Tozo, moram priznati da mi je neopisivo mnogo zao sto si odustao od svega ovoga jer si zaista radio odlicne stvari i pravio fenomenalne stripove! U svakom slucaju ti hvala sto si mi omogucio da citam stripove svog omiljenog junaka u potpuno drugacijem okruzenju nego inace! Svaka ti cast majstore...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Tozo, tvoja odluka o odustajanju je neprihvatljiva! Tek sad videh sve. Ajde bre covece, zbog koga odustajes?! Pa valjda ti je vise stalo do misljenja nas koji te podrzavamo.
... jebem li ga ... navukao sam se ja na to seckanje tudjih stripova, a i ko mene jos shvata zaozbiljno ... Evo naslovnica, pa mozda jednom i zavrsim ... ... moram, moram jedan primerak da posaljem Borisu M. iz Slovenije koji mi je poslao ovu času sa zagorom, a nikako da ustanovim koji mu je nik ovde ... Uglanovnom , KUCA UZASA 2011 underconstruction
Javljam se Tozo i sad znaš moj nick, nisam baš najpričljiviji ovde ali tu sam i pratim koliko stignem. Tvoj rad je samo za pohvalu i tačka. Rado bi primio taj strip na kome radiš.
Ta lampa iznad Zagora je iz "Vampira" SD br.61, str. 6. Sjećam se da sam se još tada, negdje prije desetak godina kad je strip izašao, zagledao u tu vinjetu s tom lampom!
Javljam se Tozo i sad znaš moj nick, nisam baš najpričljiviji ovde ali tu sam i pratim koliko stignem. Tvoj rad je samo za pohvalu i tačka. Rado bi primio taj strip na kome radiš.
e drago mi je druze
dace bog da zavrsim ovu epizodu i obecavam ti da cu ti poslati
Ta lampa iznad Zagora je iz "Vampira" SD br.61, str. 6. Sjećam se da sam se još tada, negdje prije desetak godina kad je strip izašao, zagledao u tu vinjetu s tom lampom!
Tozo imaš dobar ukus...
jeste , neki konjanici dolaze tamo iz noći, a lampa je u prvom planu ... imas dobro oko druze