forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mister No(VC)-diskusije o novim-starim epizodama
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 20/03/2011 : 12:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drakulloni
Moj pokojni deda je imao običaj da prokomentariše, gledajući western filmove, "Pih... pa zar uvek žensko mora da se umeša"

Haha... Isti sam ti!
Meni je "Poslednji Kangaseiro" jedna od omiljenih pilotovih epizoda, i neobično je što smo ovako rano u serijalu dobili pravi klasik u svakom smislu... Esencija Mister Noa! Obožavam taj veliki sukob ideala i interesne stvarnosti koji se proteže kroz čitav serijal, i djelimično je sudbina svih nas.

Ipak, od epizoda ovakvog tipa, moja omiljena je svakako nevjerovatna priča "Mau-Mau", možda i najbolja Mister No epizoda ikada (mada se malo koja po emocionalnoj težini i atmosferi tridesetih može mjeriti sa "Bilo jednom u Njujorku"). Okrutno, dakle realistično prikazani vrtlog nasilja i osveta koji guta čitavu zemlju, uništavajući svaku mogućnost normalnog života i preplićući najvjerovatnije događaje, ljude i sudbine - mislim, stepen sjebanosti situacije je malo gdje crnje i jače prikazan. Krvava bajka, duga mračna noć. Ma, obožavam čitav Afrički ciklus.

Trenutno čitam "Indokinu"... Mislim da dosta obećava. Fasciniran sam ambijentom Laosa koji upoznajemo u drugoj polovini priče, i mislim da je takav da se u njemu mogu odvijati svi klasični, ponajbolji Mister No zapleti, koji će opet imati svježine i dosta novih detalja. Daj Bože. A inače, baš mi zapade za oko ova dobro sročena rečenica (kada raspravljaju o mogućnosti rata u Vijetnamu):
"...Sada velike zverke pričaju o ugroženosti svetskog poretka... O napadima na slobodu i ljudska prava... I tako odlučuju da se mešaju u unutrašnje stvari drugih zemalja, manipulišu kartama iz svog zadovoljstva i šalju ljude da daleko od kuće umru zbog nečega što nije njihov problem..."
Mislim da Džeri ne bi bio nimalo iznenađen današnjim svijetom. Možda samo rastužen i poražen, jer je ostao u dlaku isti.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 20/03/2011 : 12:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Valjalo bi da postavis sliku u temu Scene iz stripova
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 13/04/2011 : 23:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Čovek iz Gijane...

... ili "kada je Mr No sreo Roberta Disa"...

Ova epizoda je (pa sad sledi ono "po meni") epizoda koja je najavila velike avanture "zavodnika u pajperu". Da je zavodnik, pokazao nam je u par lekcija "kako oboriti ženku sa nogu, a zatim zbrisati" E pa sad, išle su mu na ruku i te okolnosti da im je život visio o koncu. Tu uvek dođe do emocionalnog pražnjenja, pa je romantična priča viđena "iz keca". Ali, ono što se meni svidelo da to nije bila baš tra-la-la - ša-la-la, pričica o dvoje koji se drže za ruke i sline (valjda je zato MrNo dobar strip), već ima par šmekerskih fora

Glavna fora sa ovom pričom ipak je Roberto Diso.

http://it.wikipedia.org/wiki/Roberto_Diso (italijanski svi znamo )

Diso je uneo lagani ritam, jednostavnost u linijama, i što je najvažnije, formirao je prepoznatljiv lik pilota. Ta predstava toliko utiče na karakter da mnogi od nas Disovog Mr No-a (ja prvi) priznaju za jedinog pravog. Vidi se sa početka priče da nedostaje malo zanatske rutine, nije baš dosledan i nema odmah konstante izražavanja- ali to je normalna pojava. Kasnije se uhodao,mada i kod njega su prisutne čuvene "razroke" oči (ovo čuvene se više odnosi na jednog drugog bonelijevca ).

