak.. ipak nisi detektiv no.1....
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
ako se ne zajebavaš, onda si upravo priznao da si nabijao cijenu bez namjere da kupiš strip
Priznajem, igrao sam s ponudama koje mi ne prijaju, inspirisao me MIHHA :) Nisu mi bile drage ni one cene koje je DARKO18 drzao 10 dana... sve po 400 kuna! Pretpostavljao sam da verovatno necu osvojiti strip, ocigledno je bilo da je lik laznjak... i da je roknuo ko zna kolike cene.
Kad ne osvojim aukciju, nemam nameru da kupim strip.
Člana mihhu sam htio obradovati sa dostavom na kućna vrata i usto mu platiti ručak s obzirom na cifru koju je ''potrošio''. Nažalost na adresi koju je ostavio u profilu, takvo ime i prezime ne postoji. Štoviše na općim informacijama u ZG regiji ne postoji čovjek sa tim imenom i prezimenom. Nadalje član mihha je koristio mail od jedne firme. Otišao sam i do te firme koje nema,tj. ne postoji na prijavljenoj adresi. Okrenuo sam i prijavljeni telefonski broj i mobitel te firme, međutim oba su isključena. Smatram da su to dovoljni razlozi kako bi bio sumnjičav
pa neka proba markos preko IP adrese skuziti tko je taj covjek tj. od kuda se logirao
Maloprije sam se čuo sa Markosom - da ne dužim (Marko će zasigurno bolje od mene objasniti tehničke stvari), IP adresa vodi prema stanovitoj članici SIKI. Ta simpatična gospođa/ica, koju su mnogi imali čast upoznati, je radila kod Ratka/DVERIBADA u strip knjižari. U potpunosti se slažem sa Markosovim gornjim postom, nevjerovatno je koliko stanovite individue nisko mogu pasti.
Pa sto bi Dveribad sjeb'o BO-a? Ovo je stvarno ekstremizam...
Pa koliko ja znam, mada nisam upućen u detalje (niti me zanimaju), Dveribad i Bo nisu u dobrim odnosima. To je jedno. A s druge strane, ovo nije samo "sjebavanje" BO-a, nego i samog stripovi.com. Taj isti Ratko šalje poruke ljudima kako se trebaju paziti aukcija na stripovi.com, da su namještene itd itd - i onda valjda želi malo potkrijepiti svoje tvrdnje...
Pa sto bi Dveribad sjeb'o BO-a? Ovo je stvarno ekstremizam...
Pa koliko ja znam, mada nisam upućen u detalje (niti me zanimaju), Dveribad i Bo nisu u dobrim odnosima. To je jedno. A s druge strane, ovo nije samo "sjebavanje" BO-a, nego i samog stripovi.com. Taj isti Ratko šalje poruke ljudima kako se trebaju paziti aukcija na stripovi.com, da su namještene itd itd - i onda valjda želi malo potkrijepiti svoje tvrdnje...
a mozda i na umjetan nacin podize cijene stripova, u smislu da bi ih se moglo za vecu lovu prodavati ubuduce. To je vrlo cest slucaj u filateliji gdje trgovci podizu cijene.
Ovo je već malo teža patologija. Tip je počeo maltretirat trgovce na aukcijama. Stravično.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Zapravo, meni više nije jasno o čemu je tu riječ. Dal je nekakav inat, zloba ili možda psihoza? Mislim, da se čovjek tih godina sroza na postupke jednog pubertetlije, to mi je stvarno neshvatljivo. A ništa, Marko ima svog osobnog stalkera Zapravo, hmmm, ovo baš i nije smiješno
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
a zašto vi pravite ražanj,a zec je još uvik u šumi...osobno ne vjerujem da se ratko srozao na nivo debila pa ovo išao radit,to njemu ne treba...čujmo i drugu stranu...razumijem borisa,i ja bi popizdio,ali ne trčite pred rudo...ako se dokaže da je ovo ratkovo maslo,ja ću mu prvi sve po spisku...dakle...