Priču karakteriše i dosta neobaveznog humora (to je ono kad se nasmeješ uz put). Razne situacije izmame osmeh, pa čak i one vinjete na kojima je predstavljen ritam života u surovoj džungli - jaguar davi antilopu, zmija-žabu, mačka-miša Da li je to početak borbe ili gašenje života. Mali trenutak neizvesnosti. Možda antilopa zbriše, a možda jaguar omasti brke Tek, moram reći da su ove vinjete (vidi se iz priloženog ) ostavile najveći utisak na mene.

Što bi rekla jedna komšinica "Eeeee...čas te ima - čas te nema" (koja glupost) - divna parodija života.

"Raduj se MisterNo! Izgubio si devojku...potrošio si malo novca...ali svet je pun žena, a novac nije tako važan..bar dok viski ponovo ne poskupi!" - ovo je ebeno dobar stav i pogled na život amigos

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 13/04/2011 : 23:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Trenutno čitam "Indokinu"... Mislim da dosta obećava. Fasciniran sam ambijentom Laosa koji upoznajemo u drugoj polovini priče, i mislim da je takav da se u njemu mogu odvijati svi klasični, ponajbolji Mister No zapleti, koji će opet imati svježine i dosta novih detalja. Daj Bože. A inače, baš mi zapade za oko ova dobro sročena rečenica (kada raspravljaju o mogućnosti rata u Vijetnamu):
"...Sada velike zverke pričaju o ugroženosti svetskog poretka... O napadima na slobodu i ljudska prava... I tako odlučuju da se mešaju u unutrašnje stvari drugih zemalja, manipulišu kartama iz svog zadovoljstva i šalju ljude da daleko od kuće umru zbog nečega što nije njihov problem..."
Mislim da Džeri ne bi bio nimalo iznenađen današnjim svijetom. Možda samo rastužen i poražen, jer je ostao u dlaku isti.
[/quote]

Taman tako (što bi rekli naši stari) amigo

eto jednog finog pokazatelja kako ove nove epizode nisu samo bleda senka kako mnogi misle. Ima tu valjanog materjala. Indokinu još nisam čitao (još uvek čekam broj sa završnom pričom ) Ovo me podseti na to da mogu da organizujem novi protest u magičnom svetu VC izdanja "Ubrzajte Mister No-a" "muka mi je da čekam" itd, itd. Xexexeeee Mogli bi malo, čisto da se ne uspavaju

Elem, ima tu stvarno dobrih priča. NPR: Ona sa atentatom mi sad deluje sasvim OK, s obzirom da baš gađa tamo gde treba, pogotovu na početku stripa. Tu se malo kalkulisalo u početku serijala. Ne kažem da političkim zavrzlamama terba pridavati previše pažnje u stripovima (pun mi je Qrac tih idijotluka) ali na žalost, ne može se ni zanemariti njihov uticaj.

E sad, daleko od toga da je Mister No kasnije doživeo epohalne promene, ali je imao zanimljive trenutke, baš kao i na početku.

Edited by - drakulloni on 13/04/2011 23:51:58
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 14/04/2011 : 09:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Oduzilo se ovo cekanje na treci deo Indokine.
Jesam li ja to dobro izracunao da bi trebao izaci krajem aprila/pocetkom maja?
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 14/04/2011 : 10:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Nisam znao da Disov Mister No baš toliko liči na njega samog.

Lepo mi je legla ova priča Čovek iz Gijane, mada moram priznati da mi se početni radovi Disa ne sviđaju previše. Kasnije se dosta poboljšao i definitivno ostavio najjači trag na ovom junaku, uz Nolitu.

Na mene su ipak najveći uticaj u ovom serijalu ostavile Ferijeve naslovnice i Binjotijev crtež, i za mene je upravo Binjotijev Mister No onaj "pravi". Verovatno i zbog toga što nisam puno čitao kasnije epizode, kada je Diso preuzeo naslovne.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/04/2011 : 10:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Indokina mi je odvratna, ovo nije MN koji mi je drag, ovo je strano telo. Covek iz Gijane je opet bas taj, odlicna klasicna avantura kakve vise nema.

Edited by - kasper on 14/04/2011 10:46:00
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 14/04/2011 : 11:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

Nisam znao da Disov Mister No baš toliko liči na njega samog.

Lepo mi je legla ova priča Čovek iz Gijane, mada moram priznati da mi se početni radovi Disa ne sviđaju previše. Kasnije se dosta poboljšao i definitivno ostavio najjači trag na ovom junaku, uz Nolitu.

Na mene su ipak najveći uticaj u ovom serijalu ostavile Ferijeve naslovnice i Binjotijev crtež, i za mene je upravo Binjotijev Mister No onaj "pravi". Verovatno i zbog toga što nisam puno čitao kasnije epizode, kada je Diso preuzeo naslovne.

Takođe.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/04/2011 : 16:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Niste valjda vec citali Indokinu? Ja ne pipam dok je ne kompletiram!Jeste,izbledela je Dzerijeva slava odavno,ali naprosto se mora imati sve,iako mi se cesto desava da,dok citam ove nove avanture,odlutam od radnje i uhvatim sebe kako samo "otaljavam posao"...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/04/2011 : 21:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drakulloni

Čovek iz Gijane...

... ili "kada je Mr No sreo Roberta Disa"...

Ova epizoda je (pa sad sledi ono "po meni") epizoda koja je najavila velike avanture "zavodnika u pajperu". Da je zavodnik, pokazao nam je u par lekcija "kako oboriti ženku sa nogu, a zatim zbrisati" E pa sad, išle su mu na ruku i te okolnosti da im je život visio o koncu. Tu uvek dođe do emocionalnog pražnjenja, pa je romantična priča viđena "iz keca". Ali, ono što se meni svidelo da to nije bila baš tra-la-la - ša-la-la, pričica o dvoje koji se drže za ruke i sline (valjda je zato MrNo dobar strip), već ima par šmekerskih fora

Glavna fora sa ovom pričom ipak je Roberto Diso.

http://it.wikipedia.org/wiki/Roberto_Diso (italijanski svi znamo )

Diso je uneo lagani ritam, jednostavnost u linijama, i što je najvažnije, formirao je prepoznatljiv lik pilota. Ta predstava toliko utiče na karakter da mnogi od nas Disovog Mr No-a (ja prvi) priznaju za jedinog pravog. Vidi se sa početka priče da nedostaje malo zanatske rutine, nije baš dosledan i nema odmah konstante izražavanja- ali to je normalna pojava. Kasnije se uhodao,mada i kod njega su prisutne čuvene "razroke" oči (ovo čuvene se više odnosi na jednog drugog bonelijevca ).

Priču karakteriše i dosta neobaveznog humora (to je ono kad se nasmeješ uz put). Razne situacije izmame osmeh, pa čak i one vinjete na kojima je predstavljen ritam života u surovoj džungli - jaguar davi antilopu, zmija-žabu, mačka-miša Da li je to početak borbe ili gašenje života. Mali trenutak neizvesnosti. Možda antilopa zbriše, a možda jaguar omasti brke Tek, moram reći da su ove vinjete (vidi se iz priloženog ) ostavile najveći utisak na mene.

Što bi rekla jedna komšinica "Eeeee...čas te ima - čas te nema" (koja glupost) - divna parodija života.

"Raduj se MisterNo! Izgubio si devojku...potrošio si malo novca...ali svet je pun žena, a novac nije tako važan..bar dok viski ponovo ne poskupi!" - ovo je ebeno dobar stav i pogled na život amigos

Fore s onom zgodnom malom Anuk su odlične, a Mister Noa upoznajemo stvarno kao pravog šmekera... Meni je ova priča najbolja od svih u prvoj debeljuci... Uzalud mi onih 100-tinjak LMS-a, kad izađe i posljednja debeljuca to će stajati na posebnom mjestu na jednom od mojih zidova, jedno veliko BRAVO za ovo izdanje
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 15/04/2011 : 08:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
indokina je fenomenalna...prica na nivou onih starih
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/04/2011 : 17:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Moram pod obavezno nabaviti Indokinu!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11499 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 15/04/2011 : 19:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

indokina je fenomenalna...prica na nivou onih starih

Slazem se...samo steta sto je ritam izlazenja usporen.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 02/05/2011 : 21:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Srebrni kajman- Čovek sa crvenom maskom- Rečni pirati...

Mala trilogija u kojoj je najbolja priča "Čovek sa crvenom maskom", a najbolji naziv "Srebrni kajman"

Uglavnom, celokupna priča u nekim svojim segmentima ima prizvuk preteče čuvenog Ramba. To se odnosi na sve delove stripa u kojima dolazi do otvorenog obračuna u vidu rešetanja iz svih raspoloživih mašingerosa i pištoljerosa u kojima pilot prolazi glatko... dobro možda je malo ogreban Sve mu to dođe prilično naivno...al baš to i volim

Uvek sam mrzeo (prejaka reč ali nema bolje ) komentare o fimovima Džejms Bonda, iako većinu nisam odgledao, koji glase odprilike ... "tih, pa kako to može da izvede"... "koje sranje, eksplodira mu automobil a on ostane živ"... "jok, najbolje da preživi a ovoliko pucaju u njega".... i tako u nedogled. Pa ako vam se nesviđaju fikcije takve vrste gledaj te dokumentarne filmove oni su potkrepljeni, uglavnom, realnim i osnovanim događajima. Dakle, živela pucačina u kojoj glavni lik ostane uvek živ Zato je on "glavni" a ovi koji ginu "sporedni". U suprotnom ne bi se znalo ko pije a ko plaća Svi bi tu ginuli, padali...pa ponovo se dizali... Ovako postoji samo jedan i tačka .

"Čovek sa crvenom maskom" mi je najbolja kao zasebna priča iz razloga što ,ipak, ima najmanje tih obračuna. Akcenat je stavljen na neka druga dešavanja, od kojih se meni najviše svidelo pregovaranje Mr.No-a sa pajkanom. Kako da sklope "dil" Eto, i tu se može videti kako se svet brzo promenio. Sve se preokrenulo za nekih 50-60 godina. I danas imamo pajkane, loše momke (ima i onih dobrih ali znatno manje ) ima i pohlepe i želje za novcem...ali...ali tada je sve to nekako bilo drugačije. Sada stvari idu nizbrdo amigos. Teško da bi ovakav "dil" kakav je ovde sklopljen bio moguć danas. Baš teško.

Da spomenem i Bignjotija, odličnog ali previše krutog crtača, za moj ukus. Crtež mu je malo nedorečen. Previše šematizovan, pomalo oskudan, više u formi grubog nacrta, onakvog kakav se skicira na salveti mada i takvi mogu da budu savršeni ali očigledno ne za ovaj strip. Mada i on ima svoje svetle trenutke. Ima tu odličnih kadrova. Ali sveopšti utisaknije baš sjajan. U svakom slučaju Bignjoti mi je svetlosnim godinama ispred onog drugog Franka, Donatelija.

Sve u svemu... začin C (ako vide ovde kako ih reklamiram neka se neustručavaju da izvesnu sumu uplate na moj žiro račun ) život ide dalje. Ne znam da li se slažete, ali ovo izdanje Mister Noa kida

Edited by - drakulloni on 02/05/2011 21:53:45
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 02/05/2011 : 22:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Niste valjda vec citali Indokinu? Ja ne pipam dok je ne kompletiram!Jeste,izbledela je Dzerijeva slava odavno,ali naprosto se mora imati sve,iako mi se cesto desava da,dok citam ove nove avanture,odlutam od radnje i uhvatim sebe kako samo "otaljavam posao"...

Pa jel to mene moje oči varaju ili moj stari saborac na ovom topiku ima krizu čitanja stripova

Ajde Pajtose glavu gore. To ti je normalno u tim (a i ovim mojim ) godinama. Nije to do stripova - to je sve u našoj glavi. Ne možeš da se koncetrišeš i uživiš u strip a da imaš neke druge obaveze koje dišu za vrat.
Zato sam na mozak instalirao jedno malo dugme tipa "on-off", pa kad oću da odmorim uz pilota ja samo kliknem i ĆAO

Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 03/05/2011 : 00:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa analizom ove priče. Jedna zabavna avantura uz nekoliko preokreta i komičnih situacija. Ima možda i previše tog rešetanja, ali je uglavnom bilo u korist priče. To na primer ne mogu da kažem za narednu, Avantura u Ekvadoru, koja mi je ipak bila previše naivna i nije mi se baš svidela.

Ova ipak, sasvim dobra, uz meni odličnog Binjotija.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 03/05/2011 : 01:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Grad Zlocina i Krvavi Sneg , serijali su u pravom Mister No fazonu.
Vracanje u proslost,nabijeni nostalgijom,dobrom muzikom atmosverom.Mister No pokazao vrhunski zavodnicki talenat ali i ogroman strah od svog najstrasnijeg neprijatelja psihopate Dzekija.
Jednostavno neponovljivi serijal,sve price gde se Mister no vraca u mladost ni bleda kopija ovih.
P.s
Izvinjavam se Leteci Tigrovi je odlican serijal,mislio sam na novije epizode tipa Dzerijevo detinjstvo i ta sranja koja bas nisu ni trebala da izlaze.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 03/05/2011 : 21:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
@Rejs

Ako misliš na "Bilo jednom u Njujorku" i "Dvadeset godina kasnije", meni su to odlične epizode. Pogotovu sjajno izdanje maxija koje komotno može da se nađe u samom vrhu celog serijala.

Nekako se tu zaokruži celina. Saznaš sve o svom omiljenom junaku, kako je odrastao, kako je igrao klikere i slične stvari. Mislim da su te priče bezazlene, ne škode toliko koliko neke "smuti pa prospi" epizode gde sve prođe u nekoj jurnjavi. Ovo su kao savremene iterpretacije Toma Sojera sa vrelog asfalta.

Leteće Tigrove nisam čitao, ili se ne sećam - šta god (ostari se muku mu ljutu ) ali verujem da je odlična s obzirom da odmah posle nje idu epizode "Dvoboj na pantanalu" "Verakruz" itd. koje sam i tekeko zapamtio (uz obnavljanje gradiva) a tu je i početak Afrike... samo ima dosta do tad.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/06/2011 : 22:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Jos 51 do kraja

Jeste li kompletirali pricu?Utisci?
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 15/06/2011 : 08:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
fenomenalna epizoda...na nivou starih...
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 15/06/2011 : 10:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Odlicna triologija.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/06/2011 : 17:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Videcemo sta sledi dalje.Neznam na koliko epizoda se proteze ovo u Indokini,ali se nadam da ce biti priblizno ovoj prici...Marzorati je malo smorio sa dugim dijalozima i onim "da vam kazem jos ovo kako je bilo pre".Kruger bio zaljubljen u prostitutku i klizejizirano dolazi u bordel bas u trenutku kada je malteretiraju.To mi upade k'o trn u oko
Politicka situacija u Indokini i okruzenju vrlo zamrsena,jedva povatah konce,morao sam malo i da kopam po istorijskim desavanjima.
Di Vitto brothers vidno napredovali,crtez dosta detaljniji nego ranije...Malo im skripe prikazi pesadijskih napada Hmonga ,minobacaci ispaljuju mine skoro u horizontalnom polozaju,a projekili padaju tik ispred pesadinaca koji jurisaju.

Edited by - Pajtos on 15/06/2011 17:53:26
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 07/09/2011 : 11:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Da li se prica zavrsava u ovoj epizodi ili treba cekati i sledecu
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/09/2011 : 12:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by duck

Da li se prica zavrsava u ovoj epizodi ili treba cekati i sledecu

trebala bi u sledecoj, mada je to "saga"

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 07/09/2011 : 12:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Sta znaci jos 51 do kraja (par postova iznad)?
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